ПЕДИКЮР

• 38 290
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Чудесна си!  bouquet
Браво! Peace

# 166
bibinceto, БЛАГОДАРЯ!  bouquet

Аз съм в най-тежка форма в момента... Sad

# 167
Бибинце, това наистина е много полезна информация, благодаря  Hug

# 168
благодаря за полезната информация Hug

# 169
За нищо! Пак заповядайте!

Eто едно предложение за декоративен педикюр, което намерих в един руски сайт
http://nogti.com/images/amateurs/2007010910522937_b.jpg

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 17:52 от bibince

# 170

В момента съм с такъв педикюр. Странно...уж сама си го намислих и по този повод го имаш за доста оригинален и новаторски. Joy Joy
Ноктите ми са доста по-малки обаче, камъчетата също, за пръстите да не говорим. Grinning

# 171
Аз пък това си направих преди малко

http://images14.snimka.bg/002565390.jpg - забравих да си изчистя кожичките преди да се снимам Embarassed

# 172
Здравейте! Аз съм нова, но темата ме заинтригува. Аз също искам да благодаря на Бибинце, защото имам проблем с врастването на нактите на палеца, това се появи след раждането. Може и да си въобразявам, но тогава трябва да е просто съвпадение... Препоръчайте добра педикюристка в Пловдив! Laughing

# 173
# 174
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Надежда, страхотен е лака. Много нежно и ефектно стой. Тъкмо се чудех как да си направя краката нали нямаш против да сме с еднакви нокти:)?

Искам да питам всички които си слагат камъчета по ноктите. Не ви ли се закачат за чорапите? Разбирам лятото като ходим по чехли но сега като сме със затворени обувки и маратонки ми се струва че или ще падат камъчетата или ще се късат чорапите.

# 175
Искам да питам всички които си слагат камъчета по ноктите. Не ви ли се закачат за чорапите? Разбирам лятото като ходим по чехли но сега като сме със затворени обувки и маратонки ми се струва че или ще падат камъчетата или ще се късат чорапите.

Камъчетата не, може би защото "потъват" в лака. Понякога си слагам едни перлички, които ми закачат обаче - без значение дали ще са на ръцете или на краката. Rolling Eyes

# 176
Наде, много ми харесва, страхотно е станало с розовичко  Hug
Момичета, напомнихте ми, че е време и аз да се разлакирам вече  Rolling Eyes
Дали да продължавам да си пускам ноктаците???  newsm78

# 177
Ето една снимка от лятото на басейна - така най-обичам да си правя педикюр. Сама съм го правила изцяло.Малко кофти се вижда, но съм увеличавала

# 178
Здравейте.
Надежда, страхотен е лака. Много нежно и ефектно стой. Тъкмо се чудех как да си направя краката нали нямаш против да сме с еднакви нокти:)?

мерси на всички , ей разбира се, че нямам нищо натротив  newsm68

# 179
кръц кръц, страхотен педикюр!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт