“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 801
  • 792
  •   1
Отговори
# 225
Със закъснение гледам. Разочароващо.

Звукът е компромисен, атмосферата…я няма (защото затворените пространства имат определен уют/скъсена дистанция), а Зуека по-добре да си беше седял в Испания.

За Вениамин съм, но няма да го бъде след това изпълнение. Трагедия беше.

# 226
Жалко, Звезди...пак се изложи! 😡

Най-добре му се получи гръцката чалга, да му се не види ..

# 227
Според мен Звезди не си направи услуга с участието си в предаването Sad

# 228
Звезди не му достига глас. Очаквах да разбие всички с тази песен. Жалко!

# 229
  • Брюксел / София
Да, може ли някой да каже как е на стадиона, че НА тв-то е като треторазряден концерт, за съжаление.

# 230
Ох, нещо до момента никой не е на ниво.
Чакам да видя кой ще избухне. Залагам на Михаела или Цитиридис, по-малко вероятно Роксана.

# 231
  • у нас
Да, не му достига и не може да вземе височините. Но и вълнението си казва своето.

# 232
Звезди - добър избор. Ето това е парче за стадион. Hands Metal

# 233
  • София
Звезди защо не пее припева, не се чува и публиката, ако това е идеята.

# 234
Зуека ми е излишен и направо незабележим. Цял сезон ни го навират в лицето и никой не го отразява.
Дори и изкуствените аплодисменти не помогнаха след приказките за "България в сърцето".
Звезди е тотал щета, този човек не може и за секунда да си владее гласа... набеден певец.

# 235
Не ми хареса Звезди. Сякаш насила го карат да пее там.

# 236
Мале…на 20:38-20:39 се чува такова безобразно ехо, че тонрежисьорът ще изхвърчи…

# 237
  • София
Звезди и тук зле, какво може да пее?! Така ли е бил винаги... иначе любима песен Heart

# 238
  • Другата България
Малко късно се включвам, но гледам.
Тъй. Халваджиян се надцени. За мен в зала, дори и отново в Арена АрмеНец щеше да е много по-.....“яко“, хайде да им използвам жаргона. Цял сезон ни показват какво ще бъде, надъхват зрителите, схеми, монтажи....и накрая какво получихме - плейбек /брутален провал за мен/, неработещи микрофони, ужасен звук, несъгласувано и фалшиво пеене между победителите, да не говорим за “грандиозното“ пристигане на Негово Величество ЗуеК с папамобила, като че ли някоя царска особа пристига...а, забравих, трима водещи са много, единият е излишен. Рачков и Геро си бяха много на място, само двамата.
Да, яко е. Да, много труд е хвърлен. Да, атмосферата е уникална, публиката страхотна, преживяването вероятно невероятно. Но на мен ми е....малко криндж.
Изпълненията.
Писала съм - за мен от самото начало ни подготвят за победа на Михаела. Не знам умишлено ли пуснаха Вениамин пръв, но това тичане беше излишно. Песента е тежка, трудна, той се надцени, а и с тичането съвсем се омаза. Не му се получи. Но това няма значение, публиката го обича, това е най-важно, видно и от нашата анкета. Той ще остане победителят на публиката, независимо от това кой си тръгне с автомобила.
Дуетът - страхотни, много ми хареса изпълнението. Точно в техен стил. Предложението за брак си беше в реда на нещата предвид това, че за този финал ТРЯБВА да се говори. Blush Браво, да са щастливи двамата.
Иван - не съм фен, но ми допадна. Даде всичко от себе си, хареса ми.
Звезди - много фалшиВ, грам не ми хареса. Жалко за хубавата песен.
Концертът продължава.
Защото това е концерт, а не финал на ТВ шоу.

# 239
Ох, как се ядосах на изпълнението на Звезди. Очаквах,  че няма да е топ имитация, но той дори не се отпусна гласа, а това поне го може 😏
Досега никой не ме впечатли, може би Иван ми хареса дотук най много, на той си ми е фаворит 😁

Общи условия

Активация на акаунт