Бързи въпроси и отговори деца - 9

• 4 522
  • 209
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Не знам и аз съм объркана.
Горорих с педиатърката,не вярва на казаното от дерматолога и ме праща утре при деуг.
Притеснявам се да не е нещо лошо. Когато крачетата са измити и явно от водата тази кожа е по-видима и никак не изглежда добре. Детето не изпитва дискомфорт, но ... не са пъпки ,точно като олющена кожа е . На другото краче има смао една пъпка бяла или мехур,не знам .
Имаме куче и коте вкъщи,кучето е малко и понякога пишка вътре ,мия пода с белина. Преди седмици пък ходи у баба си на двора бос ,а тя има кокошки и понякога ги писка из двора . Не знам дали тези неща имат значение ,мисля всякакви неща . До сега не е имал такива неща

Знам, че не е много сериозно, но пък за още едно мнение е добър вариант, а именно платформата на Healee. Аз съм ползвала за дъщеря си и ако е имало проблем лекарят си ме е викал директно в кабинета.

# 46
Ще изчакам до утрешният преглед при другия дерматолог и вече ще предприема мерки. Гъбички не виждам от къде може да е хванал. Ходихме февруари на минерален басейн 3 пъти,но ние с мъжа ми пък нямаме нищо

# 47
  • София
От тогава ли детето е с тия неща по краката?

# 48
Забелязах ги преди 3 дни. Попринцип съм много наблюдателна и се съмнявам да съм ги пропуснала. Единстено тази едната плюска,която е на едното краче мисля,че е по отдавна. Но беше само тя и за това не отдавах значение ,но може би е било грешка

# 49
Аз съм имала такова олющване като на точици на съвсем малък участък на стъпалото и ми се оправи от само себе си. Но тук доста голяма зона е засегната.
Този доктор, който ти каза "брадвици" българин ли е? Да не би да е имал предвид "кокоши трън" (папиломи), защото това пак се води брадавица? Ако има предвид това, то не минава само, а трябва да се изгори, което при малко дете хич не виждам как ще стане.

# 50
  • София
Попитах тъй като дъщеря ми имаше проблем след като беше посетила минерален басейн. Но при нея се разви проблема доста бързо след това.
Иначе това, че на вас Ви няма нищо не е критерии и за детето

# 51
Дерматолога е българин. Не е споменала кокоши трън,но спомена ,че обикновенно се горят,но при него нямало смисъл дори да се маже с нещо,щяло да мине

# 52
Именно, просто ме озадачава, че го нарича брадавица, която да мине от само себе си и това не ми звучи особено правдоподобно.

# 53
Аз съм имала такова от едно ходене боса ,след време излязоха кокошите тръни. На мен кожата ми беше по същия начин.Аз се излекувах ,но ако искаш ще ти пиша на лично

# 54
Да,пиши ми . Всеки съвет е от полза

# 55
Здравейте.
Сега се връщаме от УНГ специалиста.
Видя снимката.Потвърди,че сливицата е оголемена.
Изписа му Аугментин на 8 часа х4.5 мл за 10 дни.
Виброцил 3 х3 капки в носа.
Пробиотик Омнибиотик 10 по половин прахче.
Тобрамизил маз за носа за 15 дни .
Ще проведем лечението и след това ще го заведем на контролен преглед.

# 56
  • София
А с какво ще помогне антибиотика в случая?

# 57
Наближава лятото, тоест на мен ми е време да оборудвам детето с ботуши и зимни дрехи Joy

Удобни ли са за деца в градинска възраст такъв тип ботуши? Успяват ли да ги закопчаят? Досега детето не е носило, а ми допадат много.

# 58
Днешната детматоложка каза ,че не са брадавици каза Дисхидроза . Много му се изпотяваки краката и за това

# 59
  • Somewhere beyond the moon and stars
Дисхидроза получавам отвреме-навреме и аз по ръцете, от препарати, и изглежда по сходен начин, макар и не толкова тежко. Обикновено е точно в този сезон - май-юни всяка година и през юли е минало. Възможно е и това да е.

Общи условия

Активация на акаунт