"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 754
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Адена, не дой се, и наш ерген прави какво ли не, но не се обръща.

# 196
Честит имен ден на Дивна_Кариса, lia25, lladyird и на всички цвете-име-носещи форумки!
detelini, на теб също, заради ника ти  Wink

Аз съм ужасно вкисната днес, заради това на дупето на моето гълъбче. Добавих още една снимка в предишния ми постинг. Който има подобно нещо на бебето, или дори зачервяване на цепката, да знае, че е гъба, не знам каква, но е гъба и от нея със сигурност е и проблема на бебка с акането - зелено, рядко, слузесто и понякога дори пресечено като разбита горчица. Иначе наддава нормално. Не знам какво ще правим, утре сме на хомеопатичката ми, дано да даде подходящото лекарство да се оправи по-бързо детето ми. Заради този проблем отлагам и ваксината...и само се тревожа...

Verginity, аз всъщност не съм купувала шезлонга, подарък ни е, та не знам дали правилно съм посочила цената, може и нашият да е там някъде около 50-така.

А вчера купихме най-после едно шарено нещо, което се ползва и като активна гимнастика и като подложка за пълзене, на чико, много хубаво - парк 3D се казва. Ходихме чак до магазин 9+, намира се на Яворов 34, на път за затвореното София ленд, близо до кръстовището до Семинарията. Магазинът е много хубав, ама много скъп, едно бодинце 11 лв. Там има и други много хубави играчки за бебенца...и доста заредено с козметика за бебе и мама.

# 197
Честит празник и от нас  newsm51

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 20:24 от iva-bebe

# 198
Да ви почерпя,че съм цвете Grinning

# 199
  • Русе
siniger4e и Елито има такава червена черта и малка,тънка ивичка бяла коричка.Но като мажа с крем Здраве червеното минава .А за акото то и в книгите така е описано да бъде на кърмените бебета - пресечено,рядко,понякога слузесто.

# 200
  • СОФИЯ
                         Добро утро!
 Мами някоя от вас започнала ли е със захранването? От кога мислите да започвате  и с какво-плодово или зеленчуково пюре, или с каша?  Дали не е рано за захранване,ние сме само на АМ?

# 201
  • Пловдив
Здравейте!
Аз започнах да давам на Тони сокчета от прясно изцедена ябълка към средата на 4-я месец. Сега, от както сме в 5-я,  му давам и пюренца - на обяд от картофче и морковче, а следобед между кърменията от плод - круша, ябълка или кайсия. Засега купувам HIPP, защото изяждаме малки количества, но по-нататък ще видим. Първите дни на обяд хапваше по няколко лъжички пюре и после продължаваше с кърма, но вчера искаше само пюренце и го излапа цялото. Слонче! Laughing

# 202
Здравейте и пт мен!!!

Честито ма всички месечинки днес  Tada

ДА почерпя по кафенце

Детенце беше болно и аз ниамах и минута дори да вляза да ви питам разни работи, ама голям ужас, беше и запушено нослето и не можеше да диша и кашляше  smile3518. Мисля че вече сме добре но продължавам със сиропа и капките за нослето.

Вие доста сте изписали или аз съм изпуснала цели две темички, аиде аз отивам да се опитам да наваксам

Желая прекрасен ден на всички  smile3525

# 203
Adena, Кристиян се обърна веднъж като беше на месец но оттогава  Naughty , не се притеснявай децата са си личности  Simple Smile и различни. Ето например като го сложа по корем не ще и не ще да я вдига тази глава обаче  Thinking  като е върху мама и й търси лицето не само я вдига ами я държи като професор така че насила не става.
Stasii, ние сме на смесено хранене и след месец ще заменя храненията с адапте с пюренца, сигурно ще почна с картофче.
Да, вярно че и с ника си празнувах, но не само с него така че благодаря     bouquet  хайде отивам да си поливам цветята че вчера ме засипаха  Joy

# 204
Djumbe, аз се чудих къде се изгуби. Дано Андреа да се оправя по-бързо!
Siniger4e, ти си била съвсем до нашия блок, когато си ходила до 9 плюс. Можеше да се видим.
Slav4e, пожелавам ти това да е последната криза в семейството ти!

Иначе Ива е добре, като изключим ужасните корички, които има по главата. Почти всяка вечер ги мажа или със зехтин или с бебешко олио, но са много упорити. Вие имате ли го този проблем?

# 205
Oh, SilverStar, ако намериш лек, пиши. Изчоплям ги, мажа ги с топъл преварен зехтин - изчезват и на друдия ден са пак там.

# 206
Аз захраних бебка когато стана на 4 месеца. Започнах с пюре Круша на Gerber. Второ дадох ябълка на Sunval. (Между другото, не е много голям избора на плодови пюрета, които да са наистина еднокомпонентни. В повечето, даже в прехвалените Hipp например всички са с оризово нишесте или оризово брашно като сгъстител.) След 1-2 дни ще й дам смесено ябълка и круша на Hipp.
А ето и нас с фибички и въобще с дамска украса на главата.
http://snimka.bg/album.php?album_id=120104

P.S. Направих албумче на бебоците на 4 месеца, че ние вече пораснахме...

# 207
Iv4ok, нещото което знам със сигурност е че не трябва да се чоплят!

# 208
Iv4ok, нещото което знам със сигурност е че не трябва да се чоплят!

Shocked Наистина ли? Аз ги реша с гребена като постои малко с зехтина. Дащо не трябва да се чоплят?

# 209
  • София - Дружба 1
Вие сте големи бързаци. Толкова много написано, няма изчитане...

Мимоз, мойте съболезнования.

Ние също имаме корички по главата. И аз ги чопках... На мен ми казаха да ги мажеме с крем на Себа мед, но го нямаше. Скоро ще го докарат и ще купиме. Но междувременно ако някой го е ползвал, да пише как е.

Целувки на бебоците!!!

Общи условия

Активация на акаунт