"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 756
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
По повод на въртенето - моето спокойствие отдавна свърши. Тая моята мома много енергична.  Освен че се изправя много от легнало положение, тя отдавна се завърта от гръб по корем - направо не ми се вярваше. Мисля, че тъкмо беше станала на два месеца.  А баткото се завъртя чак на три месеца и три седмици.  Онзи ден пък, на рождения ден на баткото, се обърна и от корем по гръб. Днес вече два пъти повтори цялата операция - от гръб-по корем-пак на гръб.  Край със свободното оставяне на нашето легло. Направо нямам търпение да почне да седи, че да спрем да я държим на ръце непрекъснато.  Пък и проходилката да дойде време да ползваме.  Много ми беше удобно с баткото. Щом почна да седи, почнахме и в проходилка да го слагаме. Естествено беше по-нависочко, да не си стои много на крачетата, че все пак шестия, седмия месец си им е раничко.

# 166
moonlady, а тази пудра антибиотична ли е, какво съдържа?
На опаковката пише:
Действие:
Антисептично при възпалителни заболявания на кожата. Приложение външно.

Друго не пише, тъй, че не знам дали е антибиотична. Мен с такава са ме изгледали. Ако някой знае, да пише плийз. Simple Smile

# 167
  • София
Тази проходилка на нас се чудя за какъв дявол ни беше, Никол седеше по 5 минути вътре и край. Много и ограничаваше действията, щото извън пълзеше и като се изпраяше стигаше навсякъде, а с нея нъцки. И много мие било смешно, като кажат, че е вредна. От тия 5 минути да ден не знамкакво може да навреди. Освен на семейни бюджет, че дадохме 60лв ей така. Joy Бънджито същата работа, да не говорим за столчето за хранене, дето глътна 160лв, а тя благоволи да седи в него 1 месец и то само за храненето само. Дано поне малкия прояви желание да ги поизползва малко. Confused

# 168
И ние с проходилката не случихме - купихме хубава със забавления разни по нея обаче - йок! Пълзеше си до нея и се изправяше да си играе с копчетата, но отвън! Вътре - не даваше и дума да става! Рев - яко! Бънджито за големия ни го донесоха от Австрия, но бързо му се насити и до там! А беше много скъпо, доколкото си спомням...Столче имахме едно - взето назаем - за проба, ама така се гърчеше в него че не смеех да го оставя и 1 минута, което общо взето му обезмисли функцията... Дам, лош опит имаме със всичките тези скъпи и не толкова нужни неща!
Синигерче, знам ! Мисълта ми беше че след толко мъки с тая хомеопатия (не казвам че не помага!), защо не опитате класическия метод на лечение, може пък да има повече резултат....
Бети, и мойте момчета се заобръщаха много рано, то единия на три месеца имаше и зъб вече, но явно при всяко дете си е индивидуално! А за теглене да сяда - отдавна го играем този танц! Като я сложа в кошницата и тя - хоп, опулва очите и аааха - надига тиквата  Joy Ама ще почака още малко, че много ме е страх с тия меки костички!

# 169
  • София-Велинград
Здравейте момичета!
Мимоз ,мойте искренни съболезнования,мир на праха му! Моят баща почина преди две години ,и прекрасно знам как се чувстваш.Ако това донякъде ще те успокой,знай ,че сега той е на много по-добро място.
Милички,благодаря ви ,че в последноте трудни дни бяхте до мен!С моят мъж си разяснихме нещата с много търпение и сила от моя страна (на която незнаех ,че съм способна)получих извинение и молба за прошка.Наистина разбрах,че до изневяра не се е стигнало,но това не ме успокой напълно.Казва ,че така наистина си е дал сметка какво означава семейството му и детето му за него.Сигурно е така,мъжете са различни от нас,чувстват и обичат по различен начин.Ние сме по умните и затова сме готови на прошка -в името на семейството и децата.Аз простих и дано не ме помислите че съм постъпила глупаво?Простих ,защото държа на този човек и на семейството си.Все още боли ,но ще отмине.
Бебка е вече по-добре.По -мъничко секретира оченцето и,и тя е по-спокйна.Играе си и си гука.Днес ми де скара ,че я оставям да спинка в леглото и след като си поговорихме двете за около 15 минути.Водихме си женси разговори:)
Лек ден на всички!!!!!!

# 170
Славче, никой нищо няма да си помисли, животът е твой, ние сме за подкрепа  Hug. Лично аз когато пиша асимилирам собствените си чувства, а това е важно. Радвам се, че си по-добре  Hug
Някой да е поръчвал слънце случайно   Nature Sunny   newsm78

# 171
  • София
slavka gergova, сигурна съм, че това е правилния избор! Кураж и сила! Hug

# 172
Славче радвам се че нещата са се развили в положителна посока....желая ви от тук насетне само положителни емоции   bouquet

# 173
Здравейте Hug  bouquet
Ние днес се разхождахме 2ч30мин,не беше кой знае колко студено.Обаче аз тук  в Симеоново по тия баири такъв фитнес правя.............така бях загряла.Сигурно свалих 2кг Mr. Green
Сега се чувствам много изморена,а съм захванала сто неща да върша Crazy  После като искъпя малкия и го оправя за сън,може да си сипя една биричка и да чакам нашият тати от работа (ако не заспа де) Embarassed

# 174
kirkorova80, iv4ok  - мили мамчета, много се лъжете ако си мислите, че без бой ще си дадем Боянка...ние откога сме си я пазарили...ееехе, вашите бебоци още агу не са казвали тогава
Каква стана тя, 100 маймуни на клона! Ма, Бояно, моме, големи мераклии. От сега. Муцанке, мъжо ти да си купи пищов и дано живеете на висок етаж, че ще има да подсвирват под терасата! smile3521 newsm47 smile3506

# 175
  • Варна
Славка, много се радвам, че така се развиват нещата при вас Hug дано не се повтаря  Praynig

синигерче у софията по-ефтино уа! тука същия струва 48лв в Хиполенд  Shocked
то и аз не знам как ще реагира Дафинка ама....тез пари де не сме ги давали  Rolling Eyes
аз ще взема да я напъхам в някой шезлонг по магазините за проба  Thinking

муце, ако няма да го ползвате шезлонга - дай да ви го крадем  Thinking
и с риск да се повторя цитирам една приятелка:
" Ще има да ви препикават дувара  Joy"

Дафинка и викам щото Лора идвало от Лаврово дърво  Joy

аа, щях да забравя, синигерче - и ние имаме сухо там, ама е само една линийка червена, сякаш е носила прашка  Joy ама това вашето на атопичен дерматит ми прилича Thinking моя мъж има такова под корема на "гънката"  Laughing казаха че е на гъбична основа и се получава от спарване  Confused лечението е според преценка на дерматолога  Peace

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 18:48 от Virginity

# 176
Понеже аз отворих дума за проходилките и т.н. - ами моето момче доста я ползва. Сложих го вътре на 6 месеца и мирнахме, щото иначе все на ръце беше, както и девойката сега. Просто като сме си вкъщи и двете с баба ми и само си подаваме децата. Лоша работа, но така се получи просто и двата пъти.  Като почна да лази баткото го оставях повечко извън проходилката, за да го стимулирам да се изправя и така да проходи по-лесно - както и се получи - момчето ми проходи седмица преди да стане на 11 месеца.  Не, че го насилвах, че после луднахме #Crazy
Столчето за храна - аз много ревах за такова и баща ми ни подари за някой от празниците му. В началото не го ползвахме много, но като поотрасна и искаше само в него да си сяда, при нас на масата, но в неговото столче.
Бънджи не сме имали, но сега една приятелка ми каза, че ще ни даде.  Нямам идея дали ще го ползваме изобщо.
А това пусто сядане, много й е мерак на девойката. Хванеш ли я за ръчичките и тя веднага се е надигнала, чак и на крачета се изправя.  Жилка голяма! Дано не й навредим с това непрекъснато държане в ръце, щото въпреки че се стараем да не седи съвсем, в повечето случаи си е почти седнала. Да я държим в легнало положение не става.
Славче, казват всяко зло за добро. Дано лошото е зад теб!

# 177
magesta, ето сайта на НАП: http://www.nap.bg/ От там можеш да си принтнеш Годишна данъчна декларация и Декларация за ползване на данъчно облекчение за деца по чл.29а, ал.7 от ЗОДФЛ. А  Служебна бележка за получени доходи и платен ДДФЛ за 2006 г. - от работодателя ти. После смяташ, попълваш и подаваш Wink Ако не се лъжа срока е до 15 април.

Peace Страшна си !  Hug

Моите съболезнования mimoz !

Mомичета и ние днес обикаляхме за бънджи, но за съжаление у нас няма две стаи с еднаква температура / а това чудо се слагало на рамката на вратата/. Още повече, както и да го мисля сме още малки за него.
Проходилки има наистина сладурски / някои стават и на люлка / , има и по евтини - около 60-70 лв.
В края на краищата се прибрахме с една електронна люлка дето "бейчето"  Wink се изляга в нея като в шезлонг...... а най-хубавото е , че се люлее сама Laughing. Абе с две думи , май повече за мама удобство, отколкото за наследника, ама да не ме издавте.... Wink
Иначе да се "похваля".... Mr. Green.... при нас май се върнаха коликите. Три дни черен ми се беше видял света...рев, рев и рев. Кръстът ми омаля само на ръце, а най-лошото беше че не знам какво става.
Virginity, четох, четох ...ама не разбрах...мина ли манипулацията на Лоркиното оче ? Дано всичко да е наред, стискам палци.

# 178
Славка,радвам се,4е сте се изяснили със съпругът ти и дано този кошмар,който изживя остане в миналото.Бъдете много щастливи мама и татко на малкото съкровище:bouquet:

# 179
  • Варна

Virginity, четох, четох ...ама не разбрах...мина ли манипулацията на Лоркиното оче ? Дано всичко да е наред, стискам палци.

ами не на 16 Април ще я боцкат cry

Общи условия

Активация на акаунт