🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 085
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 960
Също съм си мислила, че Даниела може да стане обект на насилие с това прокламиране на мъжете ката банкомати и балъци.

# 961
  • София
Надявам се, че нарочно ни накараха в промото да си мислим, че Васил се колебае и още харесва Комара Joy, за да има съспенс при избора му. Няма нормален мъж, който да харесва кисели мрънкала, нито такъв, който да се страхува от кекс, това за другия Grinning

# 962
Не е балама Даниела и според мен не се цели само в парите на Мартин, а в дарена правна помощ и юридическа консултация за запорите си. Затова и той каза, че те не са проблем. Ерген юрист и майка нотариус биха били идеално средство за оправяне на бакиите й. Затова и тя спомена запорите, а Мартин не се впечатли отрицателно от признанието й.
Не вярвам Мартин да й брои пари, за да си изчисти проблемите, по-скоро би предприел действия да ги реши с правни похвати.

# 963
И да не стане тя, някоя от простите й последователки (Ферай, за теб се тревожа!), като нищо ще пострада.
Мартин след синхрона, в който обяви, че навън ще се погрижи за Даниела и ще я пази от проблеми, както и след игнора на нейните резерви за общуване с децата му, не виждам как ще се измъкне сух от водата. Няма как да се престори после на заблуден от нея.

# 964
Ревността е токсично и разрушително чувство. Издава комплекси и дефицити, не смяташ себе си за достатъчно добър, считаш, че си лесно заменим и прехвърляш тези проекции върху партньора.
Желанието да те ревнуват е същото - тип валидация, че си много специален и незаменим...
Един уверен човек не ревнува и няма нужда някой да го ревнува.
АМ му каза, че е има комплекси и беше права.
Желанието да те ревнуват е проблем. Такива хора създават постоянно ситуации и търсят контрол, конфликт или запълване на комплекса им.
Ревността сама по себе си е съвсем нормална, ако харесваш човека и ако е в рамките на естественото дразнение и  нормалната защита на репутацията. Нормално е да имаш някакви изисквания за морално поведение. Тук вече е тънката линия. Кое е морал, кое е доверие и кое е контрол, тормоз и подчинение на другия. При Мартин не знам какво е, но май има някакъв елемент на контрол по принцип във връзките му и дори извън ревността - например, че е карал Йоанна да се облича в рокли (или пък Йоанна му е ходила по акъла).
При Данка да кара да предизвиква ревност е манипулация и оръжие.
АМ стреля в тъмното - като обвиниш някого толкова нашироко, все нещо може да закачиш, но това не значи, че АМ е абсолютно права. Тя не можеше да се аргументира и все обвиняваше ангро (en gros).

# 965
Значи, ако я набият , тя ще е виновна, а не този който я е набил (класически victim blaming).

Ако има ревнив бивш, проблемът пак е в нея? Явно не сте били с мъж ревнивец и не знаете до какви ужаси може да доведе това, Мартин е същият.

Ако обясни защо има запори, вие без да знаете и познавате бившия и цялата ситуация, 100% сте сигурни, че тя е виновна? А да, ако не говори за запорите си, пак е виновна.

И всичко това, защото има мнение по въроса какъв мъж иска да има до себе си и говори за женска енергия?

Живеете с разбирания от преди 100 години, феминизъм и демокрация, свобода на избора и словото са непонятни думи за този форум. Мъжът винаги е прав, а жената е лошата, дам... Дам!

# 966
Изключително грозно впечатление ми правят опитите за оправдаване на Данка...че и насаждане на вина.
Доста плоско и елементарно ми е..и ще спра до тек защото ще ме изтрият.

# 967
Не виждам някой тук да й пожелава злото. Сигурно защото сме ограничени. Само това ще да е.

# 968
Защо поне едно сафари не им уредят и на тях. Но може би ги е страх Марто да не се обърка и да я остави там и да се прибере с друга маймуна. Поне ще реши проблема със запорите.
Джаберуокито даже на жертва се направило😂🤣 .Нека си се сврецва в плите. Това с физическите заплахи са пълни глупости и точно  емпатия цели. Човекът си търси парите по законен път. Цялата ситуация е благоприятна за Марто. Дава му изи уей аут.

Д&М станаха скучни като пенсионерска двойка. Аз не се впечатлих от признанията им за миналото им, не ме вълнуват запори, бивши.. .

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 08:35 от Labubu8

# 969
Запорът е за няколко заема от 12 к. през 2018. Няколко изпълнителни листа. Тя сама си казва, че е получавала пари. Не виждам какво да говорим повече.  Взела ги е, и не ги връща. С какви очи говори за женска енергия, не разбирам

# 970
Ето какви проблеми стават като не се легализира официално проституцията Simple Smile Даниела може да стане официално лице на подобна кампания. Защото в правния мир все още  не съществуват договори за предоставяне на женска енергия срещу възнаграждение Simple Smile

# 971
За снощи:

Вече съм доволна от двойките, които се заформиха. Виктор си пасва перфектно с Любомира (която аз харесвам), Васил е идеален с Ади, само Мартин се обърка с Даниела. Трябваше за Косара да се бори. Като гледам, от както е отишъл в къщата на момите, прекарва повече време с Косара и му е много по-интересно с нея, отколкото с леля Данка. Даниела сякаш се изтърка и бързичко му стана скучна.

Връщам се да ви чета

# 972
В болница сме и чак сега да се включа и аз по темата със запорите.
Даниела се опитва да ни убеди, че договорите за заем били симулативни, тъй като прикриват реално дарение. За това обаче си трябват доказателства. Не вярвам селската хитруша да няма грам финансова и правна грамотност, та да не е знаела какво точно подписва. Тези договори не са били с фирмата й ( тук издиша теорията , че е било само заради оправдаване на финансирането на дейността ) , а с нея в лично качество ; почти съм сигурна, че са били и с нотариална заверка, за да може да се ползва той от специално производство  за запориране на активите й ; били са предвидени лихви, което между физически лица принципно не е задължително. Тази сделка не е оформена като да не се връща заемът , а точно обратното. А кьорав карти не играе Simple Smile Интуицията ми показва, че отношенията им са били много по-сложни , кой знае какво го е налъгала точно за тези пари - възможно е да е давал много повече и само за тези да е направил договор. Нищо чудно вместо да си финансира бизнеса, да е купила кола или апартаментче в Чепеларе на името на мама и после да го е разкарала:) нали много женска енергия за продаване още Simple Smile

Ето, заради тези подробности около задлъжнялостта на Даниела, смятам че на Мартин му светна на секундата ярка червена лампа. Все пак е бил помощник нотариус при майка си и поназнайва това онова за подобни отношения. Доста му пролича как с усилие сдържа поза, леко погледна само към нея, докато тя предаваше версията си. На синхрона след това, Мартин говореше прекалено лежерно, лековато, “Ама какво толкова… Тя все пак споделя… Е, може да не е всичко…”- но силно личеше че се ядосва на себе си Мартин. Яд го беше, че не се е информирал за този “ бизнес” момент от CV на Даниела. Явно беше, че е проучвал връзки,    приятелска среда… но е пропуснал другото лице на Авторката.

Още нещо разбрах от езика на тялото и невербалните жестове между М/Д- неискреност, преувеличеност, липса на страст, емоции от друг полюс.. На кратко- и двамата не са на розовите криле на прясно влюбените. Не знам за 9.1/2 седмици, но и 9.1/2 дни не им продължи страстта.
Даниела, изглеждайки студена и дистанцирана, и в действителност Е студена и дистанцирана- очите ѝ не лъжат, невербалното поведение- също.
Скритите искри, за които тук някой намекваше в Даниела, са от огъня на хитростта и хладна ѝ пресметливост.
Аз виждам Мартин като мишката в капана с уж безплатно сирене😉😵💫😵💫

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 08:43 от ellis

# 973
Мартин не се притесни от разкритията й, защото няма никакви намерения да продължават заедно. Даже вече не се и преструва на запленен както преди. Да се оправя каквото е надробила, няма ли да спасява всяка безмозъчна наглярка, завъртяла се около него.

# 974
Мартин не е притеснен, защото е знаел. Това е  лесно проверимо в ТР. Отделно - в България маса, маса народ дължи пари, и много, и малко, Мартин да не би да пада от Марс, че толкова да се впечатли. По-дразнещото в голяма част от длъжниците винаги е това, че мислят, че ще им се размине - продължават да карат скъпи коли, да ходят на скъпи екзотични почивки, да водят измислен начин на живот, живот на заем. В крайна сметка, в живота, когато започваш връзка с някого, е много възможно той да си носи “багаж” - на глупави грешки, на наивност, на друго, по-важното е какъв е човекът. В случая, Даниела е нагла -“ писател”, вземащ по 100 лв.консултация без ценз, само това ще кажа и то говори само за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт