🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 318
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 540
Стигам до извода, че тези хора не знаят изобщо на кой свят са и какво точно искат, освен да са известни. Известни с какво, за Бога?! С Това, че са напълно неадекватни на нормална комуникация и човешки взаимоотношения? Ми, бравоС.

# 541
Защо така? Сега гледам са доста аткуални костюмчетата с елеци и къси панталони.
Те са актуални, наистина, но на мен лично са ми много грозни. Както вчера мъжът ми каза - дрехи за млади бабки.
Абе, да облече такова една секси мацка с готино тяло и излъчване, пък нека е бабка. Просто на Любомира не й отиват повечето неща, които носи. Т.е., не й се получава стайлингът. А може и да се опитва да го докара на небрежна интелектуалка, само очилата без диоптър й липсваха.
Елеците са секси и на мъже и на жени. Любомира не е.
На жените особено с хубави рамене, деколте, талия, добре седи.
Късите панталонки са малко под въпрос, леко момчешки са, но пък хубав кон и под стар чул се вижда. Примерно, Любомира няма дупе да изпъне панталонките. А и сексапилът е и в походката, излъчването. Просто тя допълнително си подчертава лелинското лустро. По принцип такива "мъжки" ансамбли седят добре на женствени дами. Контрастът е предизвикателен.

# 542
Гледах подкаста със Синтия и се сетих да попитам дали сте коментирали всъщност кой е баща й?

# 543
Виктор пак ли не е взел решение...??!
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
При Виктор решението му ще е на база, коя последна го е накарала да се чувства виновен.
Да се редуват Люба и Клаудия и която изтегли късата клечка да е предпоследна в обвиненията, гори.
Аз продължавам да твърдя, че Виктор има страх от обвързване поради това, че голямата му любов го е отсвирила барабар с пръстена му. Не съм сигурна, че някога ще е способен да обича отново истински. Това за него е била огромна травма и удар по достойнството му. Сега, след като поопознах екранния му образ виждам, че той всъщност е доста труден и претенциозен човек, имащ се за сигмамен, който е получил як шамар от женския пол.
Мисля, че нормален мъж може да го тресе постравматичен стрес за повторно предлагане, ок, но няма да му пречи на флирта и на нагона. Чак такива травми, че да не може дори краткотрайна връзка да стартира, мисля, че е прекалено. Виктор е доста по течението, неосъзнат, непостоянен и лутащ се като личност, а такива хора не съм сигурна, че застиват в някакъв епизод толкова дълбоко. Той даже не знам дали е бил влюбен загубен. Той казва, че връзката била лоша и той щял да я спасява... Това е лигава и незряла работа.

Бих се съгласила, но четох някъде интервю с него, в което той се разправя с един шампион по плуване ли беше? Хич не изглежда да е неосъзнат, по-скоро има голямо самочувствие. Той самият не е ли спортен шампион? Ето за това твърдя, че той се е имал за сигмамен, обаче мацката му е набила яко перките и...сега е увесил нос. Как така са го разкарали, точно него, шампион, ковач на пръстени и пр., и пр.! Страхотен удар. Сега казва, че връзката е била трудна, но съм сигурна, че за да си направи труд да предлага годеж тогава, не е мислел така. Ако наистина е било така, нямаше да налита на трудни жени, които не го харесват - Бранка. Точно сигмамените се славят с постоянство, сила на волята и постижения, ултра мега успешни. Ето защо Виктор преследваше Бранка въпреки, че от самолет си личеше, че тя не го харесва. Той, обаче си мислеше, че тя просто му бяга, а той е ловецът. От друга страна нерешителността му се дължи точно на това, че се е парил и от тук нататък ще има проблем с обвързването. Такъв проблем много трудно се лекува, да не кажа - изобщо. Да, може да се ожени, да има деца, но ще го направи защото така трябва, а не, защото много го иска. Вътре в себе си винаги ще е беглец. Може и да не съм права, но така мисля.

# 544
Скрит текст:
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
При Виктор решението му ще е на база, коя последна го е накарала да се чувства виновен.
Да се редуват Люба и Клаудия и която изтегли късата клечка да е предпоследна в обвиненията, гори.
Аз продължавам да твърдя, че Виктор има страх от обвързване поради това, че голямата му любов го е отсвирила барабар с пръстена му. Не съм сигурна, че някога ще е способен да обича отново истински. Това за него е била огромна травма и удар по достойнството му. Сега, след като поопознах екранния му образ виждам, че той всъщност е доста труден и претенциозен човек, имащ се за сигмамен, който е получил як шамар от женския пол.
Мисля, че нормален мъж може да го тресе постравматичен стрес за повторно предлагане, ок, но няма да му пречи на флирта и на нагона. Чак такива травми, че да не може дори краткотрайна връзка да стартира, мисля, че е прекалено. Виктор е доста по течението, неосъзнат, непостоянен и лутащ се като личност, а такива хора не съм сигурна, че застиват в някакъв епизод толкова дълбоко. Той даже не знам дали е бил влюбен загубен. Той казва, че връзката била лоша и той щял да я спасява... Това е лигава и незряла работа.
Бих се съгласила, но четох някъде интервю с него, в което той се разправя с един шампион по плуване ли беше? Хич не изглежда да е неосъзнат, по-скоро има голямо самочувствие. Той самият не е ли спортен шампион? Ето за това твърдя, че той се е имал за сигмамен, обаче мацката му е набила яко перките и...сега е увесил нос. Как така са го разкарали, точно него, шампион, ковач на пръстени и пр., и пр.! Страхотен удар. Сега казва, че връзката е била трудна, но съм сигурна, че за да си направи труд да предлага годеж тогава, не е мислел така. Ако наистина е било така, нямаше да налита на трудни жени, които не го харесват - Бранка. Точно сигмамените се славят с постоянство, сила на волята и постижения, ултра мега успешни. Ето защо Виктор преследваше Бранка въпреки, че от самолет си личеше, че тя не го харесва. Той, обаче си мислеше, че тя просто му бяга, а той е ловецът. От друга страна нерешителността му се дължи точно на това, че се е парил и от тук нататък ще има проблем с обвързването. Такъв проблем много трудно се лекува, да не кажа - изобщо. Да, може да се ожени, да има деца, но ще го направи защото така трябва, а не, защото много го иска. Вътре в себе си винаги ще е беглец. Може и да не съм права, но така мисля.
Не знам, по принцип и аз бих се съгласила с теб, че е възможно, но за друг мъж. И пак бих мислила, че е прекалено. За този Виктор обаче хич не ми се връзва. Не намирам в него особена воля, нито пък постоянство. Точно обратното. Мисля, че доста се влияе, скача от един на друг противоречащ си аргумент, търси на баницата мекото - дори в избора му на Люба и Клодет - то те си се самоизбраха един вид, даже си се самоопределиха (Клаудия за секси, Люба за фаворитката му, дето му иска сметка), а преди това пък е поканил Бранка, пак с идеята да му е лесно, познато лице там, но не я е преценил. И единственото постоянно е странността му. При него мисля, че всичко се обяснява с натурална смотаност, първите 7 и още малко отгоре.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:34 от Linda*kiss

# 545
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
Не знам, по принцип и аз бих се съгласила с теб, че е възможно, но за друг мъж. И пак бих мислила, че е прекалено. За този Виктор обаче хич не ми се връзва. Не намирам в него особена воля, нито пък постоянство. Точно обратното. Мисля, че доста се влияе, скача от един на друг противоречащ си аргумент и единственото постоянно е странността му. При него мисля, че всичко се обяснява с натурална смотаност, първите 7 и още малко отгоре.

Възможно е, но смотаност не ми се връзва със спортен шампион. Някакси двете неща не вървят ръка за ръка. Познавам спортисти и всичките са много "намахани", а пък ако са шампиони - съвсем. Те смятат нас, простосмъртните, за смотани и некоординирани. Както и да е, интересно ще ми е онче-бончето му. Дали да не започнем да залагаме дали Любомира или Клаудия? Ох, честно казано и аз не знам за коя да заложа, но все пак...Любомира? Клаудия много лошо му скочи и той направо се "припОти"...Sweat Smile Никак не е сигмаменско това, обаче пък тя е по-красива от Любомира, та не знам вече, не знам.

# 546
  • София
Тета, ти говориш за вкус и съм съгласна, обаче имаше и подигравателни подмятания какви еФтинджос парцали са си надонесли момите и кой знае от какви сайтове са ги купили. Ами това са могли, това са купили, на мен пък ми харесват, че са по-обикновени и "ежедневни".

# 547
Скрит текст:
Скрит текст:
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
Не знам, по принцип и аз бих се съгласила с теб, че е възможно, но за друг мъж. И пак бих мислила, че е прекалено. За този Виктор обаче хич не ми се връзва. Не намирам в него особена воля, нито пък постоянство. Точно обратното. Мисля, че доста се влияе, скача от един на друг противоречащ си аргумент и единственото постоянно е странността му. При него мисля, че всичко се обяснява с натурална смотаност, първите 7 и още малко отгоре.
Възможно е, но смотаност не ми се връзва със спортен шампион. Някакси двете неща не вървят ръка за ръка. Познавам спортисти и всичките са много "намахани", а пък ако са шампиони - съвсем. Те смятат нас, простосмъртните, за смотани и некоординирани. Както и да е, интересно ще ми е онче-бончето му. Дали да не започнем да залагаме дали Любомира или Клаудия? Ох, честно казано и аз не знам за коя да заложа, но все пак...Любомира? Клаудия много лошо му скочи и той направо се "припОти"...Sweat Smile Никак не е сигмаменско това, обаче пък тя е по-красива от Любомира, та не знам вече, не знам.
Поправям се - явно има постоянство в спорта, концентрация, упоритост и физически заложби разбира се. Но пък и на престижните позиции не са изключени всякакви лудости и странности. А и той не е в отборен спорт. Един вид пак си е доста в неговия балон.

# 548
Самочувствие има и още как, но то се гради на база външен вид (само да не се хили като зелка! и ушите ги преглъщаме), обаче е напълно неспособен на нормална комуникация. Само като му видиш "танците" и ти става ясно, че се има за неотразим. Както и амбицията да е известен по телевизията (щото не му е достатъчна спортната известност, явно) и то така с нещо запомнящо се. Мистър България не стига... Безгранични са пределите на амбициите, посоката обаче е ... посредствена. Възможностите - също. Обикновено хора с огромно самочувствие падат много кофти по з@дник и от високо.
Какво, по дяволите е сигмамен пък сега!!?

# 549
Относно Виктор и Клаудия: преди да отиде на 24 - часовата среща с Виктор, Клаудия беше доста умислена и тъжна, гледаше все едно ще я убиват или тя ще трепе някого. Причината за мен е фактът, че тя прекрасно знае, че Виктор не я харесва.
Виктор е човек, който обича да се хареса на околните и те да го харесват, в комбинация с точните думи, успя да изиграе този етюд с Клаудия. Да, но не съвсем - фактите говорят друго. Когато казваш на една жена - ти ме привличаш сексуално, с теб се чувствам мъж, ти тази жена ще искаш да я грабнеш в обятията си, да я целуваш, да й се насладиш. Да не я пуснеш да ти избяга. Видяхме това с Мартин към Даниела - не спира да я целува, има някаква наслада в общуването. ( ако го играе, значи е много добър или си вярва яко)
На Виктор Клаудия колко пъти му беше в ръцете, той стои спечен - само на онази вечеря, при която го набара под масата, той вече не издържа, и трябваше да я целуне. Искам да кажа, че Виктор просто лъже Клаудия и тя го знае това, още отпреди да отиде с него в имението снощи. Една жена знае, когато един мъж я балтае, защото тя беше поставила ребром въпроса '' ти ми казваш едно, а правиш друго''. Подшушнаха му да се задейства в тази конфигурация ( нали е актьор) и той го направи, неубедително отвсякъде. С Люба им е по-органична връзката, но той да харесва Клудия - абсурд! Не защото тя не е мацка, тя е красива, ако чете това, да знае, че е готина мадама, просто енергийно те грам не си пасват. Тя е серт мадама, в Холивуд биха я лапнали за хорър мувита, абе има хляб в нея. Вероятно е била привлечена от него, но той от нея - не мисля. Даже на лодката като бяха, тя се притиска към него, държи го за ръка, той стои един такъв стегнат. Тя го гледа с копнеж, той казва ''ти ме привливаш сексуално'', но няма никой там.

# 550
Фрийк, и Роси носи такива елеци и хич не ми харесва как й седят. И Мартина на срещата със слона сложи един бял елек с едно гадно копче и пак не й седеше добре, според мен, спрямо други нейни тоалети. Не е flattering дреха.

# 551
Виктор за мен харесваше само Бранимира, но Ники Николов за мен го е застави да се прави на влюбен в Любомира, за мен той не я харесва грам.
Всички ергени ще гостуват в Надкаст, ще се изпуснат за мен в един момент какво им е било  наистина отвътре.

# 552
  • Варна
Не знаех, че е задължително да се обличаш с дрехи по над 200-300 лева, за да се явиш в "Ергенът".
Под тая сума всичко е парцал.

# 553
Единият си избра жена на втората седмица, другия си я докара избраницата и тя го заряза, та сега ще не ще трябва да избира между лелината шнолка или бабината сиса.
Аз не разбирам, защо Викито не даде шанс на Роси, да беше я поканил поне на една среща.

# 554
Единият си избра жена на втората седмица, другия си я докара избраницата и тя го заряза, та сега ще не ще трябва да избира между лелината шнолка или бабината сиса.
Аз не разбирам, защо Викито не даде шанс на Роси, да беше я поканил поне на една среща.
Бяха на среща май. Ама все едно, те и двамата не са от тази планета.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт