🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 085
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 215
Трите фльорци Косара, Роса и Ферай никак не са ми любимки, но и Адриана доста долничка беше като разказваше за срещата.
Уж нямаше да казва всичко, а много ехидно и високомерно говореше. И злорадстваше, сякаш е хванала господ за шлифера.
Не ми хареса.

# 1 216
Майките се обединиха. Много са притеснени.
Щяха да ме разплачат Клаудия и майка ѝ.
Много хубаво се гушнаха, като майка и дъщеря, които имат силна връзка.

# 1 217
Сега като гледам Клаудия, наистина е красива, ама стайлингът убива всичко.

# 1 218
А на мен майките ми се сториха с много лелешки вайб, особено  Любомирината. С тая пластмасова шнола на главата ей сега ще врътне една баница в кухнята.
А преди във видеото от тръгването на Мартина, Ана-Мария и още коя беше..., Мартина се фръцкаше, правеше селфита, и сподели, че майка ѝ не можела да качва снимки..."Емии, не може жената" по-точно.
 Баби над 80години даже, които познавам, яко експлоатират мрежите.

# 1 219
Майките се обединиха. Много са притеснени.
Щяха да ме разплачат Клаудия и майка ѝ.
Много хубаво се гушнаха, като майка и дъщеря, които имат силна връзка.
Те май не са гледали като нас сериите. Иначе щяха да са по-конктретни в съветите.

# 1 220
Майката на Клаудия психолог ли е? Иначе тя е много красива, само да не бяха тия татуси.

# 1 221
Чак сега се загледах какви грозни татуси има Люба

# 1 222
Клаудия ми прилича малко на Амбър Хърд. И по характер. 😐

# 1 223
Да се включа в режим "Искрено и лично"... Любето и Клаудия са зодия Телец, нали?
...Разбирам мамите защо са прехвърчали накрай света и нещата са такива... И аз съм майка на такова говедо. Който си има - ще ме разбере.

# 1 224
Майката на Любка ми е толкова симпатична, чак ми става гадно, че  съм товарила дъщеря ѝ толкова. Любина майко, не го приемай лично, ако ни четеш.

# 1 225
Любата тамън щях да кажа, че косата ѝ стои като перука и като бамбук, и майка ѝ същото каза – отслабнала.
И тези ноктаци като пергели, ама как ядете, какходите до тоалетна бе? Кошмар.

# 1 226
Любомира не само по характер, но и всички черти и цветове са от баща ѝ.

# 1 227
Много харесвам майката на Буба, сладурана.

# 1 228
И тези ноктаци като пергели, ама как ядете, какходите до тоалетна бе? Кошмар.
Аз се притесних като посегна да избърше сълзата на майка си! Ще и извади окото с тия ноктѝ! 3 см нокът егати.

# 1 229
Повечето изпонадебеляха там, само Любето отслабнала, сигурно защото беше споменала, че не обича сладолед 😀 ако и луканка не обича е разбираемо 😀

Общи условия

Активация на акаунт