Дисниленд Париж - тема 7

• 4 642
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • На планетата Земя
Нямате бужда от тези допълнителни билети за атракциите. За Дисниленд няма възраст.

# 121
  • Варна
Благодаря ви!
Страхотни както винаги!
А за Дисни уърлд нещо ще споделите ли?
Повече и за двата парка ли вземате билети, защото няма да отсядаме в техен хотел и ако е двата парка трябва са е 2 дни.

# 122
eli70o0,

Според мен като ще ходите вземете и за втория парк, има какво да се види, а и шоута има хубави там. Стига да имате време.

Ние бяхме лятото на 2023, сега букнах за 2026 лятото, надявам се да са отворили вече новата част. Ако не са - ще сменям датите🤣
Предния път като ходихме бях взела пакет Half Board plus, сега отново го добавих, тогава можеше да се закусва само в хотела, който сме отседнали.
Някой знае ли дали и сега е така? Защото като букна резервации за ресторантите за нашите дати ми излиза и закуска.
Предния път за рд на детето избрахме ресторанта на Карибски пирати, кой ресторант ще ми препоръчате? Били сме в Рататуй, PYM Kitchen и ресторанта на Аладин. Искам друг, избрах Downtown в хотела на Марвел, но за нашата дата има места за вечеря чак след 21:15ч.. Изумена съм как от сега няма места 🤣
Другия ресторант в хотела на Марвел как е - Manhattan?

Излиза ми и ресторант в основния хотел на Дисни, но не се ориентирам доплаща ли се за него, някой бил ли е? Става ли за момчета или е по-принцески?

# 123
Здравейте, моля за съдействие. Моя приятелка е в Париж сега. Иска да отидат до Дисни, но в сайта пише, че за тези дни не могат да купят билети. Ако отидат на място дали ще има? Благодаря предварително!

# 124
На място не се продават билети. Ние се върнахме от Дисни в събота. Парковете са пълни, такава навалица не съм очаквала през октомври, все едно е август. На места едва се придвижвахме. Dizzy Face

# 125
  • На планетата Земя
Да, няма билети за днес и утре. И да отидат на място, нищо няма да постигнат. Ако са там още и програмата търпи преподреждане - за сряда и нататък има билети.

# 126
Благодаря, взеха от сайта get your guide

Общи условия

Активация на акаунт