🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 876
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 650
Предишните сезони бяха на светлинни години от този само по сеир. Тази година нямаше персони тип Християна Сливата, Бланко и други брутално лоши примери от женското съсловие. Пак се случиха малко селски свади, но не в такъв мащаб. Позволиха на ергените да се влюбят преди крайната дата, което мисля си е нещо съвсем по-нормално от това да нацелуваш всички или да знаеш победителката още в средата и до края да гледаме мъченица Елена и врещенето на Валерия.  Нямаше ги глупавите игри тип “който спука първи балона, печели 20 минути повече с ергена”, безсмислените басни на Наум и асеновградските карнавални костюми.
Единствено не мисля, че ако същия продуцент прави следващ сезон, ще намери втори Мартин, каквото и да си говорим той най-много разведри обстановката, останалите двама са перфектни за Тушев.

# 1 651
Ох, сетих се коя беше Киара - една руса дето и тя играеше роля на фикус. Малко ми беше неадекватна на моменти.

# 1 652
Ами кажеш ли, че ти е спокойно с мъжа/жената до теб все едно казваш, че нямаш сексуално влечение. Има ли токова няма спокойствие. Ади го съзнава това но сякаш просто иска да си хване мъж и да се задоми. Знаела, че и Васко това иска и готова вече да му прости, че по други ще се облизва. Тя ми прилича точно на този тип жена. Която ще си затваря очите и ще си гледа удобството на семейния статут.
Това са ми странни разбирания. В първите срещи нека има лека изнервеност, но ако не усещаш себе си край партньора си спокоен, уравновесен и стабилен, го пиши бегало.

Като се запознах с моя човек бях леко притеснена, той - също, но след няколко срещи всичко се нормализира.

Естествено, че говоря за началото, за първите срещи. Иначе и аз обичам да ми е спокойно с партньора принципно, но ако съм сексуално привлечена в началото ми е далече от спокойно. И ми е трудно да се държа напълно естествено.

# 1 653
Наистина ли влизат тези жени, то това няма да бъде грам гледаемо, всичко ще клони към простотия и опорочаване.

Клаудия изглеждаше много добре в промото за идната седмица.

Васил постъпи грозно срещу Роси, с това, което каза на синхрон и се излъчи. Не знам дали ще избере някоя и какво се случва. Ади е приятен избор за него.
И на обяда с усмивка й каза "гледай и ще разбереш" (за това дали е била план В). Бляк! Аз от вас разбрах, че е мютнат, защото е псувал, мислех, че нещо е смотолевил и за това не съм разбрала.
ПП: Иначе и на мен Росица ми беше даже план J поне. Това си беше наказателна акция срещу Ферай отвсякъде.

# 1 654
Роси направи ужасна грешка за себе си ,че не си тръгна сама.
Много и симпатизирам,но сама се унижи.
Синхрона на Васил няма да го коментирам.....

# 1 655
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Дааааа бееееее Trollface

Мъжете си мечтаем за изискващи и несъгласни жени.
Колкото по-изискващи и колкото по-несъгласни - толкова по добре. Sunglasses

А мармота завива ли завива НУЙ-Я. Wink
Ами представителите на пола ти в предаването точно това показаха.
За мен жената, ако иска да запази интереса на мъжа дългосрочно, трябва да е жива вода, а не блато. Не бих ги нарекла претенции и изисквания, по-скоро стандарти и принципи задължително трябва да предявява. Снижаването им в името на някакво имагинерно спокойствие я лишава от стойност и е гаранция, че ще загуби уважението му. Когато са начертани червените линии и не се нарушават, тогава можем да говорим за доверие и оттам за истинско спокойствие в двойката. Нарушат ли се и не реагираш ли, загубил си и спокойствие, и партньора. Двустранно.

# 1 656
Иначе на Викторчо му потръгна с реклама очаквам скоро да започне да излиза и от всякъде.
Скрит текст:

# 1 657
Бих казала, че е достатъчно жената да има собствена личност и мнение. За жалост, много жени се идентифицират напълно и само с мъжа до себе си и това е цялото им съществуване.

# 1 658
Тъкмо приключих снощния епизод и понеже ми се развали кафе машината, съм понабрала.

Ние хубаво им обсъждаме кътните зъби на момичетата, всеки сантиметър от тялото, родата до 9то коляно, ДЖиалекти, характеропатии, коя къде и как вдишала едва ли не, но за какво всъщност се борят тия моми?

Двама абсолютни мухльовци, ако питате мен.  Като почнем с Викито, за което е адекватно само и единствено да се говори в среден род. Здрав, прав, 25-6 годишен уж мъж, който се държи почти неадекватно сред хора, оправдавайки цялата си тъпотия и несериозност с травма от детството без изобщо да му пука с кого и как се отнася, а просто как изглежда. Що не ги пишат и тях с професии, защото аз така и не разбрах с какво се занимава това момче? Ходил по конкурси за мис, снима се тука там, записал нещо в НБУто и той не знае кво. Ще излезе накрая, че с Ферай имат сходен трудов стаж…

И тоя льльо Васил, да се чуди човек, това жив организъм ли е или chat gpd е бъгнал. Викито поне е стигнал до фитнеса, той само още малко ще се затъркаля до там, с тази стабилно оформена чашка С. И той кво прави -  учил недоучил в Англия, че му сигурно му е било тежко на нежната душица, “мъжката” версия на всяка втора кифла с онлайн магазина. Речта ръсеща клишета зарежда със скорост 0.25, а мисълта зад нея крашва на толкова секунди. И погледа… по-празен и от черна дупка.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 17:40 от dakota14

# 1 659
Васил ми прилича на пребозал с red pill клипчета и инстаграм поведение.
За мен лично активен в социалните мрежи мъж е кифла. Но хайде за типажи от рода на Ергените, да кажем, че е разбираемо - като искаш да си изкарваш парите в тази сфера, няма как.

# 1 660
Ох, сетих се коя беше Киара - една руса дето и тя играеше роля на фикус. Малко ми беше неадекватна на моменти.
Рядко просто същество беше - може би най-тъпата участничка от всички сезони и за мен лично една от най-антипатичните.

# 1 661
Васил ми прилича на пребозал с red pill клипчета и инстаграм поведение.
За мен лично активен в социалните мрежи мъж е кифла. Но хайде за типажи от рода на Ергените, да кажем, че е разбираемо - като искаш да си изкарваш парите в тази сфера, няма как.
Взе ми думите от устата. Честно казано, смешно ми е мъж да се снима повече от жена.

# 1 662
Любомира сподели на майка си, че е отслабнала с 4 кг. в Шри Ланка. Това по повод фигурата ѝ. И майка ѝ ѝ отговори, че ще я оправи като излезе.

# 1 663
Четох назад в темата, че Адриана била естествена красавица, с младежко излъчване и т.н. Ами не. За мен е с излъчване на леля, която иска да го играе хем привлекателна и изкусителна жена, хем момиче, хем много cool приятелчето, което си пада по адреналин, от всичко е въодушевено и можеш да се майтапиш с него на по биричка. Т.е. съчетава идеалната жена, която е хем мацка, хем пич и е над нещата. Напън и то голям. За облеклото й каквото и да кажа, ще е малко, затова го оприличавам на ретро, както прическата, чехличките и всичко. А с Васил са такава нелепа двойка - тя се качила на стъпало половин метър и на пръсти протяга към него детски рърички да го прегърне. Иначе яко самочувствие, че я бил цАливал и ах, няма да ви кажа къде спах. Как му казвахте - криндж.
Росица пък тъкмо реши да каже нещо, па загуби смелост и прекъсне изречението по средата, за да се съгласи и да забие поглед в земята. И все има чувството, че някой искал да я целува. То само с едните хубави крака не става.
Та на бат' Васил не му е лесно, която и да избере, освен Косара, ще му се лепне като вендуза и ако тя го отсвири жална му бииийп.

# 1 664
  • София
На мен не ми беше тъп сезонът. Ергените малко дървени бяха, но поне нямаше скандали, обиди, напрежение. Психоложката ми беше тотално излишна, другия път без нея, ако може. Не е типичното, с което сме свикнали, но не беше съвсем зле. Може би вече няма интересни мъже, които биха се записали. То не че предните бяха много интересни. Момите също бяха според тях подбрани. Има някаква мисъл, просто крайният продукт не е най-вълнуващото нещо, но поне е гледаемо. В някои епизоди от минали сезони вдигах кръвно направо. Тук на моменти може да заспиш, но в любовно предаване не искам да се напрягам и ядосвам на агресия и тн от екрана.

Общи условия

Активация на акаунт