МАРТЕНСКИТЕ бебета са вече деца - време на смях, тръшкане и номерца <3 - Тема 4

• 9 345
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
march23 Ти как си, как е бременеенето?

При нас празниците бяха супер бих казала, да малко емоционални, че имахме много събирания с роднини и приятели, но все пак приятни. Задържах госпожицата на нова година да види зарята и беше много впечатлена после няколко вечери искаше пак и трябваше да й обяснявам, че чак края на годината ще има пак заря.

От тази седмица тръгна на държавна ясла и е много тежко положението не иска да ходи, плаче като я оставям, даже с вкопчва в мен и трябва да я взимат, което много ме напряга, защото на старото място ходеше с желание бих казала. Като я взимам обаче и я питам как беше, добре. Госпожите казват, че е спокойна, в понеделник им казала, че й е скучно. Та ми е свито сърцето по цял ден и не успявам да върша много неща вкъщи. Утре ще пробваме таткото да я заведе да видим как ще е и така. Не бях готова за такова тръгване, очаквах, че след като веднъж вече е била някъде, че ще е ок, ама явно не е така. Имаме книжка за детската градина, ама бих казала, че тя не е много подходяща за нашите детски градини, по-скоро за германските, да ми препоръчате нещо, според мен би помогнало?

# 121
За много години! Аз на 20ти декември се разболях от грип А,изкарах го изключително тежко,но отидох първите дни при моите родители,а след това бях с маска вкъщи,та опазих мъжа и детето.
Още съм с променен глас и имам секрети,това е най-ужасният грип, който някога съм хващала.
Синът ми не е на ясла от началото на ноември и ще го задържа поне до средата на следващия месец,точно заради голямата заболеваемост. А и той не изгаря от желание да ходи на ясла. Винаги изкарва по максимум 4 дни и е болен... Вие какво давате на вашите деца за подсилване на имунитета,аз изпробвах какво ли не и ефект не виждам....?

# 122
Аз давам разни сиропи и пробиотици, сега видях, че не давам витамин Д3 с този сироп, та ще гледам да добавя и витамин Д

# 123
Привет, привет! Ние изкарахме добре празниците. Малката много се забавлява при бабите и дядовците, но уви, почивката свърши. Сега, като тръгна пак на ясла в понеделник ѝ беше трудно и мъчно, че се разделяме. След три дни ходене тази вечер я взех подсмърчаща и кихаща.
Никол15, за имунитет давам Биозин и други сиропи с такава насоченост, осцилококцинум, но все си боледува. Сега се притеснявам от грипа, който настъпва, че и аз покрай дъщеря ми се заравявам, но няма какво да се направи.

# 124
  • В твоето съзнание...
kinira, добре върви бременеенето за сега, въпреки, че девойката е значително по-шавлива от брат си.
За яслата се зареди с търпение. При нас всяка сутрин има примрънкване, а след отсъствие направо рев... В тази ясла е от октомври, преди това 1 година беше в друга... и все е така.

За имунитет преди давах биозин, сега сме на мечета резиста, но... все едно ми се струва. Взела съм едни таблетки с бъз, но нещо не се организирам да му ги давам регулярно.
Сега и аз съм притеснена от грипа, предвид че още не мога да се оправя от вирус или каквото бяхме хванали по празниците. Имам остатъчни секрети, кашлица... и вече не знам какво да предприема.
Малкият също все още има секрети сутрин, вече мисля да минем и през УНГ да каже има ли какво да направим, нашата педиатърка кара на инхалации и капки за нос, ама изкарахме 20 дни така (като на него му капах и антибиотични капки, което подобри нещата) и вече искам да променя лечението. И за алреголог се замислям. Някоя от вас водила ли е детенце?

# 125
На моята дъщеря хремата й мина с промивки за нос nasopure, но ще видим колко време ще се задържи без хрема, реално откакто е на ясла все е с хрема и някакви вируси

Общи условия

Активация на акаунт