ПЕДИКЮР

• 38 299
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Ъ, на мен толкоз дългият педикюр не ми харесва, ама определено не ме и плаши, сигурно някои намират чар и в това Grinning

# 121
Моята кюрета е на Солинген. Имам и една на Перфект, но от нея нещо не съм доволна.

Биби страхотни идейки  bouquet

# 122
# 123
# 124
  • в Tara
Хара,топ лака си е топ лак.Отиваш в парфюмерия обикновена,питаш и те ти предлагат
тъй де, ама на испански как ще кажа искам топ лак hahaha
трябва по нюх да търся Laughing

# 125
Хара,топ лака си е топ лак.Отиваш в парфюмерия обикновена,питаш и те ти предлагат
тъй де, ама на испански как ще кажа искам топ лак hahaha
трябва по нюх да търся Laughing
Гледай да пише ТОР Mr. Green

# 126
# 127
# 128

Много ми харесва,много - само малко по-малки и нежни да бяха камъчетата,но иначе е страхотен Heart Eyes Heart Eyes

# 129

Много ми харесва,много - само малко по-малки и нежни да бяха камъчетата,но иначе е страхотен Heart Eyes Heart Eyes

Еми за тоя голяма ноктя- големи камънаци  Laughing Laughing Laughing

# 130

Еми за тоя голяма ноктя- големи камънаци  Laughing Laughing Laughing
е значи за моя нежен ноктя по-малки ще са идеални Crazy

# 131
# 132

Гнусни са ми  Sick.Незнам камъните дали са големи,ама кожите да  Mr. Green

# 133
Бижутата за крака са страхотни, но тогава не само ноктите, а и самите крака, прасци, извивки, кокалчета... трябва, да 6+, иначе не става!  Peace Е, според мен, де! Wink

А прекалено дългите нокти на краката не седят ли перверзно или на мен нещо ми хлопа!? Crazy

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 13:57 от envia

# 134
...А прекалено дългите нокти на краката не седят ли перверзно или на мен нещо ми хлопа!? Crazy

Ако твойта хлопа, значи и мойта трябва да хлопа  Crazy
Не, определено дългите нокти на краката не ми изглеждат хич добре, колкото и поддържани да са  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт