Стани богат - тема 28

• 22 319
  • 776
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Музиката разбира се

# 31
Одисей - восък.  Орфей обаче като висш талант изсвирил по-пленително то тяхното пеене Simple Smile

Еееее, такъв въпрос за папата и жокер??? Може би заради възрастта и? Та ние дъртите да се кръстим с две ръце колко са прости младите? Simple Smile

# 32
  • София
Черно е тук

# 33
Много тъп коментар на Кънчев - знаех, че ще каже Миртъл, защото човек като него само това може да измисли, като види момиче с очила и дълга коса.

Еми, баш на нея прилича, какво да каже?

# 34
  • Другата България
Черен мисля е цветът.

# 35
Обаче Одисей е чул песента, а Орфей я е заглушил и никой от неговата компания не я е чул.

Това за цвета не го знам и не го намирам в Гугъл.

П.п.
pticasprujina, не прилича - Миртъл е описана с много сериозно акне и винаги намусена или тъжна/ревяща. На нея най-голямата драма са й били пъпките - често пише, че се чопли (дори като призрак).
А не прилича и на актрисата, която е на 30 и няколко, когато се снима във филма и е много дребна жена (участва и в Бриджит Джоунс - една от приятелките й).

# 36
Обаче Одисей е чул песента, а Орфей я е заглушил и никой от неговата компания не я е чул.

Това за цвета не го знам и не го намирам в Гугъл.

П.п.
pticasprujina, не прилича - Миртъл е описана с много сериозно акне и винаги намусена или тъжна/ревяща. На нея най-голямата драма са й били пъпките - често пише, че се чопли (дори като призрак).
А не прилича и на актрисата, която е на 30 и няколко, когато се снима във филма и е много дребна жена (участва и в Бриджит Джоунс - една от приятелките й).

https://www.google.com/search?q=pope+audience+woman+dress&rlz=1C … d=chrome&ie=UTF-8

# 37
  • София
Аде?
Съдия или премиер, мхм, може би първото, ама нещо ми бяхга

# 38
  • Другата България
Лесен въпрос.
Съдия.

# 39
Криво седи, право съди стар кадия...

Макар да е млада е ходила на училище и трябва да го знае.

# 40
Съдията го знам.
А в този линк пише, че обикновено се обличат в черно, а не че е задължително. Търсих на български.

# 41
  • София
Интересен въпрос. Не го знам.
Само да вметна, че в закачките между феновете, Реал Мадрид го наричат Ревал Мадрид, това и към феновете, така че залагам на това мега абсурдно обяснение ей така за шоуто и стрелям с Мадрид. Grinning
Така или иначе имам и 25% шанс

# 42
  • Другата България
И това мисля, че го знам.
Талин.
Не съм съвсем сигурна, но съм чела за сърната.

# 43
Лесно се намира в Гугъл, но трябва да се напише "град Ревал", защото само с "Ревал" те забива на другаде Simple Smile

# 44
  • София
Е, това момиче отрече черното, после изведнъж е сигурна за него. Сега изведнъж казва Талин, а не знае, че е столица на Естония.
Да няма нещо помощ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт