🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 058
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 530
  • гр.Пловдив
Много ме е яд за Ферайчето,ама като са будали двамцата,няма кой да я оцени Smiling Imp

Забавна партия е,хубаво тяло,яде и не качва,с баща турски бизнесмен финансирал скипистата й и всякакви прищевки за скромните й години -как не я забелязаха ,ами само те губят ...

Вкиснатата Косара вече на Стоянка Мутафова взе да ми заприличва

# 1 531
Кой е баща ѝ?

# 1 532
Ааа, не сравнявайте Виктор с батко му Алек. Вторият беше отракан и ни направи супер шоу. До последно не се знаеше към коя от двете русокоски клони. Както той сам каза “Изпълних си ангажимента към продукцията”. Докато Виктор е обикновен смотльо, а сезонът - предвидим.
Отракан Алеко? Мама дойде и го насмете и той с подвита опашка си тръгна с нея. Новата му женичка е лошо копие на Надежда и Маги, а той ни обясняваше как не харесва нито една от тях.
Отракан е Танко Joy

# 1 533
Васил, ако беше от началото в предаването,  Виктор щеше да е цвете😄😄 . Поне не ги лъже и им казва истината.
Казва той.."търся отговори"Цял сезон ги търси и пусто никъде не ги намери тия отговори.В дън земя са потънали. Joy
Успях да уловя идеалния кадър, олицетворяващ Виктор - объркан, изгубен романтик, вперил поглед към хоризонта; нестабилен, подобно на океанските вълни, и изтичащ като вода между пръстите на две влюбени в него жени. 😀

# 1 534
верно, че Клаудия напомня на Амбър Хърд!! Чудих се на кой отявлен психопат ми навява!! Бих могла да се обзаложа, че и Клаудия е родена през Април.
Извинявам се, ако има тук такива, но за мен Джекил и Хайд е създаден по образа на  априлски телец. Сутринта ще се закълне в любов на някой “щастливец”, а  той като се върне от работа ще намери едно …подаръче в чаршафите си. Докато отсъства, знайни и незнайни герои ще се качват в асансьора и директно в леглото на любимата му, защото тя никога не се е чувствала по този начин, както с него. Laughing
 За да се занимава някой с такива душички, те трябва да са прехвърлили поне  - 35-36год, че да са се понаучили да владеят тъмните си страни. Клаудия си мисли си, че е нормална, като всяко куку, но предстои да разбере и тепърва да се шлифова, за да не плаши ергенчовците. Animal Baby Chick
За нейн късмет, подобни жени са като магнит за мъжете, дори и два пъти на нейните години, така че, има време много.  Дръж се Клаудия, всичко ще се оправи, някога, но не и днес!
 Разбира се, че Васил ще ползва плямпалото -  Адриана за ерзац женичка, докато Косара му се надува. При положение, че и без това е там, уж да си търси жена. То пък жените защото никак нямат по един отбор ерзац мъжлета на резерватната скамейка, дори без да са ерген-ки. Някой даже и се женят за третата резерва.

# 1 535
Забелязахте ли, че Ферайката стана новият разказвач в шоуто... Joy

# 1 536
Да, наистина направиха Ферарито разказвач. На фона на настъпилата монотонност (намигвам към Косара) се справя добре и разведрява обстановката.
Адрияна е супер за Васката. Той си говори пред едните едно , пред другите - друго. Адрияна и тя така нямаше да казва за целувката и като се прибра това беше първото което направи, ама нормално все пак цял сезон се реди за кой ли не да я валидира.

# 1 537
Люба е по-близо до класическа красавица от Адриана. Не че е. Но сравнение с Адриана. Люба в усмивката е лелинска. Докато Адриана като се усмихне е симпатична.
Класически красавици са Грейс Кели, Моника Белучи, Одри Хепбърн, Лорън Бакал...

Адриана е нерде Ямбол, нерде Стамбул. Аз даже за красавица не бих я определила, камо ли за класическа.
Ако Васил не я беше избрал за "спокоен" демек "удобен" избор, нямаше и да я забележа на улицата.

Ферарито ми сладурее в акцента й, в бисерите й, пак е симпатична.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:21 от Linda*kiss

# 1 538
Васил, ако беше от началото в предаването,  Виктор щеше да е цвете😄😄 . Поне не ги лъже и им казва истината.
Казва той.."търся отговори"Цял сезон ги търси и пусто никъде не ги намери тия отговори.В дън земя са потънали. Joy
Успях да уловя идеалния кадър, олицетворяващ Виктор - объркан, изгубен романтик, вперил поглед към хоризонта; нестабилен, подобно на океанските вълни, и изтичащ като вода между пръстите на две влюбени в него жени. 😀

Потнат ми се диди на тоз фотос младежът Laughing

# 1 539
  • София
Красотата е в очите на гледащия, наистина е така. И на мен Косара не ми е топ красавица, подпухнала, отпусната някак. Отделно от това не впечатлява с душевност - много елементарно момиче във всеки смисъл, при това с тежък и мнителен характер. Има интересни очи, но те са много вкопани в лицето и потъват над бузите.
Аз също харесвам Ади - без да е красавица има свежо, леко, момичешко излъчване. Говори добре, изразява се ясно и стегнато, има бърза мисъл и като цяло е с приятно присъствие.
Клаудия е интересна мадама с готик излъчване, само трябва да смени малко прическата, цвета на косата може би. Иначе е със страхотна фигура, нито е мършава като Любка, нито превтасала като Косара и Бранка.
Останалите не ми харесват. Ама на вкус и цвет...

Виждам, че роптаете срещу Васко, има си и той трески за дялане. Може да е всякакъв, ама поне играе играта, извежда всяко момиче, пробва, изпълнява формата, дето се вика.
Докато Виктор се гъне и е хлъзгав, нерешителен и нелеп на моменти. А и според мен в момента не харесва никое от двете момичета. Ще приключи безславно като Алек или ще избере Люба от немай къде. А тя е наистина неприятна мома, много. При това му е и кака с 4-5 години. Колкото и да съм широко скроена, мне, не ми е ок дори и това.
Марто пък се задоми на половината на формата и сега с Даниела са просто едни статисти, на мен са ми безкрайно скучни и не им е въобще мястото там.

# 1 540
Отракан Алеко? Мама дойде и го насмете и той с подвита опашка си тръгна с нея. Новата му женичка е лошо копие на Надежда и Маги, а той ни обясняваше как не харесва нито една от тях.
Новата му женичка хич не е нова - от преди предаването е. Алек никога не е имал намерение да избира.

# 1 541
Виктор е голямо дърво. Валидира Люба в спалнята и още продължава да търси отговори. Изобщо не харесвам такива нерешителни мъже.

# 1 542
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчерашния епизод на "Размисли и страсти"

Реално няма кой знае какво да се коментира, но все пак.

Срещите с майките - очаквано емоционални. Майките, както вече написах, земни, реално мислещи, всяка подкрепя детето си. Толкова.

Сегмента с Диди и Марто защо го показаха не знам. Единственото, което ме впечатли беше, че май движението е отляво. Другото - елате ни вижте. Сефте.

Любовните писма към Васил хич не бяха анонимни според мен. Както се казва - всяка прилика с предишни техни разговори е случайна. Wink

Най-добре според мен порзвуча писмото на Роси. Кажи му на един мъж, че е специален и е твой. Браво на нея, че е стигнала толкова рано до тези изводи.
Ало, неженените потребителки - гледайте и се учете. Wink

Срещата и терзанията на Васил ми е трудно да коментирам.

Първо, не знам какво тооолкова е видял в Косара, че чак да се мъчи да си я върне.
Впрочем знам - сценарий, ама маааааааалко по-реално го направете бе.

Съдейки по себе си, ако един мъж срещне по-привлекатела във всяко отношение жена (Адри) всички други, еле пък такива надменни като Косара, минават в забвение. Сега, знам, че трябва да има интрига, ама поне по-реална да е. Да се опита да свали Роси примерно, ама да се натиска на Косара - няма логика, няма. Да не говорим колко категорична беше, че има ли целУфан, значи край, ама май нещо си промени мнението. Защо ли ? А, да, защото иначе няма да има безплатна луканка. Wink

Впрочем Роси още повече ми се издигна в очите. Веднага усети, че е план Б, макар Васето да отрече. Естествено, че не му е ОК в компания на надменна и ревнива жена като Косара. С Ферай са на различни континенети и кой остава - Роси.

Като казах Ферай не мога да не отбележа репликата и, че Васко не бил мъж. Ами ходи се нареждай на опашка при Марто бе, джанъм. Все ще ти дойде реда някой ден.  

Иначе срещата на Васко и Роси мина що годе добре. Роси имаше големи очаквания, но просто много закъсня. Ако се беше вредила преди Косара - можеше и да има надежда, но сега, след срещата на Васко и Адриана, няма шанс. Впрочем, може и да е за добро. Кой знае.

Чуденките на Виктор също не мога да ги разбера, освен ако не са по сценарий.
Какво толкова има да му мисли ?
Тя, работата е ясна. Връщат Гретхен, дава и пръстена, две петали луканка и заживяват щастливо до края на дните си. Толкоз. Wink
Ако трябва да съм сериозен - която и да избере Вико, цял живот ще се чуди дали не е сбъркал, ама така е, като избираш от две хубави жени.

Относно великата ЦИВРИмония в промото:

Ако трябва да съм сериозен - няма да ми е лесно да изтърпя изкуствената усмивка и лицевите конвулсии на "водещия", ама поне се успокоявам, че ще най-сетне ще свърши мъката Викторова и предаването ще се върне в нормалното си русло с един ерген.

Предполагам, че останалите участници в предаването ще го играят публика и ще викат гор-чи-во, гор-чи-во, гор-чи-во. Wink

Ще поживеем, ще видим.

# 1 543
Виктор е голямо дърво. Валидира Люба в спалнята и още продължава да търси отговори. Изобщо не харесвам такива нерешителни мъже.
Много добре знае коя ще избере, но трябва да има съспенс. НН вече ще набие някой, провалиха му сезона с тези свирени мачове.

То и Евгени до края на сезона уж се чудеше, пък после каза, че още към средата е взел решението си.

# 1 544
Според мен Васил не е толкова лош и черен, макар че си е дърво. Просто няма опит пред камери и не е обигран като Мартин да лавира в отношенията, поради което сам се поставя в кофти ситуации, а и продукцията малко му "помага". План "Б" дойде от редактора на синхрона, а той едва мрънка и сега излезе и план "Д", който всички чуват, но той не е казал. Най - правилното беше не да вика Косара за изясняване, а директно да я избере за среща и там да се оправят. Това беше първата му грешка, която доведе до останалите. Росица го постави без да иска в много трудно положение, той нямаше как да й каже истината, но се опита да избегне и лъжата, не успя да намери верния изход. Да не забравяме обаче, че откакто Мартин се премести, рейтингът на Васил рязко спадна. Знаем го колко подъл и отмъстителен може да бъде. Нямам съмнение, че той настрои Ферай срещу Васил и размъти мозъка на Косара. Васил го упреквам само, че целуна Ади и й даде надежди. Щом иска Косара трябваше да си държи на нея, дори и тя да не го харесва вече. Да си каже, че към нея има най - силни чувства и щом тя не ги споделя, няма да избере друга и няма да им дава надежди. Обаче натискът да "прави съдържание" и да пробва и с другите, какъвто е имало със сигурност от продукцията, си каза своето и той се оплете като пате в кълчища и не успя да прецени как да постъпи най - правилно.

Общи условия

Активация на акаунт