Стани богат - тема 28

• 22 500
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Понеделник:
Прекрасна игра на дамата. Беше удоволствие да я наблюдавам. Чудесни 10 000 лв.
Отнякъде ми е позната ама не мога да се сетя откъде.

Вторник:
Дамата - Жалко игра добре и не заслужаваше тази съдба.
Ники Кънчев не и помогна. Даде някакво мнение, но не знаеше и тя изгоря. Броя му първи фал този сезон!
Момчето защо поиска жокер, като беше очевидно, че е Полша? Слаб играч.

Сряда:
Симпатична жена, нямаше кой знае какви знания, но с жокери и отлична интуиция и памет успя да влезе в гросмайсторската зона. Браво за дакела.

Ники дотук в сезона: 20:1!

# 271
Добра игра на първия играч. Интересен беше последния въпрос, като го познах косвено, най-вече по това, че маратона и тичането е ценено от японците.

# 272
Да, добра, но и въпросите до един бяха много лесни.  Освен последния, който имаше опции и беше въпрос на късмет.

# 273
Дюн 2 е с Шаламе.

Едит: Това не го знам, но съм май между Ц и Д, като по-скоро бих избрал коронацията на Чарлз Три.

# 274
Египет беше интересен и неочакван отговор.

# 275
Египет беше логичен отговор. А "Златното кълбо" се търси лесно, но трябва да се добави и Англия, иначе търсенето отива на майната си Simple Smile Ето, жокерът се заби.  Иначе тук логика няма, всяко би могло да бъде, те за всяко събитие си имат кодово име.  Само смъртта на Кралицата отпада, защото кодовите имена за смърт са все някакви мостове.
Ха, много щастливо 50 на 50 Simple Smile

# 276
Аз съм назад и съм до планетните предавки. Логически въпросът е лесен.

# 277
Египет получават независимост малко след ПСВ и по това се ориентирах, че са те. Виж, предния въпрос не го знаех и бих ползвал жокер. По-скоро бях между пружина и зъбни колела, но сам не бих се справил.

# 278
Може би логично беше за Чарлз - скиптър и сфера - "златно кълбо". Но е малко относително. Аз го  знаех защото го гледах по Скай Нюз /Коронацията/.

# 279
Венера е най-близо и трябва да е тя.

Тук не знам, но щом има фиксирана година е интересно какво може да се планира. Бих заложил на порода куче.

# 280
И преди са питали за Венера. И не е, защото е близо, просто се върти много бавно около оста си. Няма логика и математика, просто факт.

Планетните предавки ги знам - инженерка съм все пак.

А това с художничката не ми се търси. Залагам на диск със звуци.

# 281
  • София
Яд ме е, че не се допита до Кънчев и не ползва жокер, можеше да отвори и още един въпрос поне. Нямам търпение за утрешния епизод, както и за лигата.

# 282
"Норвежкият" въпрос беше коварен... И аз заложих на куче – селекция,която да завърши след сто години...

# 283
На мен този проект с дърветата ми звучи тъпо, защото климатът се променя и до 100 години растителността може да е съвсем друга (чували сте, че в България вече има полета с диви кактуси).
А и Атууд и Шафак откъде са сигурни, че след 100 години някпй ще се интересува от тях? Да им имам самочувствието...

# 284
Имаше един лаф - чест е да обещаеш, глупост е да изпълниш.
Това с проекта е същото - сега ще обере лаври и известност, а след 100 години я камилата, я камиларя.

Общи условия

Активация на акаунт