"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 752
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
SilverStar, Iv4ok, коричките ги борим три месеца, мажех ги с мас и след това някои от тях падаха като леко ги подбутнех с нокът, казаха ми за гребен, но ми се стори кофти. Да не говорим че последните му бяха точно на фонтанелката. педито ни изписа едно лекарство за мазане, половин час преди баня и вече нямаме корички  Simple Smile. как се казва не мога да кажа, защото педито написа някви съставки с неразбирамия си почерк, а жената в аптеката го приготви за 5 минути тоест не е готово лекарство. Помолете педито за рецепта, наистина минава и то само след като го измием с шампоанче. Hug

# 211
  • Варна
и ние имаме корички, цялата е в "пърхот" ама не можем да намажем с нищо, заради тая грива дето сме я пуснали  Rolling Eyes тя имаше по цялата глава,вкл. и по челото, но се обели сама и сега остана само отгоре на темето, под най-косматото та ще чакаме сама да се обели или поне да и се затвори фонтанелата та тогаз да и ги махна Confused

# 212
Здравейте мамчета,ние сме добре, и ние имаме корички,но само на челото.Мажа я с мас,поне така мазах веждите и бързо и се оправиха,а за гривата незнам как ще се справим.

хайде чао,че бързам да ходим на разходка

# 213
Здравейте,
Честити именни дни на цветята с малко закъснение!   bouquet
Това за сецването ми беше първоаприлска шега, но почти никой не се върза  Cry
Коричките на главата ние ги преборихме с шампоана на Мустелла (http://www.roditeli.info/mustela/bebe/bath/   - третото подред, Шампоан-пяна за навородени),  с мазане със зехтин и леко четкане с четка на Чико от естествен косъм. Вече не смеят да се появат Wink
У нас е лудница, 2-годишния ми племенник и родителите ми са на гости - много е весело. Бяхме досега в зоологическата градина с Викито в слинга. Тя проспа всичко естествено, но малкия се радва от сърце на животните, а с него и леля му.
Чао и приятни разходки !  Hug

# 214
  • София
tini-mini, добре дошла в отбора на сецнатите Laughing Знам, че не е смешно, аз като препатила ще ти кажа какво направих - отидох на кинезитерапевт и той ме оправи, че бях жива да ме ожалиш. Ако те интересува ще ти дам координати, на петте кьошета е. Бързо да ти минава!!

ina_nk, ми то в събота и неделя е като на манифестация там! Айде да мине Великден, че няма да сме в София и после ще се разберем да се видим.

Против коричките по главата или така наречените крусти има специално кремче на Мустела, аз с него мажа - 
http://www.roditeli.info/mustela/dermo-pediatrics/cap/
И не мисля, че не се пипат - трябва да се разресва косата по време на баня в посока обратна на растежа за да падат.

Еее, tini-mini - аз се вързах - да не беше си признавала толкова бързо Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 215
Здравейте мами,някоя от вас ходила ли е на преглед на крачетата при д-р Драганов от ВМИ и какви са ви впечатленията от него?Утре сме на преглед и съм малко притеснена.
За коричките по главата и аз не смея да ги чопля,само след баня му сресвам косата,но мисля да пробвам крема на Мустела,който pontes каза.Благодаря ти,за което.
Stasii,аз мисля като навършим 4 месеца да го захраня с плодово пюре,защото сме със запек и само Дуфалак ни спасява.Успях да намеря чая против запек Blevit L ,но той отказва да го пие.Така се надявах,че чая ще му помогне, за да му спра Дуфалака,ама... smile3518

# 216
Ние още си нямаме корички по главата и дано не се появяват. Но още сме хремави и не ни минава  Sad А и да се похваля/оплача, че най-сетне има причина за тинейджърския ми облик (демек опъпчването)......оцветих се и аз. Сетих се как беше преди....винаги на празник!!! Та нали утре имам рожден ден ииии ето го на.

# 217
И ние нямаме крусти, и дано да не проимаме. И с баткото нямах този проблем.
Кундурджиева - не се притеснявай изобщо. Голяма емоция е посещението при д-р Драганов. По-симпатичен лекар не познавам!
Ние снощи имахме много ужасни колики. Три пъти се приспивахме, това не се беше случвало. Към 12.30 се събуди с писъци.  Явно и на нея вълнението й дойде в повече.  Да ви се похваля - понеже живеем сега на село при баба, а тя си има кон - от вчера си имаме и конче - жребче!  Доста се притеснявах как ще роди и дали всичко ще мине нормално, че и нощно време се проверявахме - слава Богу всичко е ок!

# 218
Черпя ви, защото ДНЕС СТАВАМЕ НА 1 ГОДИНКА откакто Еличка е зачената!
Да ви е сладко!
(всичко, което не е шоколадов кейк не е почерпка!!!  Wink )

# 219
Здравейте и аз като tini-mini къпя Андреа с пяната на Мустела от самото начало и не се появиха корички, след баня я мажа с олиото на Мустела и реша с четката на Чико, незнам дали това е формулата но при мен тази комбинация действаи нямаме корички.
tini-mini и ние се разхождахме до преди малко в зоологическата.......

# 220
  • Варна
Та нали утре имам рожден ден ииии ето го на.
чакай да ти честитя сега че утре може и да не се сетя smile3537
честит рожден ден на уфчицътъ Иванина   animal085   bouquet

# 221
  • София
Привет Simple Smile
Нашите крусти също изчезнаха с пяната на Мустела за около седмица- две, но още я мия с нея, защото косичката става мн мекичка и приятна WinkКрема на Мустела също е ефикасен(Стелакер).
Пяната е мн лесна, само се втрива в скалпа и после с четката обратно на косъма и изплакваш.
Евито още не се обръща, обаче прави "коремни преси". Другото ново е, че вече си познава шишето и като го види очите и стават огромнииии Shocked

# 222
ееее то човек за един ден да го няма и вие сте писалииииии аиде сега ще почета а утре ще ви пиша за първото ни пътуване и за днешния ни преглед при ортопеда

# 223
Iv4ok, нещото което знам със сигурност е че не трябва да се чоплят!
Защо? Значи аз съм си виновна?!  newsm78

# 224
Разбрах, не Ви бях прочела, сори!

Общи условия

Активация на акаунт