Стойности на ЧХГ - Тема 21

• 29 016
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
Резултатът е супер. Дали пускате тест или не, развоят няма да се промени. Изчакайте до прегледа, щом нямате кървене или нещо, нещата звучат ок. Със сигурност ще видите сак, вероятно и ембрион.

# 706
Резултатът е супер. Дали пускате тест или не, развоят няма да се промени. Изчакайте до прегледа, щом нямате кървене или нещо, нещата звучат ок. Със сигурност ще видите сак, вероятно и ембрион.
Благодаря ви за отговора. Нямам нито кървене, нито нещо притеснително за сега. Единствено от време на време леки болки, наподобяващи менструални, но отшумяват за секунди.

# 707
Което е съвсем нормално. Търпение до вторник и успех.

# 708
Което е съвсем нормално. Търпение до вторник и успех.
Благодаря ви!

# 709
  • на земята
Здравейте ,моя близка е след трансфер и днес са и пуснали ЧХГ 9 ден 33 е резултата ,има ли шанс?
Много благодаря

# 710
Още е рано да се каже. От здравното заведение са й казали поне 12-14 дни след трансфер да си пусне кръвен. Като цяло има имплантация, нека се следи на 48 часа.

Здравейте ,моя близка е след трансфер и днес са и пуснали ЧХГ 9 ден 33 е резултата ,има ли шанс?
Много благодаря

# 711
Здравейте!
За съжаление прокървяването се оказа доста отлепено сакче, заради Оксапара, който си бия, но докторът казаз, че може да се спре, защото също е опасно.😢 Образувал се е хематом и изтича кръв . Днес след прегледа се повтори кървенето и доктора каза, че е  видял кръв, която трябва да изтече, така или иначе.  Сега ще продължа да лежа и ще се моля🙏. Докторът каза, че след два дена на прегледа ще види подобрява ли се състоянието или не, но твърди, че има шанс. Увеличи ми дозата на Прогестан глобули-  +1 на обяд.

# 712
Има ли вече ембрион и отговаря ли си на г.с.? Колко е голям хематома? Ако има снимка, може да я пуснеш, ако искаш.
Отлепването едва ли е заради Оксапар, но той може да е засилил кървенето.

# 713
По-горе съм писала данните от предния преглед.  Да,  видя се ембрионче предния път и днес и докторът каза, че е добре.От днес  нямам снимка. Док. каза, че е голямо отлепването. Надявам се до четвъртък да прегледа да може да се разбере по-зле ли е или по-добре

Има ли вече ембрион и отговаря ли си на г.с.? Колко е голям хематома? Ако има снимка, може да я пуснеш, ако искаш.
Отлепването едва ли е заради Оксапар, но той може да е засилил кървенето.

# 714
На мен при отлепяне ми включиха конски дози прогестерон - мускулни инжекции.

Общи условия

Активация на акаунт