"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 755
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, сецнах се  Shocked Направо не знам какво ще правя, ужас, не мога да спя, кажете какво да правя?  #Crazy

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 01:11 от tini-mini

# 181
tini-mini ще ми се да ти помогна с някакъв съвет,но уви на идея си нямам какво се прави в такъв случай. smile3506
Славче дано всичко вече е наред,като по вода да ви върви отсега нататък. newsm10

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЦА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Да сте живи и здрави,много щастие и късмет във всичко

# 182
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ _ МАЛКИ СЛАДУРИ И ТЕХНИТЕ МАЙКИ! newsm51 newsm51 smile3525
По-специално на двете мами Калини от Варна (Честито, сватя!) и на Лорка на Вержи. Ако изпускам някой то е, защото не му знам името. Слънчев и весел ден на всички!

# 183
  • Düsseldorf

Честита Цветница! Да са живи и здрави всички празнуващи!
А пък аз съм със зверовит гърлобол, цяла нощ не съм спала...  Sad  Мислех, че ще се размина само с кашлица, ама не би. Не помага ни осцилококцинум, нито хомеожен, ни мед със сода, нито ефизол... Само дано малката е добре!!!  Praynig

# 184
Честит празник на всички носещи имена на цветя!
Честити 4 месеца на бебе Христо на мама Kosana, бебе Ема на мама gerito, бебе Андреа на мама djumbeto!
Аз да се похваля - вече два дни спим до 8 часа всички - и баткото и бебката, че и ние с таткото! При нас проблемът е в баткото, който се буди между 6 и 6.30 обикновено.  Надявам се вече да му е минал този период. Иначе бебката се буди да папка в 3 и после към 6, но на мен това не ми пречи, защото тя после си заспива. Лошото е, че се буди от гадните колики - ДО КОГА, питам аз!
Днес ще бъде хубаво временцето, хайде всички навън!

# 185
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА
Да ви почерпя, че и аз съм в списъка с цветни имена
pontes, iv4ok, kirkorova   Joy много ме разсмяхте. За нас е комплимент, че сме ухажвани от такива хубави момци  Blush

# 186
Честита Цветница и Честито на всички носещи имена на цветя-малки и големи!

Весел празник!

# 187
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБЧЕТА!!!

Да сте живи и здрави...

# 188
  • Русе
Честит имен ден на всички  цветенца , тревички и дръвчета. Да ви е живо и здраво името и само хубави моменти да ви носи.  bouquet
Честито и на месечинковците. Hug
mimoz  Hug Прегръщам те! Бъди силна !
Славче Браво! Пожелавам това да засили връзката ви и никакви такива повече.
 Ние след малко отиваме на РД.Приятен ден на всички .
 И да не лъжете много днес щотоооо..... Outta Joint

# 189
честит имен ден на всички прекрасни цветя празнуващи днес!
Честито и на месечинките!

Много здраве, щастие и късмет!  newsm51 smile3525 newsm51

# 190
Честита Цветница на малки и големи!
Живи, здрави и винаги засмени!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 15:16 от HEBMEHTE

# 191
  • София
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА И ОТ НАС НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
славче, радвам се, че сте се оправили.   bouquet
мами, да ви питам, вашите бебоци обръщат ли се от корем по гръб ( прочетох, че някои от наборчетата ни са доста подвижни ) и се зачудих, защото моята определено не се сеща Thinking
иначе се сеща като я оставим сама. сутринта от 7 часа иска компания, а на нас ни се спиииии newsm17

# 192
Здравейте!  Hug

Цветница - Честит имен ден на всички именници!
Да са живи и здрави и щастливи и много любов!
   newsm51  smile3525   bigdance2

Днес имам имен ден. Ще ви почерпя:

# 193
Честит празник на всички, днес празнуващи!
На мен също!

# 194

Честит празник на всички носещи хубавите имена на цветя,бъдете здрави,щастливи и много усмихнати.

pontes-че,днес те търсих в парка на Редута,но не те намерих.Разходката ни се отрази супер, имаше толкова хора и толкова настроение у хората.Трябва да ти дойдем на гости щом се оправи времето.
Ние два дена само ходим на гости и мама много мързелува,кога ще чистя - незнам.

Хайде останете със здраве и   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт