🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 956
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
А за мен, и двете майки нямат опит пред камера, недоспали и притеснени са, нормално е да кажат нещо не както искат. И ако майката на Клаудия е някак "по-отракана", то тази на Любомира е по-народен човек, притеснява се, съвсем нормална жена. И двете ми харесаха.

# 1 621
  • Обран бостан ;)
Ади ми е много отчаяна и пренавита и има повяхнала кожа, нещо не ми харесва. Прекарала един ден с Васил и вече разбрала, че има химия между тях и всичко е наред. Не стават така нещата определено. Толкова неизискваща и съгласна на всичко жена би отблъснала мъжете, а тя цели точно обратното.

Дааааа бееееее Trollface

Мъжете си мечтаем за изискващи и несъгласни жени.
Колкото по-изискващи и колкото по-несъгласни - толкова по добре. Sunglasses

А мармота завива ли завива НУЙ-Я. Wink

# 1 622
Люба как свали 6 кила, останалите качиха толкова май. Даже Ферайчето леко се заформи. А Косара снощи какво коремче показа под пижамата направо си е доста налята.

# 1 623
  • България
Косара винаги си е била налята и превтасала. На мен лично ми беше от най-грозните в епизод 1, наред с Мартина и Даниела.

# 1 624
Оф, какво се е фиксирал ВасЯта върху Косара?

Колкото повече говори и обяснява, толкова повече се убеждавам, че иска да е като Мартин - да има една жена до себе си, по която околните да въздишат и той да се чувства като Супермен, че тя е с него.

Да беше в началото на предаването , бих го разбрала повече, ама както сега изглежда Косето като бехтичка, просто не схващам какво намира в нея, даже и сексапилна не е.

Най-вероятно увереността, която тя излъчва в комбинация с високата себеоценка и вярата, че няма начин да не е харесвана, я правят привлекателна в мъжките очи.

А най-странното ми е, че с други с Роси и Адриана поне нещо си говорят, нали уж Васил се презентира като ценящ интелигентен и интересен събеседник.
А, то какво се оказва - поредният воден от долната си глава.

Мега грозно беше изказването, че Роси му е план Д, даже към Я клони.
100 пъти повтори, че едва ли ни всяка секунда мисли само за Косара и иска тя да е там.
Вие представяте ли си Косе и канелата?? Щеше да върти очи и пуфти, пък за мариачите да не говорим, все пак това не е Галена.

Ама, нали каза че му дава шанс и край, пролича си, че не е канил другите по желание, а по задължение.

Трагична работа.

Edit: и какво е тръгнала да лъже, че няма корекции? Според има в скулите някакви неща, в устата е ясно, странно, че и носа не си е пипала за още "по-екзотична" визия.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 15:09 от Electric Papaya

# 1 625
Ади : косата и е хубава, но за малкото и лице и трябва по-раздвижена и младежка прическа и по-модерен гардероб. Тази тежка коса я смазва, поне на екрана.  Наистина има провинциален, леко бг аджума вид.

# 1 626
Надкаст с Ана Мария доста е избухнал, има 290хиляди до сега

# 1 627
  • Варна
Косара има нужда от общуване с по-интелигентни жени и хора, на първо време, да попие поведение, зрялост, да започне да артикулира по-ясно при говореното.
Косара има крещяща нужда от логопед, не от общуване с интелигентни хора. С това поведение не виждам кой интелигентен ще я иска около себе си. Има една много приятна детска книжка за етиката при общуване, хранене и др, да вземе да я прочете 3 пъти с разбиране, белким ѝ влезе нещо в мозъчната кухина.

Забравих да коментирам снощи, много ми хареса какво каза майката на Тя, Клавдия. Човек има нужда и от горчивия опит и да не се отказва. Много я харесах тази жена.

Лято, може ли заглавието на книжката?
Благодаря.

# 1 628
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мисля, че Васил би избрал Ади, ако Косара не го отреже. Снощи си каза, че тя му е тръпка, а Адриана е просто някакъв компромис. Може би му е приятна за компания, но не гледа на нея като на потенциален материал за връзка. Вече ако Косара не му даде пореден шанс, тогава компромисният избор ще е Ади. Защото явно той се чувства длъжен да направи някакъв избор, сигурно смята, че и това е нещо, което ще го представи в добра светлина и е в услуга на имиджа му. Rolling Eyes
Замислих се колко е странно - с Косара няма какво да си кажат и разговорите никак не вървят, нямат допирни точки изобщо, дори не се разбират, сякаш говорят на различни езици, обаче като има тръпка, нищо друго явно не е от значение за него. Поне първоначално, де. Или ако не търси само секс.
Мен такова нещо би ме отблъснало от човека моментално.

Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Охо, РТ май си сбъдва мокрите сънища в новия "Ерген" - всичките луди маймуни от старите сезони в един цирк. Нещо като Ол старс сеир. Joy

# 1 629
Невена Басарова "Детска академия за добри обноски"

# 1 630
Еее точно на тия ли се спряха? Всяка една баш любовта търсеше, мда:joy:

# 1 631
Все едно никога не сте гледали Тушев - неговата цел винаги е била сеир на макс. Ироничното е, че въпреки това се справи по-добре от НН.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 15:45 от Lilly_85

# 1 632
Ако трябва да съм честна, предпочитам Тушев. Див сеир е, но поне има за гледане.

# 1 633
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Не мисля, че Васил би избрал Ади, ако Косара не го отреже. Снощи си каза, че тя му е тръпка, а Адриана е просто някакъв компромис. Може би му е приятна за компания, но не гледа на нея като на потенциален материал за връзка. Вече ако Косара не му даде пореден шанс, тогава компромисният избор ще е Ади. Защото явно той се чувства длъжен да направи някакъв избор, сигурно смята, че и това е нещо, което ще го представи в добра светлина и е в услуга на имиджа му. Rolling Eyes
Замислих се колко е странно - с Косара няма какво да си кажат и разговорите никак не вървят, нямат допирни точки изобщо, дори не се разбират, сякаш говорят на различни езици, обаче като има тръпка, нищо друго явно не е от значение за него. Поне първоначално, де. Или ако не търси само секс.
Мен такова нещо би ме отблъснало от човека моментално.

А може и да е тактика.
Участва ли ?
Участва.
Изкара ли си курорта ?
Изкара го.
Избра ли си мома ?
Избра си.

Пито-платено.

После , в реала се разделят поради несъвместимост и Васил пак е свободен мъж. Wink

# 1 634
Ако трябва да съм честна, предпочитам Тушев. Див сеир е, но поне има за гледане.
По-зле от това едва ли има накъде. Една седмица преди финала, а най-обсъжданото е прическата на Любомировата мама след 10 часов полет, запорите на Данка и участниците в другото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт