Стани богат - тема 28

• 22 429
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Браво на женицата. Отлична игра. Simple Smile
Заслужени 10 000 лв. Жалко, че не послуша интуицията си, щеше да спечели 20 000 лв. Ама рискуваше да падне от 10 000 на 2000 лв.

Мъжът е слабичък. Един от многото, които разчитат на жокерите и ако има късмет с някой лесен въпрос.

# 571
Боже - "волиера нищо не ми говори"??? И похабен жокер още на това ниво... Че то името си подсказва, ако не  е ходила в зоопарка.

Ох, умирам, задавих се - горещата вода щяла да разтвори стиропора??? Господи, прибери си вересиите...

П.П. Момичето потвърди клишето за блондинките.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 18:26 от Черна станция

# 572
Това го изпуснах. Дали не е имала предвид, че ще се деформира - не си представям как ще се ратвори, да не е захарен памук...

Бързо замина. Първото нещо, което си помислих, е Китай.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 18:24 от pppqqq

# 573
Аз се колебаех между Китай и разните мостове в Скандинавия. Но явно Китай е много напред.

Младежът после разсъждава, нещо чул все пак, но с грешни разсъждения стигна до верен отговор Simple Smile На батерията и трябва киселина, но не и проводник (вътре в нея).

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 18:37 от Черна станция

# 574
  • София
Дали пък Великата китайска стена не е мост? 😂
А по-голямата част от Африка е Египет. 🤪

# 575
Под яйца се разбира яйца на прах, а не цели, предполагам?

# 576
Залагам на хляб.

# 577
Във всякакъв вид - на прах, на майонеза и прочее.

Аз съм за хляб, защото прави трохи, а трохи в безтегловност са голяма опасност.

# 578
Те космонавтите май ядат само течна кремообразна храна. Което изключва хляба...

# 579
  • София
Знаех си, че мъжът от снощи нищо няма да направи без жокер.
Първата жена скоропостижно си тръгна. Трябва да се отбележи, че този сезон много рядко си тръгва някой с 500 лв. Но си има и реално обяснение. Научиха се да слагат втора сигурна сума на 1500/2000 лв. използвайки жокерите.

Момчето има някакъв малък потенциал.
Много интересен въпрос беше това за космоса. И аз не го знаех, но предполагах, че има логика да е хляба, като хляб. Заради трохите.

# 580
  • Пловдив
И аз не знаех какво точно е волиера (чувала съм думата със смътна представа за нещо свързано с растения или животни), но при така зададен въпрос беше ясно. Сега мъчи стиропора булята. Гореща вода, вика.

Не бях чула, че била ветеринарен лекар - ами тогава и е почти част от професията да знае какво е волиера.

Да допълня за френския глагол - аз френски не знам, италиански - също,  но знам, че на втория има известна песен от 80-те(?) с припев "Воларе".
От по-рано била дори.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:50 от Магдена

# 581
Аз се притесних за животните, които лекува тази девойка.

# 582
Царица Йоана знаех, че е Савойска.
За банкнотите знам, че се правят от текстил, но дали памук или лен, като по-здрав не знам. Ако имах 50 на 50 бих пробвала.

# 583
За еврото съм в шаш. Yum И четирите отговора са възможни... Това като избора на масло за колата – синтетично или минерално,(памук,лен...).

# 584
Предположих, че няма как да е рециклирана. Доларите са смес лен и памук, румънските са пластмасови.
Така че по-скоро памук (както писах наскоро - най-добрата акварелна хартия е от памук).

Общи условия

Активация на акаунт