Против акне/пъпки-тема 16

• 9 789
  • 189
  •   1
Отговори
# 150
Ти си просто прекрасна! Акнето ти е съвсем леко и не е нещо сериозно.
Мисля, че е добре да смениш някой и друг дерматолог/
И козметиците с техника имат какво да предложат като терапии.
Много благодаря🥰 поддържам си го в тази “добра” форма. Бях си поръчала серум на the ordinary salicylic acid 2% solution и azelaic acid 10% днес ги взех, ще ги ползвам и ще видим какъв е резултата. Благодаря на всички, които ми отговориха!❤

# 151
Това, ако е тежко акне, значи нищо не сте виждали. Това е лека форма и изобщо не е за Роакутан. Според мен ще си отшуми с времето. Млада сте и смятам, че още хормоните ви "бушуват".  А сте толкова нежно и красиво момиче, че изобщо не няма да обърна внимание на тези петънца

# 152
  • BG
Принцес, много си красива! А Дарсонвал за домашна употреба ползвала ли си? Аз го поръчах и учудващо много добре повлия на лицето на сина ми. Не изглежда така зловещо.
В четвъртък пътуваме за Варна.Имаме записан час при доктор Жанета Бързакова в Бюти клиника.
А иначе много съм доволна от козметичката.Говори ни дълго, подробно ,прегледа ни и двамата.Близо 30 минути се занимава с нас. Препоръчаните продукти на Биодерма повлияха добре.
В петък ще пиша отново.

# 153
Благодаря много🥰 Имам дарсонвал да, ползвам го тези дни и си показва ефекта, а за това че акнето не е тежко съм съгласна, първия път когато писах споменах, че ВЕЧЕ не е толкова тежко, но все пак не изчезва напълно каквото и да правя. С диетата и всички кремове и козметика която е минала през лицето ми постигнах ефекта от кожа като вафла с фастъци до това😀нищо, че от година насам не мърда.

# 154
Тук съм писала за сина ми, първо беше леко акне, премахна млечни, супер изчистена диета.. редица дерматолози и накрая роакутан.. Все още се виждат леки петна, но резултатът е видим [img width=400 height

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 20:56 от Celeste_10

# 155
  • BG
Дарсонвал колко пъти седмично се ползва? В упътването пише 2-3, в клипчетата в нет-а 10 дни непрекъснато с почивка от 5.Освен да питам докторката в четвъртък...

# 156
аз лично го ползвам когато започнат да се появяват повечко, може би ако се добави в рутина ще е по-добър ефекта..

# 157
Моля за препоръки за Дарсонвал, от който сте доволни?

# 158
аз ползвам ето този ,доволна съм, една приятелка си го поръча от шийн и е 1 към 1

# 159
  • BG
Нашия го поръчах от skintime.bg.Пристигна на следващия ден.Излезе ми 56.33 лв. с доставката.Еднакви китайски стоки са.
Същия като на горния пост.

# 160
Не съм казвала, че е за Роакутан. То моето беше само на брадичката и ми го изписаха,  но съм го коментирала преди. 😉   Може би малко "пипане" по рутината + разширени изследвания и евентуално нов дерматолог и ще има друг резултат.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 08:40 от Green Arrow

# 161
Принсес, не се трови с хапчета и антибиотици, намери си третиноин. Аз не съм в БГ, но чета, че в Турция и Гърция се продава свободно по аптеките. Дори и единични пъпки ще спрат да ти излизат, гарантирам ти. Моето акне беше по-зле от твоето, буквално се подувах от пъпки, една върху друга бяха. Всичко изчезна за по-малко от 2 седмици.

# 162
Много подходящ отговор, събота ще пътувам за Гърция😄

# 163
В Гърция няма третиноин.

# 164
Внимавайте с третиноина и процента. Аз от години ползвам, но за anti-age и ми се отразява супер. При синът ми нямашв добър ефект, може би изписаният процент беше висок и за една седмица пламна още повече. Мъчи го  3-4 сеемици, при консуктации разбира се, и преустанови накрая. Третиноинът не е панацея за жалсот. Но винаги има един момент в лечението на акне, когато се изписва

Общи условия

Активация на акаунт