🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 852
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 725
По отношение на Любомира доста често се коментира, че не е сред най-красивите, но не знам дали не е защото единствена почти не се гримира. Ако на всички им махнат изцяло грима, не мисля, че Любомира чак толкова ще се различава от другите, на мен ми е чаровна с тия чисти сини очи и малко носле...

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 02:01 от friends

# 1 726
Роси се излага, язък за образованието и възпитанието. Роси явно е вървежна по социалните мрежи - попадам на някакви нейни клипчета - много нагласени и превзети. Взела се е инстаграм звезда.

# 1 727
Може ли някой да цитира какво казва Васил на синхрона, аз абсолютно нищо не мога да разбера, и субтитрите не го хващат!

Също, коя е Божана ( дето прави пица с Васил).

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 04:37 от Labubu8

# 1 728
Може ли някой да цитира какво казва Васил на синхрона, аз абсолютно нищо не мога да разбера, и субтитрите не го хващат!

Също, коя е Божана ( дето прави пица с Васил).
Не мога да разгадая какво казва Васил. Аз чувам: "Може и да е (план) Д(е)"
Божана е победител на третия MasterChef. В последствие участник и в други риалити формати като Survivor. Отслабна и си уголеми бюста и в повечето време се държи като неадекватна където и да се появи : в Инстаграм профила си където кани разни хора и готвят, по партита и други предавания по ТВ ,  не знам дали преиграва или е просто под въздействие, но на мен ми е забавна 70% от времето.

# 1 729
Роси попита Васил дали е план Б и той и каза, че не е. А в синхрона казва: Може и да е план Б, де*ба.
Общо взето съжаляваше през цялата среща, че е с нея, не му е интересна грам, ама пред нея казваше неща, които иска да чуе, което при него видяхме е често, за да не я обиди.

# 1 730
Благодаря @Glutenfree🥤и @ KaPaMeJi!🥤
Васко хубаво започна и после сам се увътри. Продукцията му е набрала за да го излъчат точно това изказване.

Ряпата ще закъснее тази седмица поради технически причини. Дишайте споко , ще има обзор на чалгаториума.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 07:51 от Labubu8

# 1 731
Неделчо и Ния го обясниха най-добре, Васил нямаше какво да направи (не го защитавам), Косара му отказа среща, а Ади не беше писала писмо, Васил трябваше или да каже, че няма да има среща или да извика Ферай или Роси.Мисля , че има неща, който продукцията му забранява, като например да реши да няма среща.
Това с план Б, не беше, че каза план Д,а каза ДЕЙБА, и за дова го цензурираха.
Нямаше как да каже на Роси в лицето,че е блан Б след Косара, просто не трябваше да го дава този синхрон.

# 1 732
  • София
Роси е след Косара, Ади, че може би и Ферай. Направо си е план Д… Но нямаше очи да ѝ го каже.
Татуировката на Косара май е “Сърцето ми е създадено да обича” - тя го каза в един-два епизода.

# 1 733
E, чак след Ферай няма как да е...

# 1 734
Божана и в ББ участваше едно време и беше постоянно пияна, затова е неадекватна.
Васил искаше Роси за среща, защото е най-безобидно за Косарка, която няма да му прости още една целувка. Тя и така си му е набрала. Друг е въпроса, че Росица сама си фантазира някои неща както и с Виктор с целувката. Много и е важно да я целунат.

# 1 735
Абе и според мен е след Ферай :д
Ферай му е забавна, Роси ни му е забавна, ни интересна.

Иначе, какво образование пък има Роси?

# 1 736
Даниела с Temu haul

# 1 737
Все повече, показват какви кретени са Васил и Виктор. Ферай много добре го каза "Васил ако бил мъж, тя е трамвай". Цял сезон казваме за момите, че са глупави, но Васил и Виктор са още по зле. Тъпи и нагли кретени. Васил, не харесва Козара, срещите с нея са само мълчане и разговор на сила. Не върви никаква приказка между тях. Диалози за пред камера, политкоректни. Имам чувството, че след целувката с баса, Васил се е усетил, че това няма да бъде толерирано от зрителите и веднага започна да чисти имидж. Уж не било заради баса, ами страшно много я харесал и затова толкова упорито я ухажва, а всъщност едвам я търпи. Ако толкова я харесваше, нямаше да целува Адриана. Пълен боклук, излезе Васил. Виктор е същото подмолно човече. На всички ни стана ясно още от начало, че иска Бранка (Борсука) и използва Люба и Клавдия, да стигне до нея. Нацелува ги всички, уж да накара Бурсука да ревнува. С Люба, дори стигна по-далеч (до леглото), на всички даде празни надежди и сега очаквам да си тръгне сам и да отиде отвън при Бранка.
Най мъжкарски от всички Ергени се държа Мартин. Застана твърдо зад Данка и не промени, нито мнението си, нито държанието си към нея, въпреки голямото облъчване от всички. Освен това са ми и най-забавните от всички други, в сезона. Ако не са тези двамата и най вече Мартин, този сезон, щеше да е напълно негледаем. Даниела също разбуни духовете, с нейните 50-60к издръжка и вижданията й за паразитизъм, защото и още си остава най-обсъжданата ергенка. Мартин и Даниела, излязоха най-умните, които най-много ще извлекат дивиденти. Театъра им е доста успешен. Дълго време ще се помнят и ще се говори за тях. Все пак, не мога да не отбележа, че Мартин се държа отвратително с Йоана, много я изложи пред цяла БГ, пред родителите й, нещо което можеше да го спести (определено не беше мъжкарско от негова страна), но да кажем, че се е налагало, за да я разкара от там и да не я поставя в повече обидни ситуации, че можеше да провали сезона. Най общо казано и тримата ергени са абсолютни боклуци, но единия поне им направи шоуто.
Относно Люба, незнам дали заради стремежа си да победи, така тъпче достойнството си, но накрая ще си плати. Нея хейта на зрителите, също не я подминава.

# 1 738
  • някъде другаде
Честно казано не знам Роси защо е още там. Тя не е интересна на Васил , като беше в отбор Виктор беше също игнорирана.

# 1 739
Ама моля ви се, Мартин бил изложил Йоана. Изложи се сама с влизането си, поведението си и особено със заплахите какво щяло да се случи понеже не ѝ дал роза. Обикновена лигла, която си е повярвала.

Общи условия

Активация на акаунт