Против акне/пъпки-тема 16

• 9 817
  • 189
  •   1
Отговори
# 45
  • Хасково
Защо не отпуснаха аклийф?
Аз съм супер доволна, за моето дете е мн по добре от епидуо. Кистите изчезнаха, има комедони които също се подобряват, няма зачервяването и сквамите с епидуо.
Тъй като го лекувам аз 😂😂😂 нямам наблюдение върху други младежи
Но в бг го няма поръчах го в Испания
В Гърция също го има.
Споделете как го прилагате има ли друго, което ползвате успоредно. В Гърция с рецепта ли го продават или свободно.

# 46
Може ли снимка на гръцкия аклийф?

# 47
  • в страната на чудесата
Навсякъде е с рецепта
Нищо друго не слага освен слънцезащита, която ползва и за хидратация
Вечер мие  с цераве

# 48
Защо не отпуснаха аклийф?
Аз съм супер доволна, за моето дете е мн по добре от епидуо. Кистите изчезнаха, има комедони които също се подобряват, няма зачервяването и сквамите с епидуо.
Тъй като го лекувам аз 😂😂😂 нямам наблюдение върху други младежи
Но в бг го няма поръчах го в Испания
В Гърция също го има.
Споделете как го прилагате има ли друго, което ползвате успоредно. В Гърция с рецепта ли го продават или свободно.

С рецепта е навсякъде, тъй като е експериментално лекарство.
На листовката има знак, че все още е под наблюдение.

# 49
  • в страната на чудесата
Не е експериментално лекарство защото има регистрация. Черният триъгълник се слага на всички нови медикаменти за първите години от пускането на пазара, за да отбележи, че продължава интензивно наблюдение за нежелани ефекти.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 13:54 от Leika_moja

# 50
Да, наблюдава се.

# 51
Здравейте!
Някой, който има акне от дълги години, лекувал ли се е за пропускливост на червата и въобще докторите споменават ли го като възможна причина за акне?

# 52
  • в страната на чудесата
Тази борба е дълга и трудна
Дисбактериозите се отразяват на кожата да

# 53
  • Пловдив
Здравейте!
Някой, който има акне от дълги години, лекувал ли се е за пропускливост на червата и въобще докторите споменават ли го като възможна причина за акне?
Дъщеря ми, 14г, след повече от година с акне, което се влошаваше постепенно, започнахме лечение при холистичка. Там направихме много изследвания и установихме малко отклонение в чревната пропускливост, в хормоните и в Хома индекса. Холистичката ни изписва добавки. Вече 6м сме при нея. Напредък има много голям. Хома индексът вече е в норма. Предстоят изследвания за чревната пропускливост края на юли, за да видим има ли там подобрение. Бавно се случват нещата, но се случват. Видимо. Имаме си и рутина с мазила. За мен, това е правилният път. Да установиш причината първо. Скъпата козметика не върши работа. Причините за акнето са вътре някъде, в тялото. Преди нея ходихме при няколко дерматолози и козметици. Никой не потърси причините. Изписваха скъпа козметика и толкова. И акнето се влошаваше...

# 54
С какво образование е въпросната холистичка? Дали можете да споделите снимки преди и след? Не цялото лице, разбира се, например буза или чело, където е имала акне?

Какви добавки изписва, дали е удобно да ги опишете?

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 22:10 от Celeste_10

# 55
  • Пловдив
С какво образование е въпросната холистичка? Дали можете да споделите снимки преди и след? Не цялото лице, разбира се, например буза или чело, където е имала акне?

Какви добавки изписва, дали е удобно да ги опишете?
Разбира се, че може да споделя снимки. Първата е от Януари, втората от юни.

За образованието, това ми излиза:
Пеминала е различни обучения и курсове, свързани с холистичната медицина и нутрициология. Ето някои от тях:

- **Двугодишно обучение по клинична нутрициология и натуропатия** при Десислава Ангелова
- **Сертификация като цветотерапевт** по системата на *Australian Bush Flowers Essences*
- **Курс по Нутрициология**, акредитиран от Софийския университет, с преподавател доц. д-р Нина Ламбаджиева
- В момента е **студентка в Медицинския университет – Пловдив**, специалност *Инструктор диетично хранене*

Добавките утре ще ги напиша, за да съм точна, защото на работата съм си ги систематизирала в табличка Simple Smile
Пропуснах да отбележа, че освен рутината и добавките, дъщеря ми е изключила от храната си захар, глутен и краве млечни продукти.

# 56
Страхотен резултат!!! Браво!

# 57
  • Пловдив
А може ли да споделите коя е холистичката?

# 58
  • Пловдив
Не знам, дали е позволено...!?
Който иска, нека ми пише на лично и ще му дам информация.
Иначе, обещаните добавки:
Скрит текст:
Първо, Януари започнахме да оправяме Хома индексът с:
-Natural Factors, Curcuminrich®, Theracurmin®
-Natural Factors Berberine
-Viridian Synerbio Lactobacillus Rhamnosus GG
-Viridian Цинк комплекс
Края на февруари изследвахме чревната пропускливост и Зоулина беше-74,10ng/ml, при референтни стойности <61.
За Чревната пропускливост започна да приема:
-Seeking Health Gut Nutrients
-InnovixLabs, Много Щамов пробиотик, 50 милиарда
-Фибри-NOW Foods, Чист органичен прах от акация
Хома индексът от 4.61 през Декември, стана 2.5 през Март и 1.97 през Май., при референтни стойности <2.5
Зонулинът предстои да го изследваме и да видим на подобряване ли вървят нещата.
Последно, през Май изследвахме хормони. Отклонение даде в 17-ОН-Progesterone-1,28ng/mL и DHEA-s-7,68µmol/L, при референтни съответно: до 1.05 / и до 7.60.
За хормоните посетихме детска ендокриноложка, която ни похвали за справянето с Хома индексът и отслабването,  което се получи с диетата. Изписа тежка артилерия Дексаметазон и Спиронолактон. Но на дъщеря ми не и понесе Дексаметазона и лицето и се изпъпчи и възпали така страшно, както до момента никога не е била. По нейн съвет го спряхме и няма да го пие. И преминахме отново на добавки при холистичката, която ни каза че може да се радваме, че дъщеря ни така е реагирала на лекарствата, защото били много силни и с много странични действия. За хормоните и изписа:
-Мио инозитол + Д-хиро инозитол
-BodyBio, Натриев бутират
-Dr. Best Хелатен магнезий.
Та, това за добавките Simple Smile Холистичката казва кога кое да спираме и кое, как да продължава да пие. Държим я в течение с всичко. А иначе, ето и рутината ни, която отново от холистичката ни беше преписана:
Скрит текст:
-Почистване сутрин и вечер с миц.вода Bioderma Sensibio + вечер: с пяна Cleansing for Face and EYE
-Нанасяне на правен тоник-органичен зелен чай+ябълков оцет
-Ниацинамид
-Centela
-хидр.крем:Avene Tolerance Hydra 10 fluide
-слънцезащита сутрин и през деня: La Roche Posay Anthelios UV Mine 400 SPF50+

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 13:50 от ilik123

# 59
Не знам, дали е позволено...!?
Който иска, нека ми пише на лично и ще му дам информация.
Иначе, обещаните добавки:
Скрит текст:
Първо, Януари започнахме да оправяме Хома индексът с:
-Natural Factors, Curcuminrich®, Theracurmin®
-Natural Factors Berberine
-Viridian Synerbio Lactobacillus Rhamnosus GG
-Viridian Цинк комплекс
Края на февруари изследвахме чревната пропускливост и Зоулина беше-74,10ng/ml, при референтни стойности <61.
За Чревната пропускливост започна да приема:
-Seeking Health Gut Nutrients
-InnovixLabs, Много Щамов пробиотик, 50 милиарда
-Фибри-NOW Foods, Чист органичен прах от акация
Хома индексът от 4.61 през Декември, стана 2.5 през Март и 1.97 през Май., при референтни стойности <2.5
Зонулинът предстои да го изследваме и да видим на подобряване ли вървят нещата.
Последно, през Май изследвахме хормони. Отклонение даде в 17-ОН-Progesterone-1,28ng/mL и DHEA-s-7,68µmol/L, при референтни съответно: до 1.05 / и до 7.60.
За хормоните посетихме детска ендокриноложка, която ни похвали за справянето с Хома индексът и отслабването,  което се получи с диетата. Изписа тежка артилерия Дексаметазон и Спиронолактон. Но на дъщеря ми не и понесе Дексаметазона и лицето и се изпъпчи и възпали така страшно, както до момента никога не е била. По нейн съвет го спряхме и няма да го пие. И преминахме отново на добавки при холистичката, която ни каза че може да се радваме, че дъщеря ни така е реагирала на лекарствата, защото били много силни и с много странични действия. За хормоните и изписа:
-Мио инозитол + Д-хиро инозитол
-BodyBio, Натриев бутират
-Dr. Best Хелатен магнезий.
Та, това за добавките Simple Smile Холистичката казва кога кое да спираме и кое, как да продължава да пие. Държим я в течение с всичко. А иначе, ето и рутината ни, която отново от холистичката ни беше преписана:
Скрит текст:
-Почистване сутрин и вечер с миц.вода Bioderma Sensibio + вечер: с пяна Cleansing for Face and EYE
-Нанасяне на правен тоник-органичен зелен чай+ябълков оцет
-Ниацинамид
-Centela
-хидр.крем:Avene Tolerance Hydra 10 fluide
-слънцезащита сутрин и през деня: La Roche Posay Anthelios UV Mine 400 SPF50+

При гастроентеролог ходили ли сте? Как решихте да пробвате при холистик, вместо при доктор?

Общи условия

Активация на акаунт