🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 163
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 885
Ето още 1 плюс за Любка-готината й майка. Много приятна,възпитана,емоционална женичка. И според мен има визуална прилика с Люба, не е съвсем да не си приличат. Почнах да гледам предаването заради Мартин, а повече харесах излъчваните моменти с Виктор.

# 886
Надявам се Васко все пак да избере Адриана... Бяха сладки, въпреки че Ади много го прекъсва, даже по време на целувката не издържа да се изкаже, че не го е очаквала.. От вълнение не може да се запре... Докато с Косара е някак твърде трудно, тя не му харесва комплиментите никога, кринджва от него и винаги си търси поводи да се разочарова. Интересува се единствено как ще се представи ситуацията пред хората, това утре ще е опит да си го върне, за да е отгоре... А Андриана наистина си го хареса и на мен ми се стори, че той такава искрена усмивка и такъв поглед не беше изкарвал досега, откакто е влязъл...

# 887
А фирмата Момиче за милиони на кого е записана, Десислава Рупецова - това сестра и ли е?

# 888
Какво отмъщение е човек да си потърси стоте хиляди?
Подписала е договори или там каквото е, без да са й раяснени последсвията явно. Не, че не е нейна грешката, че не се е поинтересувала и може би е вярвала на сляпо, но все пак.. и за заплахи спомена, което за мен дори е по-страшното, ако е вярно.

# 889
  • Stockholm
Данка също така е далеч от жена трофей във всяко отношение, а се заблуждава, че може да бъде такава. Ако е истина, че след предаването се е завърнала към някакъв бивш, дните ѝ като нищо неправеща муза, са преброени.

# 890
Даниела, можеше са си развие бизнеса и да си върне дълговете, но е предпочела да прави пластичните хирурзи богати и да ги "рекламира" по екскурзийки.
Тя е глупава, мързелива и нахална.
То така се развива бизнес със скъпи и не известни парцалки. Пък и от къде пари за стока, заплати, общо взето разходи. Аз честно казано се чудя и от къде има и пари, като не работи, да си плаща квартира, ресторантите и да се издържа като цяло, кой будала и е оставил скъпата кола... С която се появява в ток ток с мъдри мисли...
Иначе съм съгласна, че е нахална и мързелива.

# 891
Хаха, не съм чела много назад и рядко ми минава наум да коментирам външния вид на хората, но кога Емануела е била "неземно красива" 😄 Чаровна може би, но чак...

Косара и Ферай не ги разбрах чак толкова какво се разочароваха от някакъв полунепознат, че пък и такива драми в тези писма.

Васил на мен в един момент ми беше най-приятен от тримата, но като цяло никой ерген особено не ми харесва по поведение и доколкото се вижда и по характер.

С Адриана обаче са ми симпатична двойка напоследък. Дано наистина да избере нея, че тази Косара...

Виктор, имам чувството, че само някакви каши дроби. Майките на момичетата изглеждат готини. Едната по-твърда, другата - миличка.

Брей, Даниела си спомена запорите. На Станислава усилията да "разследва" отидоха напразно. Обаче малко неправоподобно ми прозвуча историята, че някой ще дава толкова пари, без да очаква възвръщаемост от приходите от бизнеса или там каквото е било.

# 892
Да, сестра й е. То човек да не се покаже по телевизията, и в гащите ще му бръкнете. Данка отдавна не ми е в полезрението, още откакто се "взеха" с Мартин и вече не ги отразявам.

# 893
Сякаш в началото Ади имаше друго предвид - че няма да може да спи от емоции... Обаче после, благодарение на неговия отговор, стана по-лошия вариант...😁
Ако беше това, щеше да каже "а сега КАК ще се спи", а не къде 😁
Адриана си му се натисна за секс, да не се прави на хитра после, че просто си говорела. Прекалено му е навита, направо не се трае 😂

# 894
Косара и Ферай не ги разбрах чак толкова какво се разочароваха от някакъв полунепознат, че пък и такива драми в тези писма.
И аз това се замислих. Но пък направиха победата на Росица безумно лесна. Всякакво писмо би спечелило пред хокането и цупенето на тези двечките.

# 895
Имала е шивачки, цех, заплати, наеми. Може и магазин да е имала. Много бързо може да е навъртяла тази сума и без допълнителни разкрасителни разходи.

# 896
  • here and now
Даниела, можеше са си развие бизнеса и да си върне дълговете, но е предпочела да прави пластичните хирурзи богати и да ги "рекламира" по екскурзийки.
Тя е глупава, мързелива и нахална.
То така се развива бизнес със скъпи и не известни парцалки. Пък и от къде пари за стока, заплати, общо взето разходи. Аз честно казано се чудя и от къде има и пари, като не работи, да си плаща квартира, ресторантите и да се издържа като цяло, кой будала и е оставил скъпата кола... С която се появява в ток ток с мъдри мисли...
Иначе съм съгласна, че е нахална и мързелива.
Ами да. От къде пари за стока, заплати, реклама и други разходи. Те са отишли за пластични операции. Успяват тези, които умеят да мислят и не ги мързи да работят. Даца не е от тях. Ето споносрът е успял, явно има таланти, които тя не притежава.

# 897
Наказателна операция са запорите срещу Даниела. Повече от половината от втория запор  е от лихви и е вписан през февруари 2025 г., докато са текли снимките на Ергенът. Шугърдеди-милионерът не просто си иска парите, а сериозни лихви отгоре.

# 898
Косара изглеждаше отвратително в промото. . Не виждам никакво привличане от страна на Васил към Косара, около нея се мъчи да бъде стандартния ерген. Тя, от своя страна, не може да приеме, че не е била избрана. Васил за първи път излезе от ролята си, когато правеха пици с Адриана, тогава беше много ясно, че има симпатии към нея.

# 899
Малии, видяхте ли как я хвана за муцуната Виктор? Направо щеше да ѝ строши челюстта FlushedScream Май наистина обича да ги пердаши Grinning
Някаква невроза избива май.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:16 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт