🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 828
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 890
Милионер тръгнал да разправя из фейсбука как заел пари на Гошо и Пенка, че и на чужденците и те не му ги връщали.

По-скоро звучи като предупреждение:

"Дърпат дявола за опашката";
"Да срещнете товарния влак",
"Внимавайте какви ги вършсите".

Даниела този път изглежда като доста да е сгазила лука с публичността, която даде.

# 1 891
Ами, аз не виждам изненадващо. Всеки, който изкарва парите си с труд, има по-различно отношения към тях, отколкото мамини синчета, като Марто и паразити, като Даниела.
Това, че някой откупува дългове на хора в беда, както сам казва, и после си събира тези дългове обратно, заедно с лихвите. Що за бизнес е това?
Тя да се радва, че с тъпата си глава не е попаднала на истински лихвари.

Не знам, аз 100 000 не бих оставила, пък ако ще да съм жалка и т.н. Даниела е взела парите, трябва да ги върне. И можеше през тези години да ги изплаща, но тя е решила да се прави на тарикат.

# 1 892
  • София
И аз харесвам Адриана, но в началото на едни отношения е хубаво да има лека закачка, свалки, привличане. Тя, както и Роси го нямат това. Само дето при Роси ситуацията е направо жалка, чак ми е неудобно да я гледам. При Ади и Васко химия 0, той сякаш насила е там. Сякаш много иска да я хареса, но нещо не му достига. Тя пък наистина не млъква и изглежда прекалено навита на Васил, до сега веднъж нямаше нещо да им се разминат мненията, все "и тя така", и ма нея даже любимият цвят е зелено, ми това не е привличащо за мъжете, създава усещането, че му се дава ей така.

# 1 893
Най-тъпото беше с това : сега къде ще се спи. Сигурно и на него му стана неудобно от толкова директния намек. Но да, прекалено угоднически се държи, като да я хареса на всяка цена.

# 1 894
Боже, къде се нахендри тази в телевизията с това мътно минало. Би трябвало вдън земя да се покрие, а не да има претенции. Пък и съвети раздава и книги пише, как да измамим милионер..Тя ако беше толкоз умна щеше сама да си прави милионите. Не знам, не предвиждам добро бъдеще за тази жена.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 12:00 от *Амбър*

# 1 895
  • София
Миналата година приеха закон за фалит на физическо лице с 10- годишна давност на задълженията. Даже имам позната, която обяви такъв. Но може лесно да се заобиколят условията, което тя и направи.

Няма все още такъв закон, нещо послъгва вашата приятелка, дано да не ви е длъжница 😉

# 1 896
А тези, които взимат и не връщат какви са? Длъжници...дали на банката или на човек с договор, редно е да си върнеш дължимото. А не да мислиш, че като има пари, трябва да ги дава на теб и може да ги прежали...
Страшен бизнес, при това нъпълно легален. Даже нямах идея, че това в България е разрешено, да се препродават дългове на частни лица на други лица с цел печалба.
Аха, аха легални. А с легални методи ли мислите, че ги събират?
Дълговете и лихвите са кофти работа.
Не извинявам длъжниците, но и сред тях има хора изпаднали в трудно положение, а не просто нагли и безотговорни като Даниела. Нещо може да е легално - то и бързите кредити са - но не винаги законно значи морално.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:32 от Linda*kiss

# 1 897
Милионер тръгнал да разправя из фейсбука как заел пари на Гошо и Пенка, че и на чужденците и те не му ги връщали.

По-скоро звучи като предупреждение:

"Дърпат дявола за опашката";
"Да срещнете товарния влак",
"Внимавайте какви ги вършсите".

Даниела този път изглежда като доста да е сгазила лука с публичността, която даде.
Още по-зле, ако им се случи нещо, имат написано черно на бяло.

# 1 898
Тук играта е за двама. Бизнесът е мръсен, парите със сигурност не се търсят по най-елегантният начин, но и да задлъжнееш на някого със сто и двайсет хиляди лева...
Многодетна майка ли е Даниела, за дома, за децата, за сметките и хляба ли спастряше?
Или просто й се приискаха нови гърди, нос, почивки?
Не вярвам насила да са й давали парите и насила да са я карали да подписва договори. Това не са малко пари, макар за нея това да е "дажбата й" за два месеца.
Само ако е имало принуда мога да й съчувствам. Га яде кифтетата не рева? Това е нейният случай.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:33 от Tess d`Urberville

# 1 899
Силвия има две сторита от дискотека снощи,на едното са двамата с Мартин,а на другото са Ана Мария, Косара и Любомира

# 1 900
  • Out of the Mix
Варианти има влюбеният, който и да е той да освободи Даца от задлъжнялостта й, и преди писах, сега ще метна някакви други неща.

Може да се прехвърли дългът й към трето лице с цесия, вкарвайки си главата в торбата, и този който го направи трябва нещо да не е у ред с главата, така де - много да я обича, а прекрасницата, на която никакво доверие за нищо не може да се има, особено и заради факта, че е стигнала до такъв борч, в много кратки срокове ще изчака, след което за най-малкия каприз, или нарочно скарване по сценарий, ще разкара спонсора.

Принципно доходи до размера на мин. заплата са несеквестируеми, както и плащания от застраховки Живот, както и определени части от апартамент. С други думи, ако има собствено жилище, може да й го запорират, тя няма да може да го продава, но би останала все пак да живее, не могат да я изгонят, ще се разпродаде на търг всяко ценно нещо, каквото има, да се разбира бижута, техники, вилици, парцалки и т.н.

# 1 901
  • Варна
Ама дреме й на Даниела, ще си я премести на врата.
Може и да не ѝ дреме, ама ѝ се наложи да се обяснява в национален ефир...

zon, били са гаджета. Той ѝ давал пари на калпак, но решила да става бизнес дама и се наложило да доказва произход на средства. Той ѝ предложил да ѝ даде заем фиктивно(колко да е фиктивно, щом се подписвала), обаче тя много си повярвала, разкарала го и той решил да си търси парите съвсем нефиктивно.
На Данкините последователки един безплатен съвет. Ако някой иска да ви дава "фиктивен заем", не се съгласявайте, поискайте "фиктивно дарение", Декларирате го в общината, плащате му 5% данък (горе долу е толкова) и няма да се налага съвсем реално да връщате нищо.

Ако решите да ми благодарите, Револют на лично Mr. Green

Държа да отбележа, че не съм й фенка. Познавам човек, който дължи много повече от нея, на няколко човека и въобще не му дреме. Единствено ние си взехме парите, но чрез една фирма, която изкупува дългове срещу 30% .И да, ако няма нищо на нейно име, ще вземе дедовия.

# 1 902
Варианти има влюбеният, който и да е той да освободи Даца от задлъжнялостта й, и преди писах, сега ще метна някакви други неща.
Така задлъжнява на него и нещата ще са кротки докато са влюбени. После този ще е следващият, който ще си събира вересиите публично...

Явява се наша Данка Ружа Илиева от Aliexpes...

# 1 903
  • София
А на мен майките ми се сториха с много лелешки вайб, особено  Любомирината. С тая пластмасова шнола на главата ей сега ще врътне една баница в кухнята.
А преди във видеото от тръгването на Мартина, Ана-Мария и още коя беше..., Мартина се фръцкаше, правеше селфита, и сподели, че майка ѝ не можела да качва снимки..."Емии, не може жената" по-точно.
 Баби над 80години даже, които познавам, яко експлоатират мрежите.
Kakви очаквате да са?
Даже не знам дали тези моми дето ги пишеха в началото "от София" са израснали тук или са от столичаните в повече Simple Smile
За Адриана ми е интересно откъде е.

# 1 904
  • Out of the Mix
Разбира се, че няма любов и при почти всички от нейния, ниския калибър, та до "изтънчените професионалистки", е така.

Любов би могло да има с младо момиче, млада жена с бушуващи хормони, с много идеали все още, въпреки че малката Йоaна я виждаме, но сякаш я приемаме, като някакво изключение, че там и родителските тела са изиграли ролята за създаването на персоната, която е, с една дума са съсипали момичето още от дете.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:15 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт