“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 803
  • 792
  •   1
Отговори
# 240
Не ми хареса. И той има едни извивки понякога като вибратото на чалгарите. Самата музика създаде атмосфера, Звезди не.

# 241
ЖурЕто слабо се включват. Защо така?

# 242
  • София
Не ми хареса Звезди. Сякаш насила го карат да пее там.
И на мен не ми хареса и това подаване на публиката да пее, а тя не пее...и се получава едно неловко мълчание..ами не се прави така.

# 243
От целия рок спектър Рейнбоу са ми любимите и тази песен е топ любимата ми,Звезди грам не се справи. Този човек много я е закъсал с кг и няма въздух за никакво пеене,камо ли рок.

# 244
  • Вестерос
Звезди пя като себе си, гласът му трепереше, не пя припевът, да дава на публиката...

# 245
Звезди е голямото ми разочарование тази вечер. Бях убедена, че ще забие парчето а то, не само въздуха не му стигна, но и диапазона му се оказа недостатъчен. Горните тонове ги стигна до едно ниво и това беше тавана. Не можа да мръдне повече.

Зуека наистина е изгубил тренинг и изобщо вече не му се получава.

# 246
  • Варна
Аз чакам Дивна с "Малка мома" любимата ми песен.

# 247
  • София
То пък публиката понеже се включи...ние вкъщи пяхме повече от тях в домашни условия!

# 248
Да, може ли някой да каже как е на стадиона, че НА тв-то е като треторазряден концерт, за съжаление.
А днес единият репортер на Нова вика "На тази сцена дори Бионсе би пяла". Grinning
Ще ме извинява, ама Бионсе на подобна посредствена сцена не би пяла и през 2005-та.
Сцената е скучна, даже Планета тв и БГ радио са имали по-разчупени сцени. Цопнати 2 видеостени в ляво и дясно и толкова, а викаха "световен стандарт".

# 249
Да, може ли някой да каже как е на стадиона, че НА тв-то е като треторазряден концерт, за съжаление.
А днес единият репортер на Нова вика "На тази сцена дори Бионсе би пяла". Grinning
Ще ме извинява, ама Бионсе на подобна посредствена сцена не би пяла и през 2005-та.
Сцената е скучна, даже Планета тв и БГ радио са имали по-разчупени сцени. Цопнати 2 видеостени в ляво и дясно и толкова, а викаха "световен стандарт".
Да, и на мен ми направиха впечатление мижавите екранчета. Все си мислех, че ще има поне още два.

# 250
  • София
Какво точто ще правят до 23:00 часа? Сега след Лашкова имат още трима изпълнителя и ... край.

# 251
Лашкова се справя.

# 252
Малее, досега тотал щета, ако не броим дуета.
Добре, че съм скръндза и не прежалих 90 лв. за тоя концерт, че щях много да се псувам. 😭🤣

# 253
Ами Лашкова действително не може да пее, обаче пък прави добри имитации и се справя 😁

# 254
  • Вестерос
Много добре Лашкова, с малко изключение

Общи условия

Активация на акаунт