Къде в Бургас? Тема 64

• 32 029
  • 675
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Мъжът ми скоро си махна голяма бенка от гърдите при д-р Партенов във Военна болница. Преди време маха такава на лицето в Онкото, но забравих името на доктора.
На мен ми махна такава от гърба д-р Проданов във Военна болница. При това бях отишла на ехография на млечни жлези и той като я видя, предложи веднага да я махне.

# 661
  • Бургас
Аз ходих в КОЦ в дерматологични я кабинет, после Кенолов ми оперира бенката

# 662
Момичета, къде в Бургас има най-голям избор на ключове и контакти?

# 663
Привет! За преглед и премахване на големи бенки, които пречат, кой лекар препоръчвате?
Мм ходи при Паздерова на деня му извърши преглед и  манипулацията нз точно бенка ли се е водило,но да кажем да,около слабините горе беше

# 664
Здравейте търся склад / магазин /  за маркови  парфюми знаете ли адреса било на 2 етаж кооперация...

# 665
  • у нас
Здравейте търся склад / магазин /  за маркови  парфюми знаете ли адреса било на 2 етаж кооперация...
На Шейново, диагонал на градината се пада. /Шейново с ул. Македония /. Отсреща е къщата на адвокатите. Около 40 и някой номер е. Първата кооперация. Има домофон долу.

# 666
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате добър ветеринар в Бургас?

# 667
  • Бургас
Търся хладилен техник.Сигурно е писано в темата,но нямам време да ровя.

# 668
Здравейте!

Доктор Янев, City Vet зад Свободния

# 669
Здравейте!

Зависи за какво става въпрос. Аз съм доволна от клиника Vet Life в "Зорница". Ако не могат да се справят ще ви насочат къде да отидете. Чувам добри отзиви и за "БургасВет", но нямам лични наблюдения.

# 670
На Шейново, диагонал на градината се пада. /Шейново с ул. Македония /. Отсреща е къщата на адвокатите. Около 40 и някой номер е. Първата кооперация. Има домофон долу.
Благодаря:smile:

# 671
Здравейте!
За куче - Ветлайф в Зорница. За котка - Ауравет в Братя Миладинови.

# 672
Някой знае ли защо този сайт вече не работи на комп?

https://transport.burgasbus.info/

# 673
LU4IQ, при мен работи

# 674

Благодаря! Много странно, опитах и на телефона, но през сайта, а не през приложението - същото бяло поле.

Общи условия

Активация на акаунт