Къде в Бургас? Тема 64

• 39 717
  • 788
  •   2
Отговори
# 210
  • Бургас
Е добре де, кажете поне къде се намира този арабин/италианец Макс поне да знаем къде да не ходим.

Аз пък винаги съм се чудила на Ди Митко какво му харесват. Пиците са му много оскъдни откъм материал отгоре.

# 211
  • Бургас
Ирене, в бившия магазин Егоист, зад автобусната спирка на номер 11 на Булаир.

# 212
  • Бургас
Ааааа ами аз го знам това. Винаги съм се чудила как хората си купуват пици от там. Аз все като мина и все е затворено. Имаше един период дето всеки ден пътя ми минаваше от там, през 90% от времето беше затворено. Веднъж само сварих да си купя пица от там. Хигиената верно е потресаваща и ме гледаха като натрапник. Не съм повторила. Имам чувството, че тази "пицария" там е за параван на нещо друго.

# 213
На Пица Лаб в МОЛ Галерия не са лоши пиците. Освен това в понеделниците през юли /демек днес/ имат промоция - всяка втора пица за 4,90 - но само при покупка на място, без доставка.
https://pizzalab.bg/
Ако става въпрос за пица в заведение, приятно за сядане, от години фаворит ми остава Романса в Славейков. Тестото е крехко и вкусно, а и плънката винаги е с пресни продукти. В Мейсънс и Ди Митко например, мръвките по пиците често са гранясали или с характерния вкус на нискокачествените колбаси.
В Ла Флор също са вкусни пиците, но доста скъпи и с малък грамаж, както и малко като варианти.

# 214
Irene Adler ,как ще са оскъдни пиците???Аз пица с повече материал и по-тънко тесто  не съм яла/но аз такива обичам/Ако не забравя ще снимам и кача ако взимам тази седмица.Но тези в Лазур.За мен всички изброени по-горе са постни.Явно въпрос на вкус Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 12:41 от reninel

# 215
  • Бургас
От къде в Бургас мога да купя букет от свещи? Ако може да е физически магазин.
Какви са тия букети от свещи?

# 216
  • Бургас
Irene Adler ,как ще са оскъдни пиците???Аз пица с повече материал и по-тънко тесто  не съм яла/но аз такива обичам/Ако не забравя ще снимам и кача ако взимам тази седмица.

За едни и същи ли говорим? Аз говоря за тези, които бяха в Славейков в малката кооперация до Мистрал. После се преместиха по нататък до хотел Мираж.

# 217
Ами не знам честно казано.... Аз в Лазур ги взимам..
Вдеднъж преди 2-3 години като не работиха тези поръчах от някакви  с такова име,, но птиците нямаха нищо общо и бяха много разочароващи-кофти тесто и почти нищо отгоре.

# 218
Искам да подменя цялостна подметка на ниски летни ботуши с подметка на платформа..Къде мога да го направя?И подметката да е от обущаря.

# 219
От къде мога да си купя няколко чувала с камъчета тип чакъл, около 3-4-5см. На строителните хипермаркети има само от белите мраморните.
Мосю Бриколаж. От там купувах преди няколко месеца.

# 220
Виждала съм на изхода на Бургас между бензиностанция Лукойл и Хоуммакс, но дали насипно или имат разфасовки не съм проверявала.

# 221
  • Бургас
Някой беше писал по назад в темата, че на Флората продават домашни заленчуци....Има ли плодове и в неделя там ли са...

# 222
Някой беше писал по назад в темата, че на Флората продават домашни заленчуци....Има ли плодове и в неделя там ли са...
Диня купих преди около десетина дни от там, друго нямаха тогава. Бяха писали, че ще са всеки ден там, но аз лично не съм ходила в неделя. Имайте предвид, че са докъм обяд само - от много рано сутрин. Към 11 часа вече почти всичко е свършило.

# 223
От къде може да се купи на място качествен бански? Аз се сещам само за магазин Рени.

# 224
Триумф-към гарата,Помпеа-в Плаза,За-за .За това се сещам на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт