Къде в Бургас? Тема 64

• 39 651
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
  • вкъщи
Аз ходих в петък на ехография на млечните жлези в Стайков, по каса. Дадоха ми час за другия ден още. Доволна съм. Доктор Парапанова май се казваше.

# 121
Ще проверя и там, благодаря!

Аз ходих в петък на ехография на млечните жлези в Стайков, по каса. Дадоха ми час за другия ден още. Доволна съм. Доктор Парапанова май се казваше.

# 122
Момичета, в централна градска част обущар, който са работи бързо? Лепките на едни сандали ни отказаха, ако може да ги сменят, ако въобще вършат подобни услуги

# 123
  • Бургас
Сещам се двама - на дупките зад Кинг Конг в малката уличка. Той е до 15ч. и отстрани на Трия, но за него имаше оплакване.

# 124
Зравейте, търся парко място за м.юли, близо до комплекс Перла ж.к.Зорница.Ако знаете, моля пишете ми.Благодаря.

# 125
Здравейте! Нахлувам в темата и не знам дали въпроса ми е на място, но да пробвам... Децата ми тренират катерене и имат голям мерак да пробват стена, различна от обичайната им, та се чудехме дали като сме на почивка да пробваме Бургаската стена за катерене на закрито (МКЦ). Имате ли отзиви за мястото?

# 126
  • Бургас
Къде мога да направя ехография на млечни жлези по здравна каса?

За първи път ми дава годишно изследване личната и буквално не знам какво да правя с него. Попитах в 3-та поликлиника, но имали само 25 направления по зк, трябвало да се обадя на 1-ви юли в 7.30ч сутринта и да съм си стискала палци да се преборя с останалите, които ще подпалят телефона на 1ви юли в 7.30 сутринта...

____
Проверявай сайта на общината. Също и раздела със събитията във фейсбук.
Влез в групи като "Бургас".

Виж в Грабо за предстоящите събития.
От там започнах. Ама нямаше много за август. Знам, че е по-скоро почивен пвриод. Ние сме от 11 август в Бургас.

Д-р Мерсинков в Бургасмед - изключително съм доволна, за друго не знам но за млечни жлези имам много добри впечатления. Не се записва час, но може да се наложи да почакате.
По друга тема - препоръчайте фирма да озеленяване, напояване и като цяло ландшафтен дизайн в Бургас. Благодаря предварително!

# 127
Зравейте, търся парко място за м.юли, близо до комплекс Перла ж.к.Зорница.Ако знаете, моля пишете ми.Благодаря.

В Зорница няма синя зона, можете да паркирате където намерите около Перла или на свободният паркинг на болницата в краен случай. Вече за в самият комплекс не мога да кажа как стои въпроса с паркирането.

# 128
Здравейте,
Коя фирма бихте препоръчали за смяна на дограма в Бургас?

# 129
Аз съм доволна от Алумина91, намират се на Сан Стефано и цените им бяха по-ниски. Иначе ме спечелиха с отношението си и разбира се качеството. По-ниската цена беше приятелн бонус.
Но информацията ми е от преди няколко години. Все пак може да ги проверите.

Здравейте,
Коя фирма бихте препоръчали за смяна на дограма в Бургас?

# 130
В белодробната болница нали има кабинети с пулмолози за преглед. Не мога да видя кои са специалистите там. Искам да си запиша час , а не успявам да видя кои са лекарите

# 131
КАБИНЕТ №1  и  КАБИНЕТ №8   
С талони по Здравна каса работят пневмофтизиатрите: д-р Е.Трошанова, д-р Л. Вълкова, д-р З. Карамян, д-р Ф. Димитрова
 Тук подробно:  http://www.pulmhospital-bs.com/index.php/forusm/structm

# 132
Избягвайте Здравка Карамян, не знам какъв специалист е но е ужасно груба и невъзпитана( вика, крещи, държи се арогантно с пациентите, за мен е пълна пр@стачка). Д-р Лиляна Вълкова е доста по - човечна и внимателна!

# 133
Здравейте, моля да ми кажете къде в Бургас мога да намеря жена, която лее куршум.Благодаря на отзовалите се.

# 134
Препоръка за фирма за външни щори на плъзгаща дограма на остъклена тераса , евентуално с ел - задвижване - 1 централа голяма и 2 по-малки в двата края ?

Общи условия

Активация на акаунт