Отговори
# 30
А дали е говорил с нея? Да й каже точно това, което и тук - не се чувствам желан и обичан, това е адски силно. Вече много теми чета, че нямали скандали, нямали проблеми... то просто няма емоции явно затова дори няма защо да се скараш с този човек.
От друга страна трябва ли нон стоп да си на черешата и ако не ис търсиш веднага нови хора, суинг... и това с пътуванията, вече заради инстаграм имам чувството, че трябва да си в Непал, за да се брои, не може просто да идеш в Перник на разходка, постоянно се търсят свръх емоции. И го казвам като много емоционален човек, но това ме плаши да не може малките неща да ти бъдат ок, и да не те вълнуват.

# 31
Таня, не прочетох някой да ги праща в Непал, както и не прочетох от автора какво и дали правят нещо извън къщи. Та дори и разходка до Перник. Тя отказва подаръци, целувки, интимност, явно не желае НИЩО от него. За мен е вид наказание това поведение.
Що се отнася до втората й работа, вариантите са два: има свободно време, което не иска да запълва с него. Или си е тревожна личност, подсигуряваща се на 1000%, вижда риск за семейните финанси там където в действителност няма. Ще е интересно  да разберем цитираните 15 хиляди семеен доход как е разпределен. Ако  той има 70% принос срещу 30% нейн, втората работа може да се тълкува отново като желание да се подсигури, но без той да присъства в картинката.

# 32
Дано авторът се появи и разясни, каква е тази жена работохоличка, която отказва подаръци, и иска да работи на две места при такъв доход и наличие на мъж в картинката и нужно време за дете. Аз не познавам такава.

# 33
Направи й още едно дете и си хвани любовница, вместо да се занимаваш с ремонти из вкъщи, само и само жената да е доволна и да ти пусне.
С 15 бона на месец, собствено жилище, без кредити, само с едно дете на 3 години, което, дори и на частна детска градина да ходи, не излиза над 2 бона на месец, и при положение, че и двамата работите от вкъщи, тоест и разходите за дрехи, транспорт, храна навън са ви минимални, все можете да си позволите още едно дете, да викате майстор за ремонтите, а ти да плащаш хотел и вечери за гаджето.
Че ще станеш на 50, като колегата ти от съседната тема, и ще се питаш - изневяра или развод.,,,

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:11 от Прекрасная Василиса

# 34
  • София
Някаква епидемия ли има от съвършени мъже, чиито жени не ги обичат?
Авторът, вместо да мисли как прави всичко, да се запита какво точно е нужно да направи. Любовта не е думи и искам да те целуна, даже изобщо не е фокусирана върху искам, а върху грижата. Изпрати тая жена на спа с приятелки, или на дискотека, или на каквото обича. Сам погледай детето и тя да отпусне някъде, после отпусни и ти, и може и да ви стане приятно и да се видите после, да си разкажете нещо. Пък и все ще се намери някой приятел, или гледачка да постои с това дете и двамата да отидете на театър, на бар, на каквото обичате да правите заедно навън, да се видите с други хора, да се облечете по-така. Иначе колко романтично е двама души зад компютър и диалози за кой пуснал пералнята и кой какво забравил от магазина. И като човек основно работещ от вкъщи от много години ще ти кажа, че поне аз като чета, пиша, работя, не просто нямам нужда от внимание, а изобщо не забелязвам кой и какво има около мен, а ако някой настоява да го забележа може само безкрайно да ме раздразни. Та трябва да се мисли какво е нужно, а не самосъжалително обвинение в стил аз правя всичко, но тя сигурно е луда, или ефемизма депресирана. Човек в депресия не става от леглото и има нужда от спешно лечение, за да не събере едни последни сили да стане и да се хвърли отнякъде. Всичко останало са си просто настроения, а може би и кисела на вид физиономия на човек мислещ за нещо, например, работа.

# 35
  • над кукувичето гнездо
На мен ми изглежда като бягство това държание на жената, по-конкретно работенето на две места. Обичайно е типично за мъжете да си търсят с какво да са заети, за да не присъстват в семейството. Освен ако от мъжа не се прокарва идеята, че той печели повече, примерно, а тя недостатъчно.

Това с отказа от целувка може да звучи като много неща: намек към мъжа, че не си е измил зъбите, или че има стоматологичен проблем; аварийна спирачка, за да не се стига до повече интимност; изпитване на физическа непоносимост и пр.

Възможно ли е жената да се подготвя за напускане на семейното огнище със събиране на средства и охладняване с дистанция?
От друга страна, при толкова дълга връзка да сте се решили едва преди около 4 години на дете, явно сте били в стабилни отношения, или нечий часовник е затиктакал напоследък. Какво се е случило по пътя?

Аз не бих могла да живея по гореописания начин на даденост - нежелана, необичана, прозрачна и по подразбиране.

А начинът за подобряване е с мили разговори, близост, общи занимания и забавления, в което и двамата да са увлечени, а не единият да е палячо, а другият влачен насила.

# 36

Възможно ли е жената да се подготвя за напускане на семейното огнище със събиране на средства и охладняване с дистанция?

Това е абсолютно възможно.
И докато той се стиска как да не даде детето на бавачка (въпреки, уж големите финансови възможности), тя може да подготвя бягството си.

# 37

Това е абсолютно възможно.
И докато той се стиска как да не даде детето на бавачка (въпреки, уж големите финансови възможности), тя може да подготвя бягството си.

Предлагал съм аз самият бавачка и тя не е навита...
А за подготвяне на бягство - 50 на 50 сме с всичко, може да си замине когато иска на теория и не само това, но и апартамента е на нейно име. Не знам какъв е този афинитет към разни сценарии от сапунки

# 38
  • Out of the Mix
Подготвяне и бягство... Joy

Не ми казвай, че ти нямаш апартамент, в който да се трансферираш, при накланяне към 100-те %, щото сега те е хванала за топките в долната част баш дето най-боли.

Що е на нейно име, а не на двамата, или само на твое?
В смисъл нейно си, тя си го е купила, или наследствено...
Само не ми казвай, че е ипотека, която ти плащаш на 100%. Rolling Eyes

Утре ти събира багажа, и ти кво праиш?

Дано поне с високия стандарт си помислил и си взел някаква кутийка е така.

С тия пари чудесии от храброст може да си направил за период от 3-5 г.

И малко да вкараме хумор - колите да си сменял, оттам жената/жените, то така става.
Интересно, ако имаш любовница, жена ти какво ще мисли, дали ще "кюта" в отношенията ви? Thinking

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 15:44 от Revoker

# 39
  • До хладилника, който обичам
Не е ли очвидно, че трябва да хванеш бормашината и триона в ръка и да почнеш да правиш ремонти по дома? Щом това действа, не виждам смисъл да се упорства с други методи, които явно дразнят жената и не затоплят отношенията.

# 40
На мен направо невероятно ми звучи да действа. При положение, че имаш пари, дд се мъчиш сам, да се учиш, ако нямаш опит, вместо да оставиш на хора, които разбират да го направят, хем и за по-кратко време. Особено някой, на когото времето му е висоплатено, каквото явно е на автора, да го пилее така. А сигурно и биха искали по-скъпи и качествени материали да използват, след като имат възможност. Представям си в банята как някой аматьор се мъчи да слага дизайнерските плочки за баня и Грое-то.

# 41
кукумицинка, може жена му да имаш фетиш към майстори.

# 42
С тези 15 бона на месец и пак живеете скотски - не го разбирам. За мен това е някаква мания, скъперничество в крайна степен. Да имаш предостатъчно доходи и да се трепеш на две работи, ти сам вкъщи да правиш ремонти и да не ходите никъде, да работите от вкъщи. Развържете я малко тази кесия. Аз разбирам човек да е стиснат, за да задели някой лев за черни дни, ама вие с вашите доходи реално можете да спестите поне 10 от тия 15 хиляди на месец. За къде ги кътате тез пари, животът е един. Ресторант, вечеря, екскурзия, хотел, спа...ако вече тя не иска да ходи никъде и спестява като скот, намери си любовница и си живей живота.

# 43
  • София
Няма фетиш по майстори, просто най- вероятно перфектният лирически герой е мърда. А жените оценяват грижата на действия, не на фермани
А жената е минала в режим оцеляване, защото му няма доверие. Защо и как - не знам

# 44
  • До хладилника, който обичам
Защо да не ѝ харесва, даже да не е фетиш? Много харесвам в един мъж да е сръчен (както и жена, но не това е темата), нищо чудно и жената на автора да цени такова качество. Изкарването на пари, чар, акъл, партньорство са супер, но ако е и сръчен, вместо гъзорък, е готино.

Общи условия

Активация на акаунт