Чудя се кога хората ще се усетят и започнат насрещни искове, не само за избягало от градината дете, а срещу номерата на персонала къде от некомпетентност, къде да прореждат бройката и облекчават работата. За всяко напразно разкарване на родител или шашкане за симптоми, като си платят от заплатите неудобството, частните прегледи друга песен ще запеят.
Не може има лекарско заключение със всички приложени терапии, че кашлицата не е заразна да влизат на нож с родител и да викат нас не ни интересува, само, че заплатите там са от данъкоплатеца и безплатното не безплатно
.
На мен сестрата в яслата ми заяви наскоро, че напук ще ми се обади на обяд, защото тя решава, наложи се да и кажа, че в такъв случай да не си помисля, защото водя веднага при ЛЛ и връщам да ме чака до края на работното време.
Или звъни се, че едното имало 37,1 температура и сега ще вдигне още, обяснявам спокойно, че това не е температура, след половин час вече на пожар да отивам вдигна 37,7, добре, отивам и ме посреща весело дете без температура чака мама да дойде.
Или пък номерата им в началото единия му има еди що си, отзовавам се, там ми приготвили и другия, те решили да ми ги пращат в пакет, пак се наложи да им се покаже и каже, че тоя номер няма да минава
До преди яслата на 2,7 г и моите деца не боледуваха и бяха като зеленчук саморасляк, дойде време да градят имунитет