При нас празниците бяха супер бих казала, да малко емоционални, че имахме много събирания с роднини и приятели, но все пак приятни. Задържах госпожицата на нова година да види зарята и беше много впечатлена после няколко вечери искаше пак и трябваше да й обяснявам, че чак края на годината ще има пак заря.
От тази седмица тръгна на държавна ясла и е много тежко положението не иска да ходи, плаче като я оставям, даже с вкопчва в мен и трябва да я взимат, което много ме напряга, защото на старото място ходеше с желание бих казала. Като я взимам обаче и я питам как беше, добре. Госпожите казват, че е спокойна, в понеделник им казала, че й е скучно. Та ми е свито сърцето по цял ден и не успявам да върша много неща вкъщи. Утре ще пробваме таткото да я заведе да видим как ще е и така. Не бях готова за такова тръгване, очаквах, че след като веднъж вече е била някъде, че ще е ок, ама явно не е така. Имаме книжка за детската градина, ама бих казала, че тя не е много подходяща за нашите детски градини, по-скоро за германските, да ми препоръчате нещо, според мен би помогнало?