🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 027
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 545
green_lizard Joy чак и розата му увяхнала от чакане..на отговорите.
Моля,моля по спокойно с априлските овни..не телци.Абе луди за връзване сме си,но пък с нас не е скучно.Grinning
Ферка,няма капацитет и изказ за две 'стинки те коментатор ми я сложили.Да коментира Марто поне знае какво да говори и усеща хората и емоциите им.

# 1 546
  • в сърцето на един мъж...
На нас не ни дават какво става точно във вилата, Даниела е приятелка с Ферай, Ферай кисне нон стоп при тях - тя си е наговорена от Марто. Отделно той говори с Косара, и там го сготви - не ги бил виждал, той не бил такъв, за какъвто се представя - ясна е отдавна работата, просто не трябваше да оставят Мартин в къщата при момичетата, ако искаха да остане интересен сезона.
Васил направи това, което и Мартин - целуна две момичета, за да реши кое да избере. В крайна сметка Марто никой не го съди, а си каза, че се е почувствал все едно изневерява на жена си. С какво той е по-добър от Васил? Единственото, за което Мартин беше прав е, че Васил трябва все пак да погледне жените в очите. Васил много кофти го отигра тоя момент, но вероятно това е защото има проблем с камерите и не знае какво да прави. Много му личи, че не обича да е пред камера.
Косара след разговора с Мартин реши, че Васил се е издънил и взе да му търси кусури. Преди това летеше като пеперудка и се възторгваше.
Ферай ми е много смешна като се напъва да е оригинална. Не се вижда и тя, че е статистка - трето борче, ами и претенции има. Ама като слушаш глупостите на Даниела и не знаеш как да покажеш какво представляваш, естествено, че Васил ще ти е червен флаг.
Не ми хареса как Васил се отнесе към Роси и към това, което се случи. Много не мъжка постъпка беше, а за репликата не е казал, че е план д, а изпсува, затова го и бийпнаха.
Не знам какви са били предните сезони, обаче тоя от към избора на Марто тотално го прецакаха. И явно някой от редакторите си пада по Косара, за да прави такъв монтаж на Васил. Което е грозно.

# 1 547
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile

Ха,както и си знаех ! Нов бардак със стари кифли  ! Има клюка и че две от ДиК също ще участват - Симона и онова дребното,с черната коса,водеше се рапърка някаква...
 Ето това вече ще е тотална гнус. Ще си спомням с носталгия милата Данче ,сладката Косара,умната Ферай😂😂😂

# 1 548
  • София
Мартин го оставиха, за да задържат публика. Симпатичен ми е на екран (като поведение повече), но не бих желала подобен мъж до себе си. Той си е по живота, не го виждам като сериозен и отговорен, което не означава, че не може да бъде такъв. Даниела ми стана симпатична, само когато беше "на работа" в барчето.

# 1 549
Поне нови фльорци да вкарват, а не тези претоплени манджи.
Идеята на “Любов в рая” е втори шанс за отхвърлените от предишните сезони на “Ергенът”… Иначе си е просто Love Island. 😁
Да го кръстят "Пансион за стари моми" тогава.
Васил прави пица с Божана...
https://www.instagram.com/reel/DJbFcu2ImSJ/?igsh=MWRzaW41NHdrOHMzMw==

# 1 550
Коя е Киара от сезон 3, тази не я помня.

# 1 551
Някой да ми обясни граматиката на Васил в “писмото и ме усмихна, и нейното ме усмихна и всичките ме усмихнаха”, че аз вече се зъбиМ. Главата ме заболя, честно. Наистина ли така се казва? Сериозно питам.

# 1 552
Не знам, но не сте справедливи и вие като момите към Бай Васил.))) Не стига, че го бутнаха в средата на предаването да оправя кашите на Виктор и Мартин и да прикотква момите, които го играеха храсти, ами го и плюват отляво и отдясно... Косара обиколи лагерите и тя и само претенции, като че ли цял свят й е длъжен... Ферай да беше бушонирала Мартел!
В крайна сметка, Васил не е участвал нито в избора, нито в каненето на момите.

# 1 553
  • в сърцето на един мъж...

Добре де, я тук как е свеж, интересен, забавен, явно камерите много го спичат

# 1 554
Не съм гледала последните епизоди, но като гледам видеото на Божана и Васил, този 100% няма гадже, даже 360% да го кажем.
И също се държи коренно различно от пред камерите в предаването, не знам, не знам. Както и не дава вид на човек, който би харесал някоя като Косара освен за единия с...

# 1 555
  • here and now
Не съм гледала последните епизоди, но като гледам видеото на Божана и Васил, 100% този няма гадже, даже 360% да го кажем.
И също се държи коренно различно от пред камерите в предаването, не знам, не знам
Защото е лош актьор. Моята версия е, че е трябвало да играе по сценарий. И аз бях голяма смотла, когато трябваше да правя неща, които не харесвам...

# 1 556
  • София
Оставям това тук 😁

# 1 557
2 епизода посветени на моминските майки....ако и на тъщите на Васко посветят толкова време...че и те са бая.
Може и Васил да избере Косара и да разпусне другите, както Мартин направи.. не знам как ще поберат срещи с майките и финал за всеки по отделно в 3 епизода, не че е невъзможно, но до сега разтягаха да запълват времето.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 12:41 от BobbyDyl

# 1 558
  • Обран бостан ;)

Дайте от кръста надолу и пак кажете, че си приличат. Trollface

# 1 559
  • София
Не знам, но не сте справедливи и вие като момите към Бай Васил.))) Не стига, че го бутнаха в средата на предаването да оправя кашите на Виктор и Мартин и да прикотква момите, които го играеха храсти, ами го и плюват отляво и отдясно... Косара обиколи лагерите и тя и само претенции, като че ли цял свят й е длъжен... Ферай да беше бушонирала Мартел!
В крайна сметка, Васил не е участвал нито в избора, нито в каненето на момите.
Да, и това го има и не е особено справедливо. Реално момчето обра някакви остатъци от предпочитанията на Виктор и Мартин.
А имаше и моми, които пък никой не беше канил. Самата Косара едва мина цедката на бързите срещи, Виктор изобщо не я хареса, защото изпод тоновете грим не се виждаше лице.
Като цяло Васко е в много незавидна позиция, а сега на финала трябва и да издърпа целия сезон, защото другите двама просто не стават.

Общи условия

Активация на акаунт