Дисниленд Париж - тема 7

• 4 634
  • 126
  •   1
Отговори
# 45
От 1 октомври до 2 ноември е Хелоуин в Дисни, а от 8 ноември до 6 януари - Коледа. Лично моето мнение е, че Коледа в Дисни е уникално преживяване, ако не сте били бих избрала това. Аз бях леко скептична към Хелоуин, но миналата година бяхме и се оказа също прекрасно, тази година ще повторим. Но пак казвам, ако не сте били по Коледа....аз съм за Коледа. Grinning И в двата случая обаче говорим за дни, извън самите празници и извън ваканциите. За Хелоуин ходихме началото на октомври и беше приемливо пълно, за Коледа веднъж края на ноември и веднъж началото на декември. И в двата случая беше ок откъм навалица. Е, за дядо Коледа се чакаше над 3 часа (това е времето, когато смятах че ще си умра от измръзване насред парк пълен с хора Grinning), но се надявам, че и за него ще пуснат опцията с виртуална опашка, както е за героите на Марвъл. А отскоро и Стич и Мики, очаква се и принцесите да бъдат включени. Simple Smile

# 46
  • На планетата Земя
И ние сме ходили края на ноември-началото на декември и беше страхотно. И спокойно откъм хора.

# 47
  • София
Здравейте.
Пак имам питане 🤭
При full board plus пише, че има едно допълнително хранене последния ден. Т.е. имам по една закуска, обяд и вечеря (общо за двата дни) и още едно бонус хранене ли? 🤣
Ако имам вечеря първия ден, на втория закуска и обяд, това допълнителното мога да го ползвам като за вечеря ли?
Другото е - даваха преди ваучери за сладолед и разни други боклуци - сега има ли го пак? И ако да, от къде може да се взима сладолед?
Много благодаря! ❤️

Някой ще може ли да ми обясни? Имам още бая време, но ми е голяма чуденка.

Имам и още един въпрос - колко парада има на ден? Каква е разликата между този в 11 и този в 17.30? При предното ми ходене имаше само следобед. Та се чудя кой си заслужава повече.
Благодаряяяяя 💐💐💐

# 48
Парад в 17:30 не знам да има, но в 11 е този, който преди беше следобед - Дисни старс. В 19:30 има музикален - the grand orchestra finale. На нашия тийн нито един от парадите не му харесаха, а на девойката на 9 ѝ хареса парада сутринта, заради принцесите 😁.

Точно така е за пълния пансион по това, което виждам. Ако сте резервирали една нощувка ще имате общо 4 хранения. Първия ден обяд и вечеря, а на втория закуска + допълнително хранене, както е описано. Като може да си изберете дали да е обяд или вечеря.
Ваучери за снаксове не съм разбрала някъде да раздават, но ние бяхме в Секвоя. Не знам как е в другите хотели. Ако сте резервирали Форест клуб в Секвоя имате допълнително следобеден чай - който включва напитки и снаксове в хотела. Преди в Санта фе даваха ваучер за топли напитки от машина в хотела, но нямам идея дали все още е актуално.

Ако се спрете на полупансион имате две хранения - закуска + обяд или вечеря, което предпочитате. Най-добре е предварително да си направите резервации в избраните от вас ресторанти. Имайте предвид, че една вечеря в ала карт ресторант отнема между 1:20-2ч. В бюфетите, разбира се зависи изцяло от вас.

# 49
  • София
Здравейте, ние се завърнахме от нашето пътуване и идвам да споделя информация както обещах.
Успяхме да се вредим за всички желани опашки за снимки - Стич, Марвел 2 пъти и Дарт вейдър. Можеше и още, но 2 пъти изтървах началото на резервациите и после нямаше места.
Нареждането е 2 пъти в деня в 09:45 и 14:00 ч. Мисля, че сутринта е малко по-лесно, защото тогава успях да се вредя за Стич. Следобед все даваше изчерпано, а натисках точно в 14 часа. Марвел и Дарт вейдър са по-малко натоварени и става да се пробва първо някоя с по-трудно вреждане и, ако не стане, после могат да се изберат и те.
От шоутата, ако сте с по-големи деца като нас, силно препоръчвам Alice in Wonderland. Страхотно е, музика, акробатика, шоу с велосипеди и фойерверки. Това е сцената:

В 11:30 ч. парада не сме го гледали, защото не ни беше харесал предния път. Този в 19:30 ч. е с песни и танци и е хубав.

Ние закусваме рано в хотела, за да хванем 08:30 ч. парка и след това предпочитаме заведенията за бързо хранене, за да имаме повече време за атракции. Носим си пакетирана храна за хапване по опашките.

Беше много вълнуващо изживяване целия ни престой. Весело изкарване на всички на които им предстои!

# 50
Здравейте,
Обмислям сама да отида до Дисниленд покрай коледните празници! (14.11-16.11) Луда ли съм, че сериозно го обмислям? Никъде не съм пътувала сама, но с Дисниленд и двете ми предишни посещения съм добила увереност, че организацията ми се отдава. Много искам да посетя парковете, докато са Коледните паради и украси, да се снимам с герои... нещо, за което не ми трябва компания! Някой от вас да е посещавал Дисни сам, да сподели плюсове и минуси...
Сега ли е по добре да се закупят билетите за парковете, ако го направя след месец дали ще се е покачила цената?
Благодаря

# 51
Здравейте,
Обмислям сама да отида до Дисниленд покрай коледните празници! (14.11-16.11) Луда ли съм, че сериозно го обмислям? Никъде не съм пътувала сама, но с Дисниленд и двете ми предишни посещения съм добила увереност, че организацията ми се отдава. Много искам да посетя парковете, докато са Коледните паради и украси, да се снимам с герои... нещо, за което не ми трябва компания! Някой от вас да е посещавал Дисни сам, да сподели плюсове и минуси...
Сега ли е по добре да се закупят билетите за парковете, ако го направя след месец дали ще се е покачила цената?
Благодаря

Аз бих подкрепила с две ръце подобно начинание. Защо пък да сте луда?! Така ще можете да се насладите 100 процента на парковете и атмосферата, да се возите на каквото и колкото искате, да се помотате по магазинчетата. Страхотна идея.

# 52
  • На планетата Земя
hrisi04, въобще не си луда. И аз бих отишла сама, ако обстоятелствата се подредят така, че няма с кого да отида (засега няма шанс някой да ме остави да тръгна самичка Satisfied ). Не вярвам след месец да се е покачила цената.

Ние имахме щастието да посетим Дисниленд Шанхай точно преди седмица. Бяхме за 2 дни в парка с две нощувки в Дисниленд хотел. Изкарахме страхотно, возихме се на нови атракции, усетихме друг начин за организация на лендове, алеи, музикално оформление.... много мога да разказвам. Но с две думи - оценяваме шанхайския, но .... обожаваме си още повече "нашия си" Дисниленд Green Heart

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 16:41 от Mileto

# 53
  • Карлово
Поразкажи де.

За да не е спам. Направихме резервация за септември и понеже са 4 човека имаме отсъпка за семейство и приятели 20 %. Не бях чела за тази възможност.

# 54
ДамаТрефа, каква е тази възможност за промоция, за първи път попадам на такава информация

# 55
  • На планетата Земя
https://tickets.disneylandparis.com/en-usd/tickets

Ето я офертата при видовете билети.

Ще разкажа за Шанхай при първа възможност, че тези дни съм доста заета.

# 56
Благодаря, Mileto!
Мислех, че е и за нощувките.
Кога се очаква да отворят догодина новата част?

# 57
  • На планетата Земя
Няма конкретна дата. Като излезе информация за великото събитие, ще пуша тук веднага.

# 58
Здравейте. След дълго отлагане, се подготвям за първо посещение на Дисниленд в Париж. Свалих приложението и се регистрирах. Виждам резервацията си. Купила съм и самолетни билети. Разучавам приложението, но ми е все още трудно да се ориентирам и ще помоля за помощ. Шоутата ги виждам, както и часовете за тях, но не разбирам трябва ли когато сме на място да резервирам места или да отбележа, че ще ходим на това, което изберем. И още един въпрос. Разбрах, че има виртуални опашки за среща с героите, но не откривам къде са. Ако може малко разяснения и в тази насока.

# 59
Да се включа и аз по последните теми Simple Smile

Относно самостоятелното посещение в Дисни - аз бих отишла без да ми мигне окото, зависи от това как се чувства самия човек. Simple Smile

Mileto, и аз с нетърпение чакам разказ за прекарването ви! Simple Smile Моя мечта е Дисни Токио и Анахайм, ама не бих отказала и другите хахах. Ще е интересно на всички ни, предполагам, да споделиш когато имаш време. Simple Smile

Относно офертата за семейства, аз ли нещо съм объркала, или е изгодна при еднодневно посещение? Проиграх дати и цени за 4 дена за приятели, които ще са с нас (ние сме с пасове) и по-изгодни излизаха нормални 4-дневни билети, а пасове излизаха 40ина евро повече, та сигурно това ще вземат.

Новата част в Дисни Студиата, дето сигурно никога няма да им свикна на новото име Rolling Eyes бе трябвало да отвори лятото на 2026, но още няма конкретна дата.

tara 2, за шоутата ако искате да си купите билети за приоритетно влизане, тоест да влезете от първите и да имате предни места, тогава действате през приложението и плащате. Личното ми мнение е, че не е особено нужно, отвсякъде се вижда добре, освен ако не държите наистина да сте най-отпред.
За виртуалните опашки, трябва да сте в някой от двата парка. Опашките отварят в 9:45 и в 14 часа,тогава на секундата трябва да сте на линия и да резервирате, особено за Стич и принцесите. Сега не съм там и не знам дали на място не излизат на по-удобно място, но в най-лошия случай отивате на картата, избирате най-долу на екрана Characters и ще ви излязат различни места за срещи с герои. Виртуалните са 2 човечета, обикновените са главата на Мики. Като цъкнете на човечетата ще видите всички опашки (към които не може да се присъедините към момента, ако не сте в парка и да има свободни места).

Общи условия

Активация на акаунт