СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 9 - Наближава заветната цел - 100 точки по МАТ и по БЕЛ

• 30 858
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Толкова е, second, трябва да се добавят и 12 минути, в които е чакал.

# 556
Уф, тия 12 мин ги изключих тотално че са след 34тия км...

# 557
  • София
Задача с допълнително построение имаше за последен път на НВО 2018-та. Беше затруднила и доста деца от СМГ. Една такава е достатъчна да разслои резултатите.
А, в действителност възможно ли е това да се случи?

# 558
Априлски душ, за 23б не можеш да използваш PQC=45. Това е само за а подусловие дадено.

# 559
Мисля, че не. Още повече щом в програмата го няма. Ние сме още 6 клас, но щом тук казват, че го няма, значи го няма.
А Симеонов от години е учител - светило. Сигурно знае какво прави и защо. Нямали сме щастието да ни преподава, но от години съм чел и чувал за него, Златилов и Костов - най-големите светила по математика.

Доп. Динчо е права. Двете подусловия са независими. За подусловие Б трябва по нейния чертеж.

# 560
Мецане, щастието да Ви преподава Симеонов, може да си го купиш с курс. Както и при Златилов - Работилница за знание!

Плащаш и си щастлив:)

# 561
  • София
Да, за 23Б не може да се използва 23А!

Светила са тия, защото сме ги хвалили едно време. Ама не са нещо извънземно. Просто са попаднали в училище, където децата си могат. Нека някой от тхя дойде в нашето квартално да се вихри да го видим.

Допълнително построение винаги могат да дадат.

На курса на Симеонов не става нищо интересно, предупреждавам! Децата не са събирани с изпит на входа и повечето са блеят. Домашните не се проверяват, децата просто спират да ги пишат.

# 562
Допълнително построяване не виждам причина да не може да се падне.
За класически построителни задачи с линия и пергел преди време питах - не са изключени от учебния план според данните в мон, но пък не са споменати в модела на нво. Не се преподават в школите... не би трябвало.

# 563
  • София
Задача с допълнително построение имаше за последен път на НВО 2018-та. Беше затруднила и доста деца от СМГ. Една такава е достатъчна да разслои резултатите.
А, в действителност възможно ли е това да се случи?
Теоретично е възможно, практически - не мисля.

# 564
Този Симеонов още ли е в СМГ? В повече ми идва да не прегледаш труда на децата, когато си изискал нещо.

Въобще знае ли се кои ще са учителите там, защото чувам, че и там имало къси клечки?
"Този" Симеонов за съжаление на родители и деца се пенсионира. Иначе е огромен късмет за дете със способности да попадне при него в клас.

# 565
Априлски душ, за 23б не можеш да използваш PQC=45. Това е само за а подусловие дадено.
Да, права си, явно е от късния час. Става и с ромб, но твоят начин е по-прост

Дадох я тази задача на моята, само пъшка и не може. Но съм сигурна, че чак такива извращения на НВО няма да има

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 17:12 от Априлски душ

# 566
Цял ден решавате задачи, а настана ракиено време 🤭
Наборката днес е именичка, и ще го полея с джинче. Не че напоследък ми трябва повод за още едно 🙃 Ето и за вас съм помислила

# 567
Този Симеонов още ли е в СМГ? В повече ми идва да не прегледаш труда на децата, когато си изискал нещо.

Въобще знае ли се кои ще са учителите там, защото чувам, че и там имало къси клечки?
"Този" Симеонов за съжаление на родители и деца се пенсионира. Иначе е огромен късмет за дете със способности да попадне при него в клас.
Не е ли в пчмг сега?

# 568
rire, жива и здрава да е именичката, много успехи и сбъднати мечти и пожелавам.
Наборката прави проект за училище, като се прибра със снимки на Тодор Живков щях да падна.

# 569
Честито на именичката! Успехи и сбъднати желания и пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт