🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 244
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 720
Ами аз такава усмивка от Васил не съм виждала като е с Косара

# 721
Васко гледа Ади с такова обожание, харесва я.

# 722
Поздрав за Ряпата направи продукцията - козуначето говори за козунаци Simple Smile

п.п.
Хора и аз не обичам прякори но Бузара и Калудия са топ. Дано ги приемат с чувство за хумор.

# 723
  • Out of the Mix
Да, де, ама и Марто е на 40.
32-33 годишна принципно му е тамън, условно казано.

Но Данка е зле, фейсът й е брутален, аз ще сънувам кошмари само представяйки си, че може да се събужда до мен, какво остава да се случва, с грим, без грим - чучело.

Охо, пак зачекна темата с "приемането на децата".
Щом досега не й се е случвало, аз дори и не виждам желание в нея затова.
Повечето жени се умиляват от малки деца.
Не виждам в нея инстинкт и истинско желание да стане майка.
При нея ще е буквално прежалване и ход, за да задържи спонсора, не че го обича и иска да има дете с/от него, който и да е той.
Сексът и той - изключително съмнителен, през сила, и колкото да мине, дори не искам да си го представям.

Да кажем с Мартина и Клаудия е ясно, че ще е на пиедестал.

Адриана ми е симпатична много, веселяшка ми е, хубава усмивка.
Още в началото си я харесах нея най-много, заедно с Мартина.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 21:22 от Revoker

# 724
Само се мляскат....фалшиво.

# 725
Васил за първи път го виждам да си слага ръката зад някоя девойка, явно с Ади им се получава. Косарка ще им диша прахта сега. Фасони, масони айдееее! 😁

# 726
Ами аз такава усмивка от Васил не съм виждала като е с Косара
Еее, ама той тогава беше яко на черешата, не се брои Joy

# 727
Вярвам им за комарите- Grinning Виктор го бяха нахапали и по челото, но повечето неща, които говори ми се струват като опити да замаже положението, когато избере Любомира накрая. До преди няколко дни щеше да ги зарже и двете заради Бранимира.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 21:21 от BobbyDyl

# 728
Мартин изглежда изтощен, изцеден, не виждам предишното вълнение и блясък, възможно ли е това? За сметка на това, Данка църцори и се хили както обикновено, зъбите й от ден на ден увеличават броят си, според мен вече може да раздава!

# 729
# 730
Дайми побърза да се застрахова за дъщерите на Мартин.  Сякаш сега научава, че ги има и виждаш ли и трябва време,за да ги приеме! А нима, когато влизаше не знаеше,че бай Марто има деца? И, че ако се получи нещо между тях ще трябва да става мащеха? Или се надяваше,че, като в приказката, баща им ще ги остави в гората, ама без пътечките от камъчета и трошички?

# 731
Тези пък (Виктор и Любомира)! Вече два месеца се мятат насам-натам, пък се чудят дали да правят кекс. Естествено, че вече им е време. Аз правих кекс с мъжа ми на първата среща и така вече...20 години заедно. Тръгнеш ли много-много да го мислиш (а, добре, че сега Любомира точно това каза), работата ще отиде в киреча. Така че, да скачат веднага в завивките и квот-такова.

# 732
  • Stockholm
Очаквам с нетърпение Данкиното  шикалкавене и лавиране, мъчейки се да отговори "правилно" на неудобните въпроси.

# 733
Докато закусваха и Виктор си каканижеше глупостите как уж се чувства прекрасно, физиономията му говореше точно обратното и през цялото време говореше с наведена глава и поглед в масата. И за лъжец не става.

# 734
Щом пита: Ади често казва ".... за което", като паразитен израз Simple Smile

"Благодаря, за което", "Радвам се, за което" и тн

нещо като "от ДЕН ЕДНО"

Общи условия

Активация на акаунт