Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 22 778
  • 568
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, според вас 11 ден след цикъл положителен ли е теста за овулация??? Утре съм на преглед....да не изтървем датата Simple Smile

# 556
Според мен е положителен, правете си опити и правете тестовете, докато не стане по-бледа чертата.

# 557
От Варна съм,  ходя в АГ при определен лекар, при него родих първото, имам му доверие и не ми се искаше да ходя на друго място, но ако има други от Варна, бих се радвала да ми препоръчате доктор с хубава апаратура.

За 7-8 г.с. със сигурност би трябвало да се види ембрион, а даже и пулс. Имате ли снимки от ехографа? По ПРМ и по ехограф сте 7-8 г.с, така ли? Няма разминаване?

# 558
От Варна съм,  ходя в АГ при определен лекар, при него родих първото, имам му доверие и не ми се искаше да ходя на друго място, но ако има други от Варна, бих се радвала да ми препоръчате доктор с хубава апаратура.

За 7-8 г.с. със сигурност би трябвало да се види ембрион, а даже и пулс. Имате ли снимки от ехографа? По ПРМ и по ехограф сте 7-8 г.с, така ли? Няма разминаване?

Вижда се само ясно очертан сак. Първата ми бременност беше подобен случай, и се видя ембрион с пулс в 9та седмица. Тогава не бях наясно и не съм излседвала чхг толкова пъти. Сега доктора се съмнява за кухо яйце, но пък каза да изчакаме заради стойностите. Цикълът ми е на 31 дни, като на датата която трябваше да ми дойде 28.10 правих кръвен тест който беше отрицателен, а на 1ви вече беше положителен. Има леко разминаване с ехографа, но доктора го отдава на късната овулация. Просто питам, че чета за кухо яйце че стойностите се задържат или падат, а при мен си расте чхг.

# 559
А с какъв ехограф Ви гледат? При мен в 7 г.с. с коремен се виждаше само плоден сак, но с вагинален веднага се видя ембрионче с пулс.

# 560
А с какъв ехограф Ви гледат? При мен в 7 г.с. с коремен се виждаше само плоден сак, но с вагинален веднага се видя ембрионче с пулс.
С вагинален ме преглеждат, килограмите ми са повече и с коремен не се вижда.

# 561
Аз бих казала задължително 2ри мнение, това че първия път се е справил с бременността и раждането , не значи че е добър лекар, защото в тази седмица и с това ЧХГ има пулс. Мен една уж добра лекарка в 6+4 ми каза че вижда само плоден сак, да ида след 2 седмици за ембрион и след още 2 за пулс.. което правеше почти 11 седмица, когато вече за ФМ трябва да мисля.. аз лично дето не съм лекар на снимката виждам ембрион.. както и моята ЛЛ и друг АГ.. след 3 дни бях на преглед при Аг с добра апаратура и не само видях ембрион, но и чух пулс, което знаех, че е нормално да чуя, но тези 3 дни ми скъсиха живота, да мисля дали всичко е наред с бебето ми. Такива лекари са ужас. Задължително 2ро мнение.

# 562
Аз бих казала задължително 2ри мнение, това че първия път се е справил с бременността и раждането , не значи че е добър лекар, защото в тази седмица и с това ЧХГ има пулс. Мен една уж добра лекарка в 6+4 ми каза че вижда само плоден сак, да ида след 2 седмици за ембрион и след още 2 за пулс.. което правеше почти 11 седмица, когато вече за ФМ трябва да мисля.. аз лично дето не съм лекар на снимката виждам ембрион.. както и моята ЛЛ и друг АГ.. след 3 дни бях на преглед при Аг с добра апаратура и не само видях ембрион, но и чух пулс, което знаех, че е нормално да чуя, но тези 3 дни ми скъсиха живота, да мисля дали всичко е наред с бебето ми. Такива лекари са ужас. Задължително 2ро мнение.
Да споделя, днес отидох за второ мнение. Има ембрион с пулс и всичко си отговаря. Лекарката каза, заради късна овулация е нормално да е с няколко дни назад от нормите. Както и моят лекар каза да си изчакам търпеливо, но то не се трае.
Интересно ми беше, че  днешната лекарка не иска да ме вземе като пациент за ЖК.

# 563
Здравейте. Някой може ли да препоръча добър ендокринолог за бременни от Варна? 🤔

# 564
Здравейте. Някой може ли да препоръча добър ендокринолог за бременни от Варна? 🤔
Аз ходя при Мариела Бъчварова, доволна съм.

# 565
Да споделя, днес отидох за второ мнение. Има ембрион с пулс и всичко си отговаря. Лекарката каза, заради късна овулация е нормално да е с няколко дни назад от нормите. Както и моят лекар каза да си изчакам търпеливо, но то не се трае.
Как не иска ? Може да не води ЖК

# 566
Как не иска ? Може да не води ЖК
Води консултации, но излезе с отговора, че съм родила веднъж при един лекар и си имам лекар. Според мен просто като ме видя тежък случай с тромбофилия и се зачуди дали е удачно изобщо биенето на фраксипарин, просто не ме искаше Grinning

# 567

А тя дали приема без час ? Има свободни часове след месец чак като гледам ..

# 568

А тя дали приема без час ? Има свободни часове след месец чак като гледам ..
Пробвайте да се обадите на посочения телефон в сайта и , мен за втори преглед ми даде час за след 2дни, така че предполагам ще има някакви извънредни часове.

Общи условия

Активация на акаунт