Паническо разстройство - 65

• 20 460
  • 797
  •   1
Отговори
# 765
Може и така да направя,звучи ми разумно,много ви благодаря за отговорите,в такива случаи в главата знаетете страхотен хаос и не може да се разсъждава трезво.Според психолога трябва да си навивавам алармата в 4 часа сутринта,да пия успокоигелно преди кортизоловия пик и след три -пет дни съм щяла да се оправя,което ми се струва несериозно.Последния разговор с него не само че не ми повлия добре,а ми засили тревожността

# 766
Този психолог не бива да дава съвети за прием и спиране на лекарства, освен ако не е и психиатър. Не е професионално. Очевидно не е правилният за вас човек. Изобщо психолозите не е редно да дават съвети, не само за лекарства.

# 767
Не е психиатър,само психолог,с голяма самочувствие

# 768
Ако ти харесва работата с него и ти помага, просто го игнорирай за лекарствата. Там друг има думата.
Ако това го удря по самочувствието да ходи да учи медицина десет години и тогава да дава съвети за лечения.

# 769
Чество казано не знам,вече тотално се обърках,6 месеца ми бяха достатъчни смятам и изглежда не съм постигнала нужния ефект,след като сега се чувствам така.....Последните пъти говори повече за себе си и своя живот.Струва ми се,че не съм.преодоляла основния проблем ,от който идват нещата при мен май,а именно страха от смъртта.

# 770
Това с лекарства не можеш да го постигнеш.След като си осъзнала от къде  идват проблемите ти работи над това,било сама или с психолог.

# 771
Смени го. Аз смених няколко. Но не мога да препоръчам никого.

# 772
Първо опитах с една психоложка,там нещата още в началото си проличаха ,че не са добре.После изнамерих този по отзиви в мрежата,струва ми се,че бях доволна тогава,препоръча ми схема за спиране на золофта,на която не бях попадала преди.И наистина успях да го спра,но явно сега като се замисля през тези месеци май не съм била съвсем добре,защото оттогава не мога да спя добре,често ми се налагаше да вземам валидол и тинктура валериана.Хипохондрията ми се прояви с пълна сила и няколко месеца бях съвсем не можех да спя и да мисля за нищо освен за 2 здравословни проблема-на мен и детето.Тревожех се извънредно ,далеч от нормалното,направих една камара консултации с лекари ,въпреки че всички ми казваха ,че нямам повод за притеснение.Това е свръх реакция.Накрая вече тотално изтрещях сега съм толкова тревожна,че не мога да си събера мислите и треперя като лист по цял ден.

# 773
Станалото, станало.
Действай спрямо ситуацията, а занапред просто не се доверявай на психолог за лекарствата.
Има и друго, някои хора сред които и аз не издържат дълго без лекарства. Симптомите се завръщат отново. Така, че не се обвинявай, че си ги спряла. Това е опит.

С психолозите е трудно.

# 774
Цял ден се чудя какво да направя и не мога да реша....Очевидно имам нужда от успокоение ,защото продължавам да треперя и даже зъбите ми тракат...Да взема ли довечера половин таблетка от Клонарекса 0.5 мг и от утре за няко.ко дни по половин таблетка Золофт,после по цяла?Или довечера един прегабалин?Не чух някой от участниците тук да е пил Прегабалин,аз когато почвах золофта за първи път пиех прегабалин за тревожността и въхреки че прочетох ужасни неща за него май нямах проблеми с него и го спрях лесно.

# 775
Няколко пъти Ви казахме да пиете клонарекса, дори 1/2 от 0.5 мг. С много чудене нищо не се постига.Клонарекса ще Ви стабилизира и отивайте на преглед при лекуващия лекар.Всичко ще е наред, успокойте се и изпийте лекарството.Не е отрова в крайна сметка, няма страшно.

# 776
Боже,боже,цял ден сезя и се чудя и съм блокирала напълно,още по-тревожна ставам.Ще взема в крайна сметка да пия една половинка,едва ли ще се свърши света,най-мното да мирясам.

# 777
Абсолютно ще мирясате.Какво Ви притеснява, споделете.

# 778
По принцип ли,кое провокира тревожността и депресията,или по отношение на лекарствата?

# 779
За лекарствата, но споделето ако ще олекне.

Общи условия

Активация на акаунт