🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 135
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 915
Мартин често уж на шега я подпитваше кой може да го чака "вънка". И сега явно вече знае кой е човекът и че  е преодолим. Но Марто знае също, че тя послъгва и прикрива и още не е съвсем сигурен, че няма някой по-опасен лъв, чакащ Данка за разчистване на сметки. Затова му е спаднал ентусиазмът и да, определено не правят секс в Шри Ланка, което е добре и за двамата.

Бащата на Мартин е човек с власт. Аз мислех, че бившия на Даниела е мистър Хепи, пък то...някакъв, дето никой не го е чувал. С него лесно ще се справи, то дори и с мистър Хепи би се справил лесно. Но не мисля, че Мартин ще опре до баща си, щом е толкова спокоен и така бързо скочи "надълбоко" с Даниела. В крайна сметка, да са оправят.
Аз не мога да разбера защо ни ги бутат все още, според мен трябваше отдавна да са напуснали шоуто. Вместо това Мартин взе да го играе душеприказчик на мацките, а Даниела им е куриер за писмата.

# 916
Аз не съм виждала толкова щастлив мъж, задето не е правил секс. Но пък много забавно са си говорили. Но пък нямало ли в един момент да им дойде вповече това щастие 😂 И тази насечена реч. Виктор е много странно момче. Момче, което не харесва момичета.
Може и да са правили, но да не казват. Някак си тенденциозно обясняват и той, и Мартин, че не е имало нищо. Пазят жените от синдрома на “Какво ще кажат ‘ората”. Люба и на глас сподели това свое притеснение. 😁

# 917
Ох,толкова е тегаво да гледам Васко по срещите.То мъка, мъка, напъни и нелепи ситуации. Но от всичко най-забавни са ми целувките-веднага се превключва на някоя "секси" музика за половин минута и после пак си продължават със стандартните ритми. Засилват ефекта,нали, един вид 😅

# 918
На Маги последният въпрос обаче беше много клюкарски и супер непрофесионален. Не че до момента е дала вид на професионалист, но не очаквах, че ще ги пита директно.

# 919
Това със студенината на Даниела наистина се харесва на някои мъже. Може да не е фригидна. Все пак й сече акълът, а това е една от предпоставките за добър секс. Моите заключения за асексуалност не са на база, че е студена. За разлика от повечето, аз не я намирам за студена, а за калкулираща. Моите заключения са много по-примитивни хаха - видях я как танцува.

# 920
Хайде, хайде. Ако си е лягала с онзи дребничък господин със запорите, Мартин сигурно ѝ се вижда като куклата Кен. 😁 Ще го изяде с парцалките. 😁

# 921
Уф, професионалисти и двамата с Налъм. Той предимно в женската си енергия, а Магиту в мъжката си енергия. Щото прилича на мъж, но с това мрънкане се опитва да е женствена.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 23:52 от *Амбър*

# 922
  • # супернатурална #
За жените нямам преки впечатления за корелация танци/секс, но при мъжете е мнооого показателно.
В тази връзка, секс с  Виктор - ньеее, даже и да е последния мъж на света Grinning

Това със студенината на Даниела наистина се харесва на някои мъже. Може да не е фригидна. Все пак й сече акъла, а това е една от предпоставките за добър секс. Моите заключения за асексуалност не са на база, че е студена. За разлика от повечето, аз не я намирам за студена, а за калкулираща. Моите заключения са много по-примитивни хаха - видях я как танцува.

# 923
Аз не съм виждала толкова щастлив мъж, задето не е правил секс. Но пък много забавно са си говорили. Но пък нямало ли в един момент да им дойде вповече това щастие 😂 И тази насечена реч. Виктор е много странно момче. Момче, което не харесва момичета.
Може и да са правили, но да не казват. Някак си тенденциозно обясняват и той, и Мартин, че не е имало нищо. Пазят жените от синдрома на “Какво ще кажат ‘ората”. Люба и на глас сподели това свое притеснение. 😁
Надцени го ти Виктор.  А него не му мигна окото да й каже, че е била иуууу потна.
А на Мартин му личи на настроението. Ходи да клюкари с Косара.

# 924
  • here and now
Това със студенината на Даниела наистина се харесва на някои мъже. Може да не е фригидна. Все пак й сече акълът, а това е една от предпоставките за добър секс. Моите заключения за асексуалност не са на база, че е студена. За разлика от повечето, аз не я намирам за студена, а за калкулираща. Моите заключения са много по-примитивни хаха - видях я как танцува.
Да, на такива... бързи и не особено кадърни да ги наречем. Надяват се, че на такава жена и малко ѝ стига... и се чувстват големи ... мачовци...

# 925
А на Мартин му личи на настроението. Ходи да клюкари с Косара.
Това с клюкаренето не е индикация. Марто винаги живва като има интриги. Личи си му в какви среди движи.

# 926
Какво влагате в това "Мартин бързо ще се справи с тоя, него никой не го е чувал". Човек може да има много връзки, добри приятели и много пари и никой да не е чувал за него, обикновено умните хора не се бутат под прожекторите. Сега, умен мъж и Даниела е взаимноизключваща се комбинация, но... знае ли се.
И как ще се справи Мартин, като брои 120 хиляди, за да откупи красивата робиня?

# 927
  • # супернатурална #
Напротив. Кара ги да се чувстват все едно имат черен колан. Приемат го като предизвикателство. Само мастър шеф може да сготви с два продукта.

Да, на такива... бързи и не особено кадърни да ги наречем. Надяват се, че на такава жена и малко ѝ стига... и се чувстват големи ... мачовци...

# 928
Какво влагате в това "Мартин бързо ще се справи с тоя, него никой не го е чувал". Човек може да има много връзки, добри приятели и много пари и никой да не е чувал за него, обикновено умните хора не се бутат под прожекторите. Сега, умен мъж и Даниела е взаимноизключваща се комбинация, но... знае ли се.
И как ще се справи Мартин, като брои 120 хиляди, за да откупи красивата робиня?
Ти пък. Никой никого няма да откупува. Мартин ще го заплаши, че ако не опрости дълговете, ще прати братленце АМ да го набие - и готово. 😁

# 929
Тази Адриана има някаква тънко назидателна нотка в характера си. Сега си повярва и се отпусна да й проличи. Същият chatgpt е и тя.

Общи условия

Активация на акаунт