ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 5

• 29 814
  • 677
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте прекрасни момичета Simple Smile
Можете ли да ми помогнете с имейла на др Кремена Димитрова ( нефролог ) Беше много обстоятелствена и внимателна като бяхме при нея и искам да й изпратя снимки и резултати,  но не намирам как - телефонът й няма вайбър, а се притеснявам да й звъня отново да я питам ,за да не я изнервя. Жената ни отдели достатъчно време и не искам да прекалявам. Още ме е яд , че забравих да я питам.

# 646
Здравейте,
И ние сме на две дремки - една преди обяд и една след. Сумарно около 2:30-3 часа. Вечер ляга в 20ч и става сутрин около 7ч. Онзи ден стана в 5ч та после едва издържах на работа 😁
Ние вече спим на земята - сложих само матрака, за да мога да спя без да се налага да го държа да не падне от леглото. Много е неспокоен нощем и аз вече съм в клуба на системни-недоспалите.
pony мога да те посъветвам постепенно да махаш биберона.
Моя мъник си го търсеше постоянно, изпуска си го, докато спи и веднага се будеше да си го търси.
Първо започнах да го крия през деня - залисва се и не се сеща за него. След това, като заспи вечер и го изпусне, ако не се събуди веднага - го взимах. Като се пробуди го галя, говоря му лекичко и той пак се унася.
Сега, денем го гледа баба ми и при нея е изцяло без биберон, даже си заспива без него, което не вярвах, че ще се случи скоро. Просто жената хич не харесва биби и си беше решила, че няма да му го дава 😆 Може би и комбинацията от промяната на обстановката, защото тя го гледа у тях, му е повлияла.
Общо взето вече сме на етап - харесва си го, ама си може и без него. Само ако е мнооого неспокоен през ноща му го давам, но честно казано не забелязвам разлика и с биберон си се върти и мрънка.

# 647
  • Sofia
Здравейте прекрасни момичета Simple Smile
Можете ли да ми помогнете с имейла на др Кремена Димитрова ( нефролог ) Беше много обстоятелствена и внимателна като бяхме при нея и искам да й изпратя снимки и резултати,  но не намирам как - телефонът й няма вайбър, а се притеснявам да й звъня отново да я питам ,за да не я изнервя. Жената ни отдели достатъчно време и не искам да прекалявам. Още ме е яд , че забравих да я питам.

Звъннете и в работно време след като е дала телефон. Тя е много мила жена едва ли ще се ядоса.

# 648
Момичета, дайте някой трик за задържане на ръкавици Joy направо полудява като ги сложа и почва да ги хвърля, а сутрин си е студено...

# 649
  • UK
Момичета, дайте някой трик за задържане на ръкавици Joy направо полудява като ги сложа и почва да ги хвърля, а сутрин си е студено...

Аз съм шокирана, че си успяла изобщо да ги сложиш, при нас би било възможно само под упойка Laughing

# 650
За ръкавици даже не съм си и помисляла тя шапка не иска да държи веднага я сваля пък какво остава з аръкавици.Приемам идеи и за шапка аз

# 651
За ръкавици даже не съм си и помисляла тя шапка не иска да държи веднага я сваля пък какво остава з аръкавици.Приемам идеи и за шапка аз

Ние имаме същия проблем. Сложихме шапка тип каска със залепване под брадичката.
Само тази шапка си носи без проблем.

# 652
Аз слагам чорапчета Simple Smile
По-стегнати и по-дълги са , така че успяват да се задържат.

# 653

За момченце ако е - не съм сигурна, но може да има същите в Уайкики. Иначе за момиче от там взех, с лепенки е долу, с някакво личице на мече, бяла. Имат май няколко варианта. По-трудно според мен ще успее, не пречи да опитате!

Здравейте,
И ние сме на две дремки - една преди обяд и една след. Сумарно около 2:30-3 часа. Вечер ляга в 20ч и става сутрин около 7ч. Онзи ден стана в 5ч та после едва издържах на работа 😁
Ние вече спим на земята - сложих само матрака, за да мога да спя без да се налага да го държа да не падне от леглото. Много е неспокоен нощем и аз вече съм в клуба на системни-недоспалите.
pony мога да те посъветвам постепенно да махаш биберона.
Моя мъник си го търсеше постоянно, изпуска си го, докато спи и веднага се будеше да си го търси.
Първо започнах да го крия през деня - залисва се и не се сеща за него. След това, като заспи вечер и го изпусне, ако не се събуди веднага - го взимах. Като се пробуди го галя, говоря му лекичко и той пак се унася.
Сега, денем го гледа баба ми и при нея е изцяло без биберон, даже си заспива без него, което не вярвах, че ще се случи скоро. Просто жената хич не харесва биби и си беше решила, че няма да му го дава 😆 Може би и комбинацията от промяната на обстановката, защото тя го гледа у тях, му е повлияла.
Общо взето вече сме на етап - харесва си го, ама си може и без него. Само ако е мнооого неспокоен през ноща му го давам, но честно казано не забелязвам разлика и с биберон си се върти и мрънка.

Ами тя през деня почти никога вече не иска биба, сама я сваля отдавна и я завира при играчките.. Вечер е проблемът, много самостоятелна стана и като съм пробвала да я махам - истеричен рев, не се успокоява от прегръдките ми, бута ме.  Почти никога не заспива до мен. Което е супер де, някои мами се оплакват, че децата им са залепени за тях.. Ама да не мога да я гушна и успокоя като е без биба е теежко.. Ще изчакам още малко, понеже я мъчи доста време едно зъбче, след това може да пробвам. Явно я успокоява бибата вечер, ще й дам малко време. Мерси иначе! 😊

# 654
Подариха ми три чифта ръкавици, но успявам да ги сложа само като спи в количката. Иначе я свалям долу с дебелото и мече гащеризонче и както е седнала я завивам с дебело одеалце. Покривам и ръцете и и малката не ги вади. За шапката само завързана под брадичката. В къщи иначе се опитва сама да си сложи чорапи, ръкавици, а със шапката най се получава.

# 655
Ехо, как сте, мамчета? Много опустя темата ни, да нямаме ново място за споделяне и аз да не знам?
Дайте по един отчет как сте, как са порасналите ни бебета Simple Smile
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
При нас всеки ден е динамичен, малката ускорява темпото на ходене и тичане, започна да се катери навсякъде, а на мен  не ми стига времето да сготвя, нито пък да си почина. Малко спи и бързо минава времето, а аз искам да свърша много неща и се преуморявам. С каката тийн разни проблеми, с мъжо отношенията са променливи, не ми е скучно. Котката дори и тя подивява. 🤣
Днес малката за първи път си съблече съвсем сама блузка с къси ръкави и научи да си показва коремчето.
Бяхме три часа навън на най-слънчевото място в квартала, където малката ходеше, падаше, ставаше, а ние по нея приведени, наведени или клекнали, или пък с нея на ръце... прибрах се каталясала... Вие как сте с енергията и времето за себе си.... Издържат ли ви нервите, викате ли?

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 09:16 от Juji 1

# 656
Момичета, от месеци нямам време да пиша. Малкият ни син се роди в края на ноември, каката е на година и 2 месеца и у нас е цирк. Нямаме време за нищо. Сега съм се активизирала да махаме памперса, че е коледна ваканция и ако не го махнем сега, следващия път, когато ще си бъда вкъщи повече време, е лятната ваканция, а не ми се чака, детето ще е почти на 2 години.
Спим четиримата в една стая. Много е забавно.

# 657
Честито Скади, да сте живи и здрави всички у дома! Много щастие да ти носи малкото човече!
Много се зарадвах за теб Grinning
Успех и с махането на памперса!
Някой в групата вече да го е махнал?
Аз още не съм я излъгала да свърши нещо в гърнето. Надявам се като и махна памперса на лято да схване по-лесно какво се иска от нея.

# 658
Skady,

Честито! Да бъде здраво и много да ви радва малкото юначе! ❤️❤️❤️

# 659
Благодаря ви, момичета! Hug
Как са вашите бебоци?

Общи условия

Активация на акаунт