🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 116
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 665
Чак се чудя какво й харесахте на Любкината майка. Сладка била. Добродушна била.

Няма да коментирам външния вид. Жената сама каза, че не са спали, пътували са 10 часа и директно са ги пльоснали там да си хортуват с Витя (Продукцията!!! Не се прави така).

Обаче много слагаческо й беше цялото поведение. Ще рече човек, че Виктор е последния мъж на земята и зор да го вземем за нашто дЕте! Фактът, че го пита има ли нещо дето не харесва в дъщеря й.....ужасно беше. И като й каже кое не харесва, какво, тя ще моделира дъщеря си по желание на клиента ли?! Това, че няколко пъти се изказа зле за характера й, също не ми направи добро впечатление. Не се прави така! Не си дошла за това! Детето пред хора се хвали, ако имаш нещо да му казваш, го правиш насаме!!!

Изобщо, в това отношение майката на Клаудия се представи много по- добре.
Изцяло подкрепям! И друг път съм чувала майки да намекват пред други хора,  уж шеговито, разни негативни неща за дъщерите си и не го одобрявам. Иначе това, че хареса Виктор и го показа може да означава нейния начин да демонстрира подкрепа към дъщеря си. Но майката на Клаудия много ми хареса! Красива жена, съветите много емоционално и психологически точни, хич не повярва, че Клаудия не е влюбена, но 2-3 сеанса, вика, и ще се оправиш!!! Даде й много подкрепа. Аз мисля, че Клаудия е готина мацка, Виктор просто не е за нея.

# 1 666
Маги Томова днес пуснала стори, че последно коментира в Преди обяд, било и мъчно, но и предстои нещо голямо,  което ще  разберем скоро. Да не би и тя да участва в Новия ерген🤷‍♀️

# 1 667
Ния - Косара и Неделчо ги харесвам като двойка. Личи си, че имат силна връзка. Беше приятен надкаст, но кой знае какво интересно ново нямаше. Ния - К. изглежда, че не може да понася Косара и много я критикуваше, дори я нарече лош човек, а Неделчо я апострофира, че не може да дава такива квалификации, че трябва да казваме за постъпките, че са лоши, а не за човека, с което съм съгласна. Другият им спор беше за вторият най - неприятен човек на Ния К. - Васил. Тя беше доста осъдителна и към него, пак на база лична антипатия. И при този спор Неделчо беше по - обективен, като даде разумни обяснения за бъговете на Васил. Отбеляза и че Ферай е обработвана от Мартин срещу Васил. Приятна е Ния - Косара, но си личи, че няма мъдростта и житейския опит на Неделчо. Тя харесва Адриана и Неделчо й каза, че оценява постъпките на Васил от този ъгъл, а не от гледна точка на Васил. Общо взето това беше.

Допълвам се, според Неделчо няма да се учуди, ако се окаже, че Мартин и Даниела са си заедно след предаването и сега нарочно Мартин подава сигнали, че са разделени, като се има предвид колко обича Мартин игричките.

# 1 668
  • България
Ако трябва да съм честна, предпочитам Тушев. Див сеир е, но поне има за гледане.
По-зле от това едва ли има накъде. Една седмица преди финала, а най-обсъжданото е прическата на Любомировата мама след 10 часов полет, запорите на Данка и участниците в другото предаване.

И папата...Nerd
И дедо Танко.

# 1 669
Предишните сезони бяха на светлинни години от този само по сеир. Тази година нямаше персони тип Християна Сливата, Бланко и други брутално лоши примери от женското съсловие. Пак се случиха малко селски свади, но не в такъв мащаб. Позволиха на ергените да се влюбят преди крайната дата, което мисля си е нещо съвсем по-нормално от това да нацелуваш всички или да знаеш победителката още в средата и до края да гледаме мъченица Елена и врещенето на Валерия.  Нямаше ги глупавите игри тип “който спука първи балона, печели 20 минути повече с ергена”, безсмислените басни на Наум и асеновградските карнавални костюми.
Единствено не мисля, че ако същия продуцент прави следващ сезон, ще намери втори Мартин, каквото и да си говорим той най-много разведри обстановката, останалите двама са перфектни за Тушев.

Абсолютно! Напълно подкрепям. Аз продължавам да се чудя Бранимира какво правеше там... а сега на всичкото отгоре и пуска слухове, че Виктор се държал абсурдно зад камери....

# 1 670
  • в сърцето на един мъж...
Абсолютно! Напълно подкрепям. Аз продължавам да се чудя Бранимира какво правеше там... а сега на всичкото отгоре и пуска слухове, че Виктор се държал абсурдно зад камери....
Ама той и пред камера се държи абсурдно.

# 1 671
Ния - Косара и Неделчо ги харесвам като двойка. Личи си, че имат силна връзка. Беше приятен надкаст, но кой знае какво интересно ново нямаше. Ния - К. изглежда, че не може да понася Косара и много я критикуваше, дори я нарече лош човек, а Неделчо я апострофира, че не може да дава такива квалификации, че трябва да казваме за постъпките, че са лоши, а не за човека, с което съм съгласна. Другият им спор беше за вторият най - неприятен човек на Ния К. - Васил. Тя беше доста осъдителна и към него, пак на база лична антипатия. И при този спор Неделчо беше по - обективен, като даде разумни обяснения за бъговете на Васил. Отбеляза и че Ферай е обработвана от Мартин срещу Васил. Приятна е Ния - Косара, но си личи, че няма мъдростта и житейския опит на Неделчо. Тя харесва Адриана и Неделчо й каза, че оценява постъпките на Васил от този ъгъл, а не от гледна точка на Васил. Общо взето това беше.

Допълвам се, според Неделчо няма да се учуди, ако се окаже, че Мартин и Даниела са си заедно след предаването и сега нарочно Мартин подава сигнали, че са разделени, като се има предвид колко обича Мартин игричките.

Много благодаря ! Това обобщение чаках!
 Това за Марто и Данчето и аз съм си го мислила. Марто е стара лисица и като нищо може да пуска подвеждащти сторита.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 10:02 от Lili Roze 748420

# 1 672
Хора, сериозно, коментарите по адрес на телесното тегло на жени са върха на лошия вкус и липсата на елементарно възпитание. Повечето тук са жени и би трябвало да се знае колко фактори влияят на теглото - хормони, стрес, здравословни проблеми, психичен статус и т.н. Не е просто "Любомира е много кльощава", "Ферай яде луканка като невидяла, а не дебелее", "Косара се наляла като питка в лицето и з.дника", това са реални хора с тела, психика и чувства. Някои хора намират утеха в храната, втори не ядат, когато са стресирани, а трети, дебелеят или слабеят както се нарича "от въздуха" и не само, вариантите са безкрайно много.
Не очаквам промяна след този коментар, но, ако дори един човек се замисли, че не е редно да коментира чуждото тяло, без да има и грам представа какво стои зад него, ще съм доволна.
Ако обсъждането е на ниво грозен тоалет, неподходящ нюанс на фон дьо тен или орлови нокти, това е съвсем друго.

Иначе за Неделчо и Ния… Напрегнаха ме само, докато ги слушах. Толкова токсична динамика струи от диалога им. Късмет и на двамата желая.
Подкрепям! Както и да съдиш някого, че е були, а да му прикачваш куп нелицеприятни прякори. Разлика?
На мен сезонът не ми досади, нито някой от участниците ми стана отвратителен. Беше малко по-лежерен от очакваното, изненадите бяха попреекспонирани, липсваше малко динамиката и съспенсът, но пък нямаше и напрежението и изцепките от миналите. Някак поведението на участниците беше по-естествено и близо до нормалните реакции, липсваше обожествяването на ергените. Всички показаха и добри, и лоши страни на характера си, нямаше залитане в демонизиране на образите. Сега, накрая има и интрига коя ще изберат двамата по-млади, ще просъществува ли връзката на Марто. Сезон като сезон.

# 1 673
Васил и Мартин определено не са ми приятни, а за Виктор съм със смесени чувства. Не е лош човек, но е адски неуверен, което в крайна сметка отблъсква жените и те нямат уважение към него. Ако е по-добронамерена, ще се държи майчински към него като Мартина. Ако ли не, направо ще го смачка. Клаудия без проблем би го смачкала. Според мен заради тази неувереност изглежда така неадекватен и се държи абсурдно. Отделно и непрекъснато търси съвети от батко Мартин или от някоя от каките. Ами не се прави така. Олеква много като мъж.
Явно доста беше хлътнал по Бранимира. Грешка, че я покани. Тя отиде там, направи си екскурзията, държа се с него хладно и на моменти презрително, подиграваше му се. А той изобщо не си и даде шанс да хареса някое от другите момичета. Ясно е, че от Клаудия направо го е страх, но пък тя го караше да се чувства желан като мъж, а пък към Любомира изпитва симпатии, най-вече защото тя много го харесва и подхожда много меко към него. Като че ли не е и дорасъл за сериозни отношения Виктор.

# 1 674
Не го знам този, но за мен всеки е по-добър от продуцента, дето е забъркал сегашната боза.Единствения надкаст , който може евентуално да гледам е този с Росица за да видя нейната гледна точка.
Всички други вече не са ми интересни.

Все едно никога не сте гледали Тушев - неговата цел винаги е била сеир на макс. Ироничното е, че въпреки това се справи по-добре от НН.

Ох, аз пък с нетърпение чакам предаването да свърши, за да изгледам Надкаста с Мартин. Май нито един от другите не ми е особено интересен и не ми се слуша…

# 1 675
Маги Томова днес пуснала стори, че последно коментира в Преди обяд, било и мъчно, но и предстои нещо голямо,  което ще  разберем скоро. Да не би и тя да участва в Новия ерген🤷♀

Ще има ново предаване по Нова - Диви и красиви, беше само в Youtube миналата година, наподобява Love island,  в темата за него спекулират, че може би тя ще е водещата.🙂

# 1 676
Оф, и тази беше заради това в Ергена да я причислят към телевизията. Всички за това се борят. Никой ли не търси любов? Явно не.

# 1 677
  • София
Да кажа и аз, че като цяло ми хареса сезона, даже ако ме заставят да изгледам повторно някой сезон, може би ще избера този. За миналогодишните извращения не искам и да се сещам, нито пък ми се гледат тежките драми от втори, а първи ми се губи вече. Доста по-лежерно и приятно си изкараха участниците, което одобрявам, не ми доставя удоволствие да гледам изтормозени хора. Отношенията и динамиката между момите и ергените бяха по-близо до естествения ход, имаха избор и момичетата, а не като предни години да стъпват на пръсти около Ергена, да го обожествяват и да се борят със зъби и нокти за снимката му. Rolling Eyes
Има какво да се подобри, естествено, а и не сме видели финала, но имат поощрително "Да" от мен. Grinning

За Мартин и аз се чудех дали не прикрива истинското положение в момента и това, че не го виждат с Даниела, да говори точно че са СИ заедно.

# 1 678
Нито той, нито Гюлата ме интересуват. Показаха само фалш вътре, не очаквам нещо по-различно и навън.Дали са заедно или не също не ме вълнува. Марто, се окичи със славата на балък на нацията.
Дали е изхвърлил боклука или го е задържал е все тая. За То е същото. Като каже добър ден, ти търсиш звезди по небето. Логореята и е досадна, а хиленето зловещо.

Не го знам този, но за мен всеки е по-добър от продуцента, дето е забъркал сегашната боза.Единствения надкаст , който може евентуално да гледам е този с Росица за да видя нейната гледна точка.
Всички други вече не са ми интересни.

Все едно никога не сте гледали Тушев - неговата цел винаги е била сеир на макс. Ироничното е, че въпреки това се справи по-добре от НН.

Ох, аз пък с нетърпение чакам предаването да свърши, за да изгледам Надкаста с Мартин. Май нито един от другите не ми е особено интересен и не ми се слуша…

# 1 679
Убедена съм, че Мартин и Даниела са заедно.
Виктор и Любомира - също.
Подозрението ми е, че Ади и Васил са заедно, защото тя прави едни мемета в ig, коити ме карат да я подозирам.
Васил и Косара много токсик енергия имат и ги виждам само за чаршафа.
Сезонът - хареса ми. Миналата година не харесвах нито Маги, нито другата, на която забравих името. Алек беше много скучен. Всъщност, сезонът в този му вид е много динамичен, има нормални момичета, ергените показаха различни “мъжки” линии на поведение. Даниела определено достигна свръхвисоко ниво на оплюване и критика, всичко това ще се забрави и скоро я виждам нейде по телевизията и нея. Това е животът.

Общи условия

Активация на акаунт