🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 061
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Добър беше надкаста с Ния-Косара. Двамата с Неделчо добре се допълваха.
Ния и друг път съм го писал, че е добър анализатор и усеща нещата. Само на моменти е малко крайна и прави паралели с реалния свят и забравя, че това е освен всичко друго и шоу и си има и някакъв ред, сценарий и т.н.
Но като цяло има сходни с моите наблюдения. Неделчо малко грубо я прекъсваше на моменти и казваше, това повече няма да го коментираме, но и той имаше точни включвания. Като цяло добре този път.

Според мен Мартин не е с Даниела, нито Виктор с Любомира. Всичко около тези две сюжетни нишки е един огромен фарс. А пък това второто е направо нелепо.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 19:43 от Diavolo

# 1 681
Косара ми прилича на травестит, особено след като се е сложила със 100 тона грим и се наконтила с  некачествените си дрехи. Очите ѝ са интересни, но като цяло е семпла. Гримът ѝ е отвратителен, такъв грим не е подходящ за жена с претенции за класа. Отвсякъде си личи, че е провинциалистка.С външния си вид и стила си на грим и облекло, няма да си намери мъж от по-висока класа, за някой футболист, който ги сменя през ден, става.

# 1 682
  • София
И аз да си кажа, че го изгледах преди малко.

Ади и Васил - леле, тоя Васко верно е като робот. Sunglasses Никаква емоция. Ади си е все така пренавита и много си е повярвала. Знаела какво търси той от живота, ха. Много ме съмнява мъж Овен да търси спокойствие, хахха. Joy Ало, астроложката да си научи уроците. То затова Ферайчето и Козара така я гледаха като отровени им разказваше как са изкарали.

Д&М-голямо лигавене и пози. Те си изкараха най-добре в Шри Ланка. Признавам ги. Bowtie

Майките са готини като цяло и демонстрират добра връзка с дъщерите си. Външния им вид няма да коментирам умишлено. Не ми допадна, че им дадоха толкова много екранно време. Клаудия, обаче, е яко във филма.

Милия Васко как се обясняваше и разкайваше пред Козара...То беше ясно, че тя му е тръпка.

Васко и Роси- като цяло измъчена среща и напълно безмислена. Не знам кой план е Роси, ама тя толкова ли не се усети и не си тръгна навреме? Голяма бяла птица.

И пак няма церемония, много тъпо.

# 1 683
  • Пловдив
Днес ще има ли серия?

# 1 684
Това постоянно намекване, че това, което някой иска, зависи от зодията му, е супер странно.

# 1 685
# 1 686
Четох назад в темата, че Адриана била естествена красавица, с младежко излъчване и т.н. Ами не. За мен е с излъчване на леля, която иска да го играе хем привлекателна и изкусителна жена, хем момиче, хем много cool приятелчето, което си пада по адреналин, от всичко е въодушевено и можеш да се майтапиш с него на по биричка. Т.е. съчетава идеалната жена, която е хем мацка, хем пич и е над нещата. Напън и то голям.
Скрит текст:
За облеклото й каквото и да кажа, ще е малко, затова го оприличавам на ретро, както прическата, чехличките и всичко. А с Васил са такава нелепа двойка - тя се качила на стъпало половин метър и на пръсти протяга към него детски рърички да го прегърне. Иначе яко самочувствие, че я бил цАливал и ах, няма да ви кажа къде спах. Как му казвахте - криндж.
Росица пък тъкмо реши да каже нещо, па загуби смелост и прекъсне изречението по средата, за да се съгласи и да забие поглед в земята. И все има чувството, че някой искал да я целува. То само с едните хубави крака не става.
Та на бат' Васил не му е лесно, която и да избере, освен Косара, ще му се лепне като вендуза и ако тя го отсвири жална му бииийп.

Това е по-скоро pick-me girl и далеч от идеалната жена. Последната е описана най-майсторски от Йовков: жена, дете и дявол Smirk Между другото, Даниела е единствената, която е усвоила маниер, съчетаващ по малко и от трите. В предишни сезони може би Капитонова, Валерия. Неслучайно стигнаха толкова напред, а имаше и по-големи красавици, и по-сексуално разкрепостени от тях, поне като излъчване.

Аз май съм от малцинството, на които Адриана им е красива и с чудесна фигура. На сърфа извади супер дупе, има си бюст, едновременно стегната и сочна. В лице е много свежа и ще зрее добре, за разлика от доста по-млади ергенки. За едва две години по-голямата Даниела да не говорим.

Но категорично трябва да смени стайлинга, от-до. Както и телевизионерския, политкоректен, нравоучителен маниер на говорене. От него произлиза целия лелински вайб.

# 1 687
  • София /Абсурдистан
Да вкарат и една дето беше все пияна миналата година май беше и циркът ще е пълен! Тия жени не търсят мъж, а шоу, как ще ни натрапят обратното, ми е интересно😂
Венета... Леле

# 1 688
Васил влезе в предаването доста ефектно, с големи заявки на осъзнат мъж, който е наясно със значението на присъствието на жената в живота на мъжа. "Присъствие" - да знаеш стойността на жената и какво би могла да ти даде в дългосрочен план. Когато пръв ѝ подадеш ръка, поканиш я в живота си и недвусмислено си ѝ показал, че си създал специално кътче за нея, в което да се чувства спокойна да "твори". Ако искаш красива градина, трябва да си подготвил почвата преди това. Умишлено пояснявам думите, защото някои такива се опорочиха в този сезон.
За мен този перфектен образ се счупи на кутията на Пандора. Бяха му зададени два по-семпли, незначителни въпроса, поне това ни излъчиха. Все си мисля, че истинският магнетизъм привлича внимание дори когато човек не е толкова активен. На тази среща Васил "потъна" и се сниши между Марто и Виктор и тогава усетих, че образът му е продиктуван  и изигран успешно в началото, подобно на другите ергени, но...вътрешното съдържание е далеч по-обикновено.
"Маската" му се пропука далеч по-рано след срещата с Алекса и Анета, които се държаха доста добре и бяха приятелски настроени към него. Когато разказваше на мъжете за тях и Мартин намекна, че харесва татуирани жени, Васил побърза да каже, че Алекса "не е от тези", които биха му се харесали. Като вземем под внимание целия разговор и подмятанията, той в не прав текст си каза, че Алекса не е хубава жена. Басът за Анета е ясен. Трудно е да си в роля през цялото време, но в тези малки промеждутъци, в които той си позволи да бъде себе си, изглеждаше не по-голям от училищен хлапак, който би се смял заедно с по-отраканите момичета на по-свитите от тях. Не знам за вас, но аз много се изнервих снощи, докато се опитваше да си подбере правилните думи пред Косара. Самочувствието е хубаво нещо, но в неговия случай на база на какво е?.

# 1 689
Самочувствието е хубаво нещо, но в неговия случай на база на какво е?.
Самочувствие имат повечето хора. Много рядко то е изградено върху впечатляваща база. Често хората с наистина стабилна база за самочувствие, не демонстрират такова и не осъзнават каква невероятна база имат всъщност. Така че, само за наистина хвърчащите в облаците празноглавци, можем да имаме претенции към самочувствието им.

# 1 690
Поздрав с един мидъл фингър за Васята от Росито

*Редактирах, след като направих снимките на един общ колаж, за да се види цялостната идея

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:40 от novembersecond

# 1 691
Имам чувството, че нейното падение по подкастите ще е по-голямо и от това на Синтия.

# 1 692
Според мен ергени и ергенки си бяха стандартния тип, без Мартин, но добре че беше той за малко дискусии за разведените и бившите гаджета. Имаше хляб да е интересно, но новият продуцент го направи скучно без игрите и с въртенето на едни и същи на срещите.

Относно Васил - вярно, че към долните му постъпки беше и инициирането на баса за Анета и големите подигравки за розовия замък, след като 2 часа преди това се е правил на възпитан пред нея. А тя не се държа нелепо с него. Васил ще се окаже доста селски бек дълбоко в себе си.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 22:52 от Linda*kiss

# 1 693
Маги Томова днес пуснала стори, че последно коментира в Преди обяд, било и мъчно, но и предстои нещо голямо,  което ще  разберем скоро. Да не би и тя да участва в Новия ерген🤷♀
Като водеща?

Мисля си Васил с Клаудия как щяха да стоят.

# 1 694
Маги Томова днес пуснала стори, че последно коментира в Преди обяд, било и мъчно, но и предстои нещо голямо,  което ще  разберем скоро. Да не би и тя да участва в Новия ерген🤷♀
Като водеща?

Мисля си Васил с Клаудия как щяха да стоят.
На нея щеше да ѝ хареса да я издърпа така. Още съм в потрес с това и с Роси кой план била. От самото начало го надуших тоя, че не е стока, но на Клаудияц такива ѝ харесват според мен. Жалко, че не се намериха.

Общи условия

Активация на акаунт