Това, което знам е, че е хубаво още първото зъбче като излезе, да се мие със специалните четчица и паста, за да свикнат и, за да се поддържа хигиена. Аз започнах да въвеждам глутена преди една седмица. Въвеждам по схемата на д-р Владимирова. Остават ми още 4 седмици до пълното въвеждане. 
Да попитам тези от вас, които приготвяте кашите с кърма как се справяте - веднъж се получава, следващия не се сгъстява и е като супа..
Пробвах с различни температури, на малки порции и все се втечнява, знам че е заради липазата, ама някак ми се иска да намеря хак с , който да се получава.
Здравейте, момичета! От доста време не съм се включвала, а вие сте писали доста. Надявам се да успея да наваксам и да си сверя часовника😃
Искам да попитам как се грижите за зъбите на бебето? Ние сме почти на 8м с 8 зъба. 🙈
Педиатърката каза да махнем нощното хранене, но няма как да се случи. То е рев, ако не му дам шише с мляко. Кърмата ми вече е доста малко и просто не му стига. Надявам се сам да си го махне отново.
Как въведохте глутена ( ако вече сте го въвели), приемам всякакви съвети?
Може би вече сте коментирали моите въпроси, но ще се радвам да чуя съветите ви отново.
Ще видя В DM-а