Дисниленд Париж - тема 7

• 4 941
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря, открих къде е. Не сме в парка, имаме достатъчно време, но се подготвям предварително🙂

# 61
Това с виртуалните опашки за срещи с герои нещо ново ли е?
Предишните ми посещения в парковете като виждахме даден герой, ако детето искаше се нареждахме за снимки и опашката минаваше сравнително бързо. Сега мога да ли да се снимам с герой, ако не съм се записала за виртуална среща?

# 62
Ново е да, преди беше само за Марвъл. Сега отскоро виртуални са опашките на Марвъл героите и Олаф в Студиата и Стич, Мики (там където е на закрито, Мики до Phantom manor си е нормална опашка), принцесите и Дарт Вейдър в основния парк. Останалите срещи са си както преди, отивате и се нареждате. Simple Smile

# 63
  • Карлово
Относно офертата за семейства, аз ли нещо съм объркала, или е изгодна при еднодневно посещение? Проиграх дати и цени за 4 дена за приятели, които ще са с нас (ние сме с пасове) и по-изгодни излизаха нормални 4-дневни билети, а пасове излизаха 40ина евро повече, та сигурно това ще вземат.
Да, за един ден отиват.

# 64
  • На планетата Земя
Приложението е основна част от организацията ви, там има много информация, услуги. Само трябва да линкнете билетите си.

Ето например за виртуалната опашка каква е разликата в символите между нея и нормалното чакане за среща с герой, както писа Адинко.

# 65
Привет, момичета. Много полезна тема. Имаме плануване ходене в Париж и спонтанно взехме билети и за Дисниленд тази неделя. Връщам се да чета, но кой е най-удобния начин за стигане от Париж и в колко отваря!

# 66
  • На планетата Земя
От Париж трябва да хванете RER A. Тази неделя паркът работи от 9.30 до 22.40 часа. Студията са с работно време 9,30 до 21 часа. Свалете си приложението, ще ви е необходим помощник.

# 67
Много благодаря. Трябва ли да купуваме билети предварително за отиването и връщането. И могат ли да са част от комбинирана карта за градски транспорт.

# 68
  • На планетата Земя
Не е необходимо да ги купувате предварително. Мисля, че това ще са нормалните билетчета по 2,50 евро в посока.

# 69
Здравейте, може ли да ми отговорите на няколко въпроса , че ми предстои резервация за посещение на Дисниленд в началото на месец септември от 6 ти до 9ти, като на 9ти на обяд ни е полета, затова обмислям варианти за Дисниленд за 6-8ми а в хотела да бъдем до 9ти:
- Харесахме с децата Еxplorers Hotel(заради басейна с пързалките децата много го харесаха на 8 и на 11 години са) - Ако сме в него, много ли е неудобно отиването до Дисни в сравнение с другите хотели. Ако го резервираме отделно, защото билетите ни ще са за три дни в парка и 4тири дни в хотела, ще имаме ли възможност да правим резервации в хотелите за Дисни за вечеря. Видях, че нямаме да имаме ранен достъп до парка но има ли друг минус за който не се сещам , като досега не сме ходили?
- Другия ни вариент е Disney Sequoia Lodge - като там ще трябва да изберем от 6ти до 9 ти(но дефакто на 9ти ще имаме само два часа) и ще си имаме ранен достъп и ще бъдем на пешеходно разстояние.

Чуденката ми е , кой вариант е по-добре? Ще се радвам да ми кажете минуси и плюсове на тези видове настаняване. Има ли посетили тези хотели за да кажат минуси и плюсове от посещението си ?

# 70
Аз бих избрала хотел с лесен достъп до парка. Никога не сме имали време за басейни и пързалки - всяка възможна минута сме в парковете. Били сме в Секвоята - стандартен хотел, нито хубав, нито лош. Ние само спяхме там - до последно стоим в парка, душче и се сгромолясваме в леглото, дори за ТВ не успяваме.

# 71
Не съм била в нито един от двата хотела, но ако цените са подобни бих избрала Секвоя, заради пешеходното разстояние. До Експлорърс доколкото съм запозната се стига с шатъл, който след фойерверките ще е някакъв ад, а пеша мисля е над 30 мин по шосето, но може да разгледате на гуугъл мапс, ако е ок...Ние винаги отсядаме в апартхотел във Вал д'Еуроп, наблизо има супермаркет, имаме хладилник и посуда в стаята, на 15ина мин пеша от парковете, 5 мин с шатъл. Имало е случаи за тоя шатъл да е битка на живот и смърт (обслужва още 2 хотела) и затова ни е важна опцията пеша да я има. Шатълът на Експлорърс мисля, че също обслужва още няколко хотела.
В нашия хотел също има басейн (макар и без пързалки), никога за вече 12 посещения, не сме го ползвали. Просто, както Nedinka каза, или спим, или сме в Дисни, или поне в Париж, басейни има навсякъде и за мен е буквално изгубено време. Simple Smile Това е моето мнение поне, но всеки си има предпочитания все пак Simple Smile Ако са ви важни басейните, вижте как би било прибиране пеша, както и си свалете приложението на Болт, евентуално може да ги ползвате - 20-30 евро би трявало да е макс от Дисни до Експлорърс.
Относно резервациите за вечеря, от приложението на Дисни може да буукнете навсякъде, без La Table de Lumiere, тоест няма особено значение в кой от двата хотела сте, пак ще можете да си изберете къде да се храните, спрямо свободните места, разбира се. Simple Smile

# 72
Ние бяхме в Секвоя в началото на юни. Всеки ден децата прекарваха време в басейна. Също има пързалка, затова и го предпочетохме пред Ню Порт. Определено е предимство хотелът да е на пешеходно разстояние. Ние имахме 3 нощувки в Секвоя и последната направихме в хотел в района. Така си използвахме и 4 дни в парка.

# 73
Благодаря ви за отзивите, ще избера Дисни хотел на пешеходно разстояние.

Три дни и половина дали омръзват на децата или да ги преуморяват от обиколки из парка как мислите?

# 74
Благодаря ви за отзивите, ще избера Дисни хотел на пешеходно разстояние.

Три дни и половина дали омръзват на децата или да ги преуморяват от обиколки из парка как мислите?

По-скоро ги преуморяват и съответно им омръзва. Мен лично също много ме изморяват навалицата и шумът. Но в крайна сметка сте отишли там точно за това. На 8 и 11 години не са толкова малки вече. А и ако видите, че са преуморени, прибирате се за малко в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт