🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 113
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 635
Ако трябва да съм честна, предпочитам Тушев. Див сеир е, но поне има за гледане.
По-зле от това едва ли има накъде. Една седмица преди финала, а най-обсъжданото е прическата на Любомировата мама след 10 часов полет, запорите на Данка и участниците в другото предаване.

И папата...Nerd

# 1 636
Хора, сериозно, коментарите по адрес на телесното тегло на жени са върха на лошия вкус и липсата на елементарно възпитание. Повечето тук са жени и би трябвало да се знае колко фактори влияят на теглото - хормони, стрес, здравословни проблеми, психичен статус и т.н. Не е просто "Любомира е много кльощава", "Ферай яде луканка като невидяла, а не дебелее", "Косара се наляла като питка в лицето и з.дника", това са реални хора с тела, психика и чувства. Някои хора намират утеха в храната, втори не ядат, когато са стресирани, а трети, дебелеят или слабеят както се нарича "от въздуха" и не само, вариантите са безкрайно много.
Не очаквам промяна след този коментар, но, ако дори един човек се замисли, че не е редно да коментира чуждото тяло, без да има и грам представа какво стои зад него, ще съм доволна.
Ако обсъждането е на ниво грозен тоалет, неподходящ нюанс на фон дьо тен или орлови нокти, това е съвсем друго.

Иначе за Неделчо и Ния… Напрегнаха ме само, докато ги слушах. Толкова токсична динамика струи от диалога им. Късмет и на двамата желая.

# 1 637
Майката на Марто не е ходила.

# 1 638
Не го знам този, но за мен всеки е по-добър от продуцента, дето е забъркал сегашната боза.Единствения надкаст , който може евентуално да гледам е този с Росица за да видя нейната гледна точка.
Всички други вече не са ми интересни.

Все едно никога не сте гледали Тушев - неговата цел винаги е била сеир на макс. Ироничното е, че въпреки това се справи по-добре от НН.

# 1 639
Не го знам този, но за мен всеки е по-добър от продуцента, дето е забъркал сегашната боза.Единствения надкаст , който може евентуално да гледам е този с Росица за да видя нейната гледна точка.
Гледала си втори сезон - него Тушев го прави. На Ники Николов сега му е за първа година и направи най-слабия и предвидим сезон от всичките.

# 1 640
Ако трябва да съм честна, предпочитам Тушев. Див сеир е, но поне има за гледане.
По-зле от това едва ли има накъде. Една седмица преди финала, а най-обсъжданото е прическата на Любомировата мама след 10 часов полет, запорите на Данка и участниците в другото предаване.
И цял сезон дъвчем въображаеми милионери. Поне да имаше една опозиция в предаването, че да е като хората. :д

# 1 641
С2 е на светлинни години от това тук.
Благодаря за инфо, Лили.

Гледала си втори сезон - него Тушев го прави. На Ники Николов сега му е за първа година и направи най-слабия и предвидим сезон от всичките.

# 1 642

Синхроните за седмицата.

# 1 643
Киара си обявява участия , трябва да са заминали вече

# 1 644
Да не е имало спойлер, че Киара ще участва в Любов в рая? Пази боже. Съжалявам, че питам без да съм изчела нагоре, но нямам време да чета сега, а ми е любопитно.

# 1 645
Няма да е загуба, ако са я забравили да тръгне,така или иначе  почти не може да върже 2 смислени думи  Joy на мен ми беше много красива, но толкова кухо горкото, та чак дрънчи

# 1 646
Опа , обърках темите , имаше да . 😀

# 1 647
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Дааааа бееееее Trollface

Мъжете си мечтаем за изискващи и несъгласни жени.
Колкото по-изискващи и колкото по-несъгласни - толкова по добре. Sunglasses

А мармота завива ли завива НУЙ-Я. Wink
То има и разни типове мъже, нали? Тези дето искат ракийката и салатката и жената да мълчи до печката, обичат съгласните и готови на всичко скучни жени. Ей го на Марто не е от този тип, той например харесва изискващи

# 1 648
О, и аз го видях. Този уикенд има участия в 2 града в България. Значи не е в предаването.

Имаме ли подозрения за други участнички?

# 1 649
Дениз от сезон 1

Общи условия

Активация на акаунт