🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 033
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 605
  • До морето
Чак се чудя какво й харесахте на Любкината майка. Сладка била. Добродушна била.

Няма да коментирам външния вид. Жената сама каза, че не са спали, пътували са 10 часа и директно са ги пльоснали там да си хортуват с Витя (Продукцията!!! Не се прави така).

Обаче много слагаческо й беше цялото поведение. Ще рече човек, че Виктор е последния мъж на земята и зор да го вземем за нашто дЕте! Фактът, че го пита има ли нещо дето не харесва в дъщеря й.....ужасно беше. И като й каже кое не харесва, какво, тя ще моделира дъщеря си по желание на клиента ли?! Това, че няколко пъти се изказа зле за характера й, също не ми направи добро впечатление. Не се прави така! Не си дошла за това! Детето пред хора се хвали, ако имаш нещо да му казваш, го правиш насаме!!!

Изобщо, в това отношение майката на Клаудия се представи много по- добре.

# 1 606
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Аз лично химия между Васил и Ади не видях. Ама никаква. Направо 0 даже. Обаче със сигурност се харесват и им е приятно да прекарват време заедно. Изглеждат като двама души, на които им е лежерно, приятно и комфортно един с друг. Васил с Косара много се напряга. Стои, като истукан, пълен гипс, премисля всяка дума и жест. Но пък там химия има и то в изобилие.

# 1 607
Любкината майка е...по-елементарна.

# 1 608
На мен също майката на Клаудия ми хареса повече - истинска и обичаща майка, стояща каквото и да става до детето си. Любкината също ми хареса обаче, жената е съвсем друг тип. Аз разбрах защо го пита какво не харесва у дъщеря и, тя се опитва да хване червените флагове преди да са станали реален проблем. Щото и тя ако беше казала, че дъщеря и е красавица неземна както тази на Клаудия щяхте да се смеете....И двете момичета са сладки, Клаудия малко ми преиграва с този напън към Виктор като към трофей, чак агресивна ми идва тази настоятелност. И е драма куин точно като Косара.

# 1 609
  • България
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.
А за мен Люба има повяхнал вид. Адрияна е много свежа.

# 1 610
На мен пък ми хареса майката на Люба. Въпросът към Виктор какво не харесва в дъщеря ѝ също беше много добър, защото отговорът може да ѝ даде много ясна представа какъв човек стои срещу нея. Например:
- “Не ми харесва, че много напълня” - червен флаг.
- “Че не иска да споделя с мен” - искрено желание за опознаване.
- “Че не запомни любимия ми филм” - себичност / червен флаг. И така нататък…

Едит: С Милитана сме писали по едно и също време. 😁

# 1 611
А за мен Люба има повяхнал вид. Адрияна е много свежа.

За мен най-повяхнал вид има Даниела. Имам чувството, че се състари по време на престоя си в предаването. В началото, като че ли беше по-свежа.

# 1 612
Ами кажеш ли, че ти е спокойно с мъжа/жената до теб все едно казваш, че нямаш сексуално влечение. Има ли токова няма спокойствие. Ади го съзнава това но сякаш просто иска да си хване мъж и да се задоми. Знаела, че и Васко това иска и готова вече да му прости, че по други ще се облизва. Тя ми прилича точно на този тип жена. Която ще си затваря очите и ще си гледа удобството на семейния статут.

# 1 613
Аз пък в майката на Клаудия видях, че непрекъснато се опитва да навигира и контролира емоциите на Клаудия. Честно казано, остави усещане у мен, че смята Клаудия за доста лабилна.

# 1 614
  • До морето
На мен пък ми хареса майката на Люба. Въпросът към Виктор какво не харесва в дъщеря ѝ също беше много добър, защото отговорът може да ѝ даде много ясна представа какъв човек стои срещу нея. Например:
- “Не ми харесва, че много напълня” - червен флаг.
- “Че не иска да споделя с мен” - искрено желание за опознаване.
- “Че не запомни любимият ми филм” - себичност / червен флаг. И така нататък…

Едит: С Милитана сме писали по едно и също време. 😁

По принцип си права, но когато майка пита  чужд човек за детето си такова нещо, някак си не звучи добре. Червени флагове се появяват и в отговорите на въпроса "Какво ти хареса най-много в нея, с кое те впечатли най-много?" - хем получаваш информация, хем не злепоставяш детето си.

Между другото Адриана/яна я видях миналата седмица на летище София с приятелка, заминаваше на някъде.  През цялото време се оглеждаше дали някой ще я разпознае. Иначе си е същата като по телевизора.

# 1 615
  • София
Любомира прилича на майка си - има сивкав, несвеж, уморен вид.
Самата майка се държа някак угоднически към Виктор, вместо да застане твърдо зад детето си. Чак я оплю. Голямо НЕ от мен. В този лош и неприветлив свят, ако семейството ти не е зад теб, кой изобщо би бил. Майката е там за любов и подкрепа. А тази сякаш и тя беше заложила всичките си карти на Ергена, което не ми е истинско. Майките даже би трябвало да са против такива участия на децата си и да ги разубеждават с всички сили. Аз бих се разболяла направо, да не говорим да ме изтипосат в ефир и да говоря така.

# 1 616
Ами кажеш ли, че ти е спокойно с мъжа/жената до теб все едно казваш, че нямаш сексуално влечение. Има ли токова няма спокойствие. Ади го съзнава това но сякаш просто иска да си хване мъж и да се задоми. Знаела, че и Васко това иска и готова вече да му прости, че по други ще се облизва. Тя ми прилича точно на този тип жена. Която ще си затваря очите и ще си гледа удобството на семейния статут.

Зависи на каква възраст е човека и какво точно търси. Да, тръпка, напрежение, сексуално привличане на 20+ и в началото на една връзка е ОК, обаче постоянно да си под напрежение в присъствието на партньора ти, който вечно мрънка, постоянно те критикува и непрекъснато за нещо те коригира, е много изтощително и натоварващо. За мен би било кошмар, ако не мога да се отпусна в присъствието на половинката ми.

# 1 617
Отговорите на какво не ти харесва предизвикват повече искреност  по принцип, според мен. Иначе се започва красива, обаятелна, динамична и всичко от жанра...

# 1 618
По принцип си права, но когато майка пита  чужд човек за детето си такова нещо, някак си не звучи добре. Червени флагове се появяват и в отговорите на въпроса "Какво ти хареса най-много в нея, с кое те впечатли най-много?" - хем получаваш информация, хем не злепоставяш детето си.
И да, и не. Този въпрос е толкова изтъркан и очакван, че Виктор сто пъти е преговорил отговора в главата си. Докато ако го попита обратното, може да го хване неподготвен.

# 1 619
  • България
Това са ми странни разбирания. В първите срещи нека има лека изнервеност, но ако не усещаш себе си край партньора си спокоен, уравновесен и стабилен, го пиши бегало.

Като се запознах с моя човек бях леко притеснена, той - също, но след няколко срещи всичко се нормализира.

Общи условия

Активация на акаунт