Стани богат - тема 28

• 22 505
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не ми хареса мъжа. Знаеше само един въпрос, останалото беше жокери. Много лесен въпрос за Мураками. Чак ме хвана яд. Въпрос за 5000 лв. беше. Тръгна си с 3000 лв. Много са му. Но пък ги дари. Евала (не че е длъжен).
Жената си тръгна само с 500 лв. но ми хареса много повече. Браво за Венера.

# 286
Хич не ми хареса жената. Много лигава и претенциозна, много се превземаше, с голямо самочувствие без покритие.

# 287
  • гр. София
Този човек наистина се казва Електрон!!! Помислих, че не съм чула добре.

# 288
Морски възел е единица за скорост. Но не бях чувала за лаг.

# 289
В юношеските приключенски морски романи се споменава лаг,но сега не мога да се сетя. Мисля,че измерва дълбочината...

# 290
Морски възел е единица за скорост. Но не бях чувала за лаг.

Те имат връзка. Аз още от Жул Верн помня за лага - Дик Сенд можел да управлява кораб само с лага и компаса.

Това с границите ме обърква - Черно море брои ли се за граница?

# 291
В интерес на истината днес бяха доста лесни въпросите. Единствено лаг не знаех какво е като термин, но глагола на английски значи забавяне, закъснение, което има директна връзка със скоростта и така го познах. Отделно, като забива да кажем картината или интернет, пак се казва лагване.

В тази връзка, доста слаба игра на двамата участници днес. Реално след първите пет, познаха едва един въпрос общо без жокер и той беше елементарен, а именно кой спира с тениса през 2024. Има някои знаещи хора, но нивото ми се струва по-ниско от преди.

# 292
  • София
Слаба игра на първия участник. Само за Надал знаеше. А въпросите не бяха трудни. Но си прибра 3000 лв.
Момичето след него още по-зле.

# 293
  • Пловдив
С жената от понеделник (сега гледам повторенията) имаме няколко общи познати във ФБ, виждала съм нейни коментари под профилите им, и направо се почувствах, все едно я познавам, макар че не я. Технологиите са голяма работа.
Просфора знам какво е и може би оттам щях да предположа(?), но за просфорен печат чувам за пръв път.

# 294
  • София
Аз съм за Астрид Линдрен...Пипи живее сама..

# 295
Хм,а защо не Оскар Уайлд?

# 296
  • София
Боливия

# 297
Прилепа - по истински случай Astonished

# 298
Гледам със закъснение и това момиченце с бялата панделка направо ми наду главата с този поток от думи Simple Smile

# 299
Имам проблеми с много въпроси, но е странно, че въпросите за 10 000 обикновено ги знам. Почти всички, които съм чувала, ми изглеждат лесни.

Общи условия

Активация на акаунт