🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 033
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 365
Луканка Орехите да взимат Ферай за рекламно лице 😀
И задължително със субтитри по време на рекламата.

# 1 366
  • Out of the Mix
Милата Роси как го гледаше, като разхищена хиена, оставаше да каже "мър мяу". Joy

Едит: Извинявам се за дублирания пост, не разбрах, че се е постнал другият, много бързо вървят страниците...Smile

# 1 367

Цял сезон се чудя Люба на кой герой ми прилича и някой като спомена Ам гъл, направо са 1:1
Е то от втория ден й викаме Смийгъл.. Пропуснала си явно 😏

# 1 368
  • here and now
Луканка Орехите да взимат Ферай за рекламно лице 😀
И задължително със субтитри по време на рекламата.
Ааа тя няма да говори (надявам се), само ще яде.

# 1 369
До колко часа е днес?  Т'!ва извр@щение Grinning

# 1 370
Роси как го гледаше Васко, милата едвам издържа вече...

Гледаше го като един Нюи....готова да го изпапка. Само целувки бленува тази девойка. Ако било вечеря щяло и друго да има 🤣🤣🤣🤣

# 1 371
Потресаващо ниско самочувствие има Роси, боли ме да я гледам. Толкова много има нужда някой да я харесва, че няма накъде! Сервилна, угаждаща, надяваща се, нагаждаща се. Никакъв характер не виждам, само едно нагаждане и угодничене с цел да се хареса.

# 1 372
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy
Туджаров. Много ще са сладки двамата, с нестандартните носленца.

Той е дребен, тя изглежда е височка, като нищо ще стърчи над него. А и тя сама си беше казала в предаването, че ѝ е било важно ергените да са поне високи колкото нея, мисля 😄

Според мен момичето изгледа страхотно, не мога да разбера защо така не се справя с общуването. Според мен абсолютно има визията да привлича мъже, но някак бързо ги отказва.

# 1 373
Ох, Роси пак си въобразява целувка Joy Няма ли някой от екипа да го целуне това момиче Joy

Туджаров нещо не го виждам със свястно и скромно момиче. Не е стъпил с двата крака достатъчно на земята (донякъде както е Неделчо).

# 1 374
  • here and now
До колко часа е днес?  Т'!ва извр@щение Grinning
Тъкмо ти завидях, че си легна... Но и ти се гърчиш... Не се чувствам толкова прецакана вече...

# 1 375
Момичета и момчета, отказвам се, моля ви, свирнете като стигне до избранницата, не мога повече да си го причинявам тоя епизод Grinning

# 1 376
Бомбастичната изненада май я знаем Grinning Ама да не издаваме спойлери.

# 1 377
Тя не е негов тип. Той си пада по проблемни, емоционално недостъпни кифли, които на външен вид са много над лигата му. Може би като всеки мъж. 😁

# 1 378
Роси дано да се усети малко и да си тръгне сама. Наистина има нещо подигравателно в отношениято на Васил към нея.. Косара, ако беше тук, тая среща беше предвидена за нея...Роси да си събира багажа и да си ходи..да не разправя за пеперуди..

# 1 379
Самата продукция е с мижав интерес към финала на Викторчето. Тушев беше гадина, но от финали разбираше.

Общи условия

Активация на акаунт