ОКТОМВРИЙСКИ бебчета 2024 тема 5

• 27 364
  • 646
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте прекрасни момичета Simple Smile
Можете ли да ми помогнете с имейла на др Кремена Димитрова ( нефролог ) Беше много обстоятелствена и внимателна като бяхме при нея и искам да й изпратя снимки и резултати,  но не намирам как - телефонът й няма вайбър, а се притеснявам да й звъня отново да я питам ,за да не я изнервя. Жената ни отдели достатъчно време и не искам да прекалявам. Още ме е яд , че забравих да я питам.

# 646
Здравейте,
И ние сме на две дремки - една преди обяд и една след. Сумарно около 2:30-3 часа. Вечер ляга в 20ч и става сутрин около 7ч. Онзи ден стана в 5ч та после едва издържах на работа 😁
Ние вече спим на земята - сложих само матрака, за да мога да спя без да се налага да го държа да не падне от леглото. Много е неспокоен нощем и аз вече съм в клуба на системни-недоспалите.
pony мога да те посъветвам постепенно да махаш биберона.
Моя мъник си го търсеше постоянно, изпуска си го, докато спи и веднага се будеше да си го търси.
Първо започнах да го крия през деня - залисва се и не се сеща за него. След това, като заспи вечер и го изпусне, ако не се събуди веднага - го взимах. Като се пробуди го галя, говоря му лекичко и той пак се унася.
Сега, денем го гледа баба ми и при нея е изцяло без биберон, даже си заспива без него, което не вярвах, че ще се случи скоро. Просто жената хич не харесва биби и си беше решила, че няма да му го дава 😆 Може би и комбинацията от промяната на обстановката, защото тя го гледа у тях, му е повлияла.
Общо взето вече сме на етап - харесва си го, ама си може и без него. Само ако е мнооого неспокоен през ноща му го давам, но честно казано не забелязвам разлика и с биберон си се върти и мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт