Паническо разстройство - 65

• 24 356
  • 945
  •   1
Отговори
# 45
С постоянно странно главоболие съм, изтръпва ми главата, все едно не съм си с акъла, може ли това да е от нерви само? На моменти все едно потъвам и ще падна. Пия Неуротоп.

# 46
Не,винаги първо се изключват физиологичните причини-дефицити,хормонален дисбаланс и т.н

# 47
Това описва точно как се чувствах аз, на какви ли не изследвания ходих и всичко беше ок, от нерви и психически срив е. Моля те вземи мерки защото аз съм стигала до спешното от високо кръвно и пулс а то си беше чисти паник атаки. Дулодет ме спаси мен, терапия с психолог, ходене на рейки всяка седмица, четене много. Сега го спирам Дулодета ще видим как ще е Simple Smile Пожелавам ти много успех
С постоянно странно главоболие съм, изтръпва ми главата, все едно не съм си с акъла, може ли това да е от нерви само? На моменти все едно потъвам и ще падна. Пия Неуротоп.

# 48
Това описва точно как се чувствах аз, на какви ли не изследвания ходих и всичко беше ок, от нерви и психически срив е. Моля те вземи мерки защото аз съм стигала до спешното от високо кръвно и пулс а то си беше чисти паник атаки. Дулодет ме спаси мен, терапия с психолог, ходене на рейки всяка седмица, четене много. Сега го спирам Дулодета ще видим как ще е Simple Smile Пожелавам ти много успех
Благодаря! Страх ме е и не се чувствам годна да работя. Тая глава ме парализира. Не знам и тоя Неуротоп кога ще действа някак, пия го месец вече, назначен от невролог, а психиатър назначи жълт кантарион.

# 49
Внимавай с жълтия кантарион,вдига кръвното и предизвиква алергични и фоточувствителни реакции, включително повишена чувствителност към UV-лъчи.

# 50
Жълт кантарион е противопоказен при прием на много лекарства. Освен посочените преди мен негативи.

# 51
Да така е ,но тук са много плашливи и реших да го спестя.Много са противопоказанията.

# 52
Да така е ,но тук са много плашливи и реших да го спестя.Много са противопоказанията.Не съм го пила.

# 53
Здравейте,
Вчера ми се случи нещо странно. Както си седях вкъщи и усетих ,че ми излезна една голяма пъпка на челото, после една голяма на гърба и две по малки, както и една голяма на главата. Уплаших се, че получавам някаква алергия, започна и корема да ми се свива. Пийнах мед,глог и валериан, смукнах две валидолчета и си пийнах едно седатонче. Излезнах малко да се разходя и като се прибрах пълките бяха спаднали вече. Добре спах вечерта. Все едно получих някаква алергия от безпокойство и напрежение или паник атака ли е и аз не знам, и тази сутрин ми е едно такова изморено спящо, отпаднало. Възможно ли е да съм получил паник атака ? Въобще какво е станало се чудя. Идеи какво може да е ?

# 54
  • гр.Пловдив
И аз искам да попитам за нещо хомеопатично,от както се върнах от майчинството на работа съм в постоянен стрес,натовареното ежедневие,две деца шофиране и работа си казват думата.ЛЛ смята ,че нямам нужда и отказва да ме слуша,със съня нямам проблеми,но сутрините са ми кошмарни,докато не вляза в обстановка ме избива на викове и рев....ММ се притеснява за мен и ме подкрепя за някакви добавки за успокоение,но не ми се иска да ги подкарвам по ред на номерата в аптеката,а да е нещо изпитано и различното от валидол и мента ,глог и валериана.

# 55
Теди, близка много ми похвали Седатон Лавандула. Но нямам личен опит с тях.

# 56
Понеже вече ми омръзна да сменям АД и да се чувствам зле, реших да не ги пия /пила съм ги по около месец и не съм свикнала с тях/.
Някой по запознат може ли да ми каже къде е по-добре да отида на психолог или психотерапевт /четох, че помагали/, досега не съм ходила на такъв вид терапия.

# 57
Е как за месец реши, че е достатъчно, и се отказваш?

# 58
Е как за месец реши, че е достатъчно, и се отказваш?
Досега през месец психиатъра ми сменя АД - пих Тритико, Лирика, Стрезам, Аритави, ами изобщо не се чувствах добре от изброените АД, обадих се и каза да ги спра /и без това всички са приемани много кратко/ и да пробвам да посетя психолог.

# 59
Защото времето е твърде малко, за да сработят напълно. Доста често ад изострят симптомите в началото, и човек мисли, че става зле.
Отделно масово хората грам не искат да стиснат зъби и да изтърпят, и решават да ги спират, поради страничните ефекти. Само, че аз например пих амитриптилин, който има убийствени странични ефекти (меко казано), но ми спаси живота. Искам да кажа, че 30 дни е мноооооого малко време, за да се разгърне лекарството. Още повече, ако е чакано дълго време, и състоянието се е задълбочило.
Мога да препоръчам - Калина Иванова психолог в Плевен прави и онлайн консултации.

Общи условия

Активация на акаунт