Стани богат - тема 28

• 22 508
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Това с границите ме обърква - Черно море брои ли се за граница?

Защо да не се брои? Границите не са само сухопътни.

# 301
Това с границите ме обърква - Черно море брои ли се за граница?

Защо да не се брои? Границите не са само сухопътни.

Защото от тях всичко може да се очаква, а и защото един от отговорите пасваше на сухоземните граници.

# 302
За 2245 км граници го имаше в конкуизтадор въпросът, често се падаше, и трябваше за около 1 секунда да можеш да въведеш 4-те цифри, че да имаш някакъв реален шанс за победа или да не те гръмна, понеже всички го знаеха и всички го въвеждаха бързо.

# 303
Не знам защо повтори толкова пъти, че Че е юрист, след като е лекар.

П.п. Кастро е юрист, сега проверих.

# 304
Бредбъри или Селинджър

# 305
  • Пловдив
На космически височини ли каза Кънчев, че било здравеопазването в Куба?!
То наистина има слава на добре изградено за държава с тоя стандарт, ама айде да не се изхвърляме толкова.

# 306
  • София
Добри 3000 лв. за момичето. Мхм позната ми е отнякъде, много характерна физиономия, но не мога да се сетя откъде, мхмх.
Добра игра на Мирослав. Хареса ми. Не знаех и аз за Че Гевара.

# 307
Момичето многооо ми прилича на Флора Стоянова. Хареса ми играта и трябваше да рискува на посленият въпрос ама...

# 308
В момента дават новия епизод.
Явно довечера,  заради волейболистите го изтеглят по-рано .
Започна в 15.23 ч.

# 309
  • София
Момчето се изложи със Силвърстоун. Хем очевадно, хем и логично, защото англичаните са иноватори за почти всички съвременни спортове.
Джон Рамбо бе човек.

Как може мъж на възраст и да не знае това за Бразилия. Тц тц
И за шоуто на Монти Пайтън не е чувал. И за Пиано и тихо можеше да се сети. Лесно е.

Тотал щета днес.

# 310
Изтървах епизода, въобще не съм видяла, че има промяна в часа.

# 311
За първи път участник (момиче) поиска жокер за един от първите пет въпроси,които уж трябваше да са фасулски лесни и шеговити! А наистина си беше нужен жокер. И аз да бях,щях да поискам. Жена-вамп било,моля ви се!
Вече прекаляват с опитите си да препъват играчите още през първите въпроси...

# 312
E, ако малко повече е участвала в часовете по БЕЛ все е щяла да чуе за жената вамп. Да не говорим, че навява мисъл за вампир, за кръвосмучене. За мен поне, си беше баш въпрос за 500.

# 313
Фатална жена е Катрин Трамъл (Шарън Стоун) от "Първичен инстинкт". Жена-вамп бие в съвсем друга посока... Абе трябваше си жокер...

# 314
  • София
@deaf - аз съм бил свидетел поне на още един, искащ жокер на първите 5. И мисля, че беше все още от тази година. (даже не на 5-я, а трети или четвърти въпрос)

Общи условия

Активация на акаунт